little_one -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (4.3.2014 12:06:28)
|
Pozdrav debelice! Klarita mislim da si se zabrojala, barem ja ulazim u deveti tek za dvije sedmice...sa punih 36 valjda se ulazi u deveti [sm=zmeden.gif] al da se oduzilo, oduzilo se... Ja imam bolje i losije dane, al barem me ne muci ni zgaravica, ni oticanje, ni nespavanje, nista osim onog mog nemira...juce sam konacno dopunila torbu za bolnicu, kupili smo paket malih pelena da mogu da ubacim dio u torbu za bolnicu, kupila komprese, paracetamol, bivacin i sad smo potpuni....ostalo imamo...jos da spakujem torbu i mogu ici da se poradjam...a za malca jos dusek da kupimo, napravimo raspored u sobi, montiramo krevetac i gotovo....na momente mislim kako ima citava vjecnost do punog termina, a nekad osjetim da se bas priblizilo...cas se mislim hocu li ja to moci, cas sam puna entuzijazma kako cu ja to sve da uspijem a da ni ne trepnem [sm=smiley36.gif] Bravo za skolicu, meni je mnoooooogo znacila, iako kazu da je praksa jedno teorija drugo, meni je u kljucnim momentima valjala ta skolica, ako nista drugo mogla sam da reagujem na neke stvari na vrijeme jer bih se sjetila nekih predavanja, da znam kako da se snadjem i sa prvom temperaturom, i sa dojenjem i sa kupanjem, ma sve sve...i uvijek je svima preporucujem, pogotovo sto vi imate i besplatnu skolicu, kod nas se iskljucivo placa...al vrijedi svake pare. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|