subotičanka -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (9.3.2014 9:37:56)
|
Dobro jutro cure,vidim piše se o kontrakcijama pa da podelim sa vama moje iskustvo od petka.Od 10 sati ujtro počeo me boleti stomak,blago,tek da osetim,pa sve jače i jače.Kontam ja da se nešto dešava,ali neću da paničim.Oko podne bol je već bio mnogo jači ali ne mogu da računam na koliko minuta jer ne prestaje.Svi mi govore da boli kao kad treba da dobijem ali mnogo jače,to je to ali nije tako jako.Ceo dan sam provela u bolovima,skuvala ručak,spremila kuću,okupala se,pozvala drugaricu i konačno uveče oko pola 11 otišla u bolnicu.CTG kaže NIŠTA,dr naravno pita na koliko imam bolove ,a ja kažem NA NON STOP.Gleda on mene,gledam ja njega,on se počeo smejati i kaže da je normalno da sam sad već uplašena ali da to nisu porođajni bolovi.Nisam bila uplašena ali kako da ne odem kad boli bez prestanka.Imam ja neku pretstavu kako to treba da izgleda i znala sam da to nije to ali kako da prepustim slučaju i ostanem sama kući preko noći?Sve u svemu,pregledao me je detaljno,otvorena 1 prst,beban nisko,kaže može za 2 sata a može da dočeka termin,16.mart.Tako da sad samo osluškujem,više ne boli ali je dr bio baš grub kad me je pregledao,sve mi je ispreturao tamo dole pa me sad sve boli.
|
|
|
|