RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 12:00:09)

i ovaj mm nikako da dobije posao da mi lakne

Jeltje, polako..kada se najmanje nadamo neke stvari nam se dese i iznenade nas [sm=smiley31.gif]

Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 12:26:55)

IZVORNA PORUKA: ivaMark

i ovaj mm nikako da dobije posao da mi lakne

Jeltje, polako..kada se najmanje nadamo neke stvari nam se dese i iznenade nas [sm=smiley31.gif]

Hvala ti puno draga i iskreno sa nadam da ce biti tako i da ce se sve na kraju srediti, ali trenutno me uhvatilo to neko lose radpolozenje, valjda i kako je trudnoca veca pa me sve boli i jos dodadno me opterecuje ta neizvesnost. I onda krene ono - 'hiljadu zasto, hiljadu zato'

A inace sam po pripofi optimista i vedra sam osoba, ali svima valjda dodje tih problematicnih 5 min :(((

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 12:27:54)

Buba, Suboticanka... veliki[sm=smiley31.gif]
U finisu smo [sm=smiley36.gif]

Ja sve nesto mislim da ce naredne nedelje bebac napolje..U utorak na pregledu bas jedva cekam da vidim dali je grlic iole otvoren. U 34.nedelji je bio uloziv za prst i skracen..
Mada kontrakcija nema uopste a i beba je visoko i ne gura.
Videcemo...

Ostale debeline[sm=smiley27.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 12:33:57)

Jao zene moj muz od jutros dobio sindrom "gnezdenja" riba kucu od plafona do poda... a ja odmaram jer ovaj mali udara dole za sve pare

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 12:36:12)

Mile, Dunja, ja sam vam vec pisala za te bolove da ih imam odavno i rekli su mi od rasta materice i istezanja lgamenata. Popijte mg i ubrzo bol prestaje.

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 13:15:01)

Ženskiceeeee [sm=smiley31.gif]
Veverko da znaš da su nezgodne i kod mene imaju veze s punom bešikom,zato mi noću baš teško bude,konstantno mi je tvrd stomak,al što kažeš sve je to normalno,sad sam se pomalo i navikla,mada da nisam onaj put otišla do klinike verovatno ne bih bila mirna. Sad mi je jasna granica između lažnih i pravih,kažu da prave booooole [sm=smiley36.gif] Nego tebe i mene baš poterali poklončići hehehe [sm=bravo.gif]
Jelt dušice pa nisam ni ja skoro ništa kupila,samo gledam i upoređujem cene i iskustva. Biće sve,samo polako,neće naše bebane da ostanu bez potrebština,ništa ne brigaj [sm=smiley31.gif]
Dunjči,Lepto bolje što ih nemate [sm=smiley1.gif] šta ima novo kod vas?
Prijo (ako mi oprostiš [sm=jezicek.gif] ) super što si mi rekla za torbu,ionako sam se dvoumila da li da nosim jednu staru,što je secam na putovanja,baš mi je zgodna a i nije šteta ako se upropasti,pa ću kasnije da kupim za bebu. Šta ja znam,ne deluje mi baš rano za pripremu za porodilište,do kraja meseca bih spremila sve,pa kad uđem u deveti da budem mirna. Ionako nemam šta drugo da radim a po prirodi sam teeeežak planer (devica) [sm=smiley36.gif]
Bubo,Subotičanka,Fidelity još malo [sm=smiley31.gif] baš se približilo!
Maro kako si [sm=smiley31.gif] pusti ga nek čisti,a ti sve četiri uvis [sm=smiley36.gif]

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 14:19:23)

Maro [sm=smiley36.gif] Ako, samo neka cisti. Sto ovog mog malo ne uhvati taj sindrom..Ja mislim da on ni svestan nije da ce uskoro da nas bude cetvoro.[sm=smiley1.gif]

Buba..tebe nema na spisku III tromesecja...[sm=zmeden.gif] tek malopre videh.
Drzim palceve da krene sto pre i da gnjavis [sm=duda.gif][sm=smiley1.gif]

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 14:26:42)

Samo nek su nam muževi vredni[sm=bravo.gif] od kako sam [sm=nosecka.gif] mm sređuje kuću (ako to možemo nazvati sređivanjem) ono što je dobro da sada i sam primećuje neke stvari koje sam ja ranije govorila, kad je sređivao kupatilo pa sa otvorenih polica morao skidati sve bočice, parfeme, kremice...... sam je rekao da zovemo majstora da nam napravi ormane za kupatilo a dok sam ja to govorila bilo šta fali policama, i tako bukvalno za sve što je meni smetalo dok sređujem on sad primećuje. Tako da sam ja vrlo zadovoljna razvojem situacije[sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 14:53:05)

Miko dok ne vide sami,ništa ne veruju [sm=smiley36.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 15:13:53)

Ma ovaj moj cisti oduvek i picajzla je kao ja pa mi super.Danas je oribao celu kucu ja samo palila ves masinu a on sirio ves mislim da ga malo hvata panika da sve bude cisto i spremno za bebu mene sad panika za to popustila... ali sam je imala pre ... inace mi uvek tako dohvatimo zajedno nedeljom da radimo generalku a ja sad nisam od pomoci pa mi ga malo zao .... mada ja wnam njega da ce do porodjaja da je oriba jos 100 puta :-)

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 15:38:16)

IZVORNA PORUKA: Mara1986

Jao zene moj muz od jutros dobio sindrom "gnezdenja" riba kucu od plafona do poda... a ja odmaram jer ovaj mali udara dole za sve pare

[sm=smiley36.gif] nadam se da će i moj kad dođe vreme :D
Jolence poklončići su me baš obradovali, hehe htedoh reći da nam okačiš sliku tog grudnjaka, mislim kako stoji [sm=smiley36.gif] Pa da, znam i ja da su normalne al nisam mirna nikako, nekako imam utisak da opominju da se primirimo. Ima veze i kad se preforsiramo. Dunja oseti se onako neprijatnost u stomaku i materica se zgrči, bude tvrda kao kamen, par sekundi i prođe. Ne boli ništa.
Miko bravo za devojanu, nikako da kažem [sm=bravo.gif] i moj sve sređuje, zadnji put je picnuo kupatilo samo tako [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 17:00:21)

Degu nije mi još stigo,jedva čekam [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] a ti kad stigne javi kakav je steznik,možda ga kupim,ali sam htela onaj što prekriva ceo stomačić.
ne bih baš toliko plašila žene na forumu s razgolićivanjem [sm=jezicek.gif]
Moja bebi je baš besnulja ovih dana,ne staaaaje,ljubi je majka [sm=smiley16.gif]

dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 18:35:29)

Drugarice drage, ja se subotom naradim po kući (ne stižem tokom nedelje, posao, školica ..), i onda nedeljom malo prošetam, i odspavam dobrooo, da skupim snage za sledeću nedelju. Skuvala sam čorbicu od raštike (puna gvožđa) da imamo za dva dana, i sada ću malo da raduckam jer sutra imam neke sastanke, pa neću stići da završim redovne stvari što se posla tiče.

A najvažnije danas je to, što nagovorih jedva mm da kaže svekijevcima. Pokazali smo im na skype stomak i rekli da je dečkonja. Ja nisam čula tu prvu reakciju jer je mm imao slušalice, ali mm kaže da su plakali od sreće. Posle sam se ja čula sa njima preko skype, pa su me blagosiljali do neba, a svekar mi je zabranio da radim [sm=smiley36.gif], da dižem ništa teže od kašike, da se sklonim od računara da ne zračim bebca, i tako ...Zaova mi je posle javila da su van sebe od sreće.

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 19:01:12)

[sm=bravo.gif] za Dunju i familiju. Mogla si da sacekas jos malo pa da im javite da je stigla beba! Hahaha, zamisli tog dozivljaja! [sm=jezicek.gif]

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 19:12:31)

Degu [sm=smiley31.gif], mm je zove dama i danas mi je puštao Breninu pesmu Dama iz Londona kaže da je kad sam mu rekla da je devojčica odmah pomislio na tu pesmu[sm=smiley1.gif]
Jole da znaš ništa ne vredi dok sami ne iskuse, mm nije ranije sređivao kuću a sada mi neda da pipnem čak i kad počnem nešto da radim stalno me opominje, ja ga odmah poslušam i njemu prepustim. Kakve grudnjake i steznike spominjete ja bih trebala da kupim novi grudnjak ali pošto ja nisam naročito obdarena (nosila sam 75B) mislim da će mi sada biti dobar 80, nešto mi se ni u trudnoći nisu povećale grudi.

tillia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 19:35:42)

E i ja bas pomislih na grudnjak. mozda bi trebala uzeti neki bez zice.a da,grudi ce poslednje narasti!

Dunja,mogu zamisliti reakciju!

sansa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 21:55:56)

Joj evo i ja da Vam se javim..kod mene sve po starom nema novosti pa se i ne javljam ..samo Vas slusam[sm=jezicek.gif]
Mene nesto steglo skrooz na skroz, grlo , kasalj, nos ..nego resih da probam sa propolisom prvo imam domaci i do sad nikad nije zakazao...i detetu ga dajem[sm=zmeden.gif]
Ah da imam jednu novost..saznali smo pol bice [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] curics Tara[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 22:01:43)

o Sansa, još jedan curetak, stiže pojačanje [sm=bravo.gif]
Dunjči suze su mi krenule zbog tvojih svekijevaca, divni su [sm=smiley27.gif]
Ja sam rekla mom bratancu koji ima 3 i po godine, sav je uzbuđen, mazi stomak, pa nasloni glavu da sluša bebu i kaže da će da čuva sestru i da joj priča, da joj da sve, kolica, krevetac čak i dude [sm=smiley36.gif] al ima gomilu pitanja, baš nisam bila spremna na to: Otkud beba u mom stomaku? Što je u stomaku, kako će da izađe? :D skrenuli smo mu malo misli pa nije dobio odgovor, al sam malo ostala zbunjena, šta da mu odgovorim :)))

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 23:18:13)

Vidim vec se traze snajke[sm=smiley36.gif] moracu da se aktiviram ...[sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 23:29:38)

Fidelity opasne su ove majke sinova pravo da ti kažem,za sitnicu su se odrekle moje devojčice,biraju nove snaje [sm=smiley36.gif]
Dunjči mnogo mi je drago,mogu da zamislim kako im je bilo,verovatno neće da spavaju od uzbuđenja [sm=smiley27.gif][sm=smiley4.gif] Sad će paketi da budu duplirani [sm=smiley36.gif]

pari -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 8:07:32)

dobro jutro! kako ste?
koliko mi je subota bila super, toliko mi je nedelja nešto bezveze prošla, ništa nisam radila, gledala tv...nisam šetala...ne volim kad mi tako protekne dan...jedino pametno je što sam ujutru išla na jogu...

jeltje, drži se, biće to dobro na kraju! a svima nam dođe 5minuta pa čak i da smo najoptimističnije osobe...to je normalno...proći će...
maro, kako se držiš? samo ti odmaraj!
dunja, super što ste rekli novost, sad mogu i oni da se raduju [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 9:00:37)

Dunja,rasplaka me! Divno sto ste javili svekijevcima![sm=bravo.gif]
jos nedelju dana do prvog uz,jedva cekam! mene vrat i ramena bole,ukocena sam..mrzim to..to mi je boljka! od kompa,a nista ne vezbam!
sansa,super za curicu![sm=bravo.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 9:27:44)

Dunja hvala Bogu mali ce jos malo pa u skolu :-) trebali ste jos da cekate :-) ja preko cele nedelje imam gomilu obaveza neznam kako cu sve stici,ali mislim na vas. Jole vec smo krenule da budemo prave rospije jbg. to je valjda u prirodi kod buducih svekrva ;) nismo mi krive :-)

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 11:06:12)

Dunja, super sto ste im rekli...neka uzivaju malo u iscekivanju porodjaja [sm=bravo.gif]

Jole, evo ja ne znam jos uvek pol [sm=smiley36.gif] a i mislim da necu biti "zla" svekrva...a ako je devojcica...onda i ja trazim zetonju [sm=jezicek.gif]

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 11:19:28)

He he..Jole..ja videh da pominju neko neverstvo al ne znam o cemu se radi[sm=smiley36.gif]
Mi smo modernih shvatanja[sm=smiley36.gif]

Uh..sva sam otecena.. bride mi ruke i noge..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>