Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 10:23:09)
|
dobar dan svima! Bila sam juce kod dr u domu zdravlja, 23. po redu, zatekla sam je vec umornu i nadrndanu. Pre toga mi je sestra izmerila pritisak i po prvi put je bio povisen, 135/90, a dr nije nista rekla, cak mislim da nije ni procitala, a ja se nisam snasla da je pitam. Dala mi je uput za hbs ag sto traze za porodiliste, ctg mi je bio dobar, nema kontrakcija i to je to. Ako krene ranije, krenulo je, porodicu se ili kad beba hoce ili 4. aprila kad mi zakazano. Posle su me moji naplasili za taj pritisak, da to ne valja uopste, pa ne znam ni sta sad da radim iskreno. Zvala sam doktorku iz Misovica, ali ne javlja se, verovatno je u porodilistu, pa cu probati kasnije. Kod kuce nemam onaj merac, pa da proverim sama, tako da... Inace, mali sin mi je spavao kod babe i trebalo je da dodje kuci danas posle 5, ali dovesce ga uskoro jer mu je zapusen nos skroz i ne moze ni da spava ni da jede, a oni ne umeju da mu ga ociste. Mislim da cu se poroditi u kuci, sama, sa slinavim dvogodisnjakom, kako je pocelo...
|
|
|
|