Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 13:15:01)
|
Ženskiceeeee [sm=smiley31.gif] Veverko da znaš da su nezgodne i kod mene imaju veze s punom bešikom,zato mi noću baš teško bude,konstantno mi je tvrd stomak,al što kažeš sve je to normalno,sad sam se pomalo i navikla,mada da nisam onaj put otišla do klinike verovatno ne bih bila mirna. Sad mi je jasna granica između lažnih i pravih,kažu da prave booooole [sm=smiley36.gif] Nego tebe i mene baš poterali poklončići hehehe [sm=bravo.gif] Jelt dušice pa nisam ni ja skoro ništa kupila,samo gledam i upoređujem cene i iskustva. Biće sve,samo polako,neće naše bebane da ostanu bez potrebština,ništa ne brigaj [sm=smiley31.gif] Dunjči,Lepto bolje što ih nemate [sm=smiley1.gif] šta ima novo kod vas? Prijo (ako mi oprostiš [sm=jezicek.gif] ) super što si mi rekla za torbu,ionako sam se dvoumila da li da nosim jednu staru,što je secam na putovanja,baš mi je zgodna a i nije šteta ako se upropasti,pa ću kasnije da kupim za bebu. Šta ja znam,ne deluje mi baš rano za pripremu za porodilište,do kraja meseca bih spremila sve,pa kad uđem u deveti da budem mirna. Ionako nemam šta drugo da radim a po prirodi sam teeeežak planer (devica) [sm=smiley36.gif] Bubo,Subotičanka,Fidelity još malo [sm=smiley31.gif] baš se približilo! Maro kako si [sm=smiley31.gif] pusti ga nek čisti,a ti sve četiri uvis [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|