Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (27.3.2014 15:05:51)
|
Evo i mene. Dobila sam jos visi pritisak, pa mi je dr uvela methyldopu i spustila mi je na normalu za jedan dan. Sad samo jedem neslano, nemasno, neslatko i pijem lekove. Klarita, tebi i meni isti dan zakazan carski [sm=smiley1.gif] Samo mi se cini da ce meni termin biti mnogo blize? Ako izdrzim do tada. Moram da se posebno trudim da se ne nerviram ovih dana, jer za razliku od svih ostalih trudnica kojima rodbina i tazbina pomazu i danju i nocu, moji se uopste ne potresaju oko mog predstojeceg porodjaja. Svekrva mi je, jadna, umrla, svekar je jako star, s te strane i ne ocekujem pomoc. Moja mama je zakazala neke lekarske intervencije koje odlaze vec godinu dana bas za nedelju u kojoj ja imam carski (?????), a i neki nocni rad na poslu. Zamolila sam mamu, tatu, sestre, ako mi se nece naci tu cak ni za babinje, cak ni za sam dan porodjaja, da pricuvaju dete dok me muz odvede u bolnicu, da mi makar skuvaju svako po jednu serpu necega da zamrznem, jer necu moci sa ranom da jos i kuvam, i da dojim novorodjence i da brinem o dvogodisnjaku. i sta mislite? I dalje mi je prazan zamrzivac. Ne znam da li mene to drmaju trudnicki hormoni, ili su oni stvarno sebicni ispali u ovoj situaciji?
|
|
|
|