Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (5.3.2014 16:49:03)
|
Cao drugarice [sm=smiley27.gif] Nije me bilo neko vreme, iskreno, nisam imala nista novo ni pametno da pisem, a i stalno sam negde skitala, bilo je lepo vreme...pa sto u grad, sto na Adu, i onda nikako da nadjem vremena da na miru sednem i pisem. Ali, pratim vas sve vreme. [sm=smiley1.gif] Ja sam isla na UZ pre nedelju i po i bilo je sve ok, takodje sam vadila i krv gde je gvozdje posle Totheme bilo u disproporciji sa niskim hemoglobinom, pa sam pauzirala nedelju dana i prekjuce izvadila ponovo i sada je hbg 119, a gvozdje 12...pa mi je rekao dr da to odrzavam sa jednom dozom gvozdja dnevno...Mada mi se smucila vise ta prica oko gvozdja. Od pre dva dana me uhvatila neka prehlada, pa me sada to smara...ali kad ste vi sve bile bolesne ja sam kulirala, sad me stiglo. Nije trsano samo nos curi i golica, kijam, ali nemam temp. i ne kasljem. Lo je super, mrda se kao blesava, stalno me sutira. Mada mi se pre neki dan desilo da mi se nekako nabila u rebra i boleo me ceo abdomen...htela sam da odlepim. Valjda se posle vratila u normalan polozaj pa sam sutra bila ok. I ja mislim da je ta joga za trudnice odlicna stvar i kajem se sto nisam ranije pocela sa njom, ali meni je problem sto nemam u kraju nego bih morala da putujem negde busom sto mi nije dobra opcija. Ali one vezbice u dz su mi sasvim ok i bas mi je lepo na njima. Ne pitah vas da li pisete trudnicki dnevnik? Ja imam dnevnik podeljen po nedeljama pa svake nedelje pisem u njega sta se desava, a i tu lepim slicice sa UZ i moj stomak ponekad...mnogo je slatko i zanimljivo. A i bebi ce biti super kad poraste da ima za uspomenu. [sm=duda.gif] Uschtipak, citam o tvom problemu sa rascepom misica, ako sam dobro shvatila [sm=zmeden.gif]...Kako se to desilo i kako si to ustanovila? To su misici na stomaku? Trcoslava RR, moram da pitam sto ste me izbacili sa spiska trudnica u trecem tromesecij? Nisam valjda nesto skivila pa me nema na onom spisku na pocetku teme...[sm=smiley19.gif] Veeeeliki grl za sve [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|