Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (3.3.2014 12:25:04)
|
Joj zene, mene hvata panika zbog te tecnosti. Ja je jaaaako slabo pijem, ni 1.5l na dan, a dve bebe [sm=smiley19.gif] samo cekam dan kad ce dr videti smanjenu plodovu vodu i izgrditi me. Muci me zeludac na razne nacine, ranije sam imala gorusicu, sad kao da ne prima hranu, sve mi sete od zeluca do grla i ne mogu da popijem nista sem vode, a i nje jako malo. Ceo zivot tako kuburim sa tecnoscu. Zato verovatno ja samo jednom ustajem u WC, tamo oko 4-5h. I ja kao i Jole nisam ni radila u zemlji Srbiji, pa ne radim ni sad. A zvali su me u skolu u septembru, bas kad sam posla u Leskovac na VTO i naravno, odbila sam. Ironija, 6g. cekas i tad se potrefi...Sad vidim da i ne bih mogla raditi jer mi jedna beba konstantno lezi dole nisko, preko jajnika, besike, negde desno udara prema preponi i uopste ne mogu dugo da hodam, a i posao u skoli nosi viruse...tako da, cekacemo joj 6 godinica, pa tako do penzije. Sutra punim 32g. a imam 8meseci staza iz Banjaluke, pre udaje. Boli nas uvo Jole, sad ce i penzija [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|