RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 16:51:02)

E Mara obavi to kao od šale [sm=bravo.gif]
Jole ne veruj više drndavim ultrazvukovima. Ja sam trebala ovih dana na kontrolu al mog dr-a nigde u rasporedu do 21.4. To će biti 2 meseca od prethodnog pregleda. Malo me brine što ni za komisiju neću imati sveži izveštaj al ako me budu vratili na posao u 7. mesecu onda stvarno [sm=smiley36.gif]
Klarita ženo ako bude 1.4. niko ti neće verovati da si se porodila, svi će reći ma daj, aprililili [sm=jezicek.gif]

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 18:45:09)

Degu nadam se da te neće vratiti, verovatno će ti napisati da za sledeći put doneseš izveštaj, neznam kako je kod vas ali kod nas je komisija liberalna, mene nisu ni videli a dva puta mi produžili, samo referent iznese overen uput[sm=bravo.gif]

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 18:56:17)

Lepto kako si pozdravi nam banju,obožavam jeeee,naročito pećinu i lepinju s kajmakom

Jole, i ja najvise Pecinu i lepinju s kajmakom, hahaa, eto mogla si celo leto da provodis kod mene, ali posto si otkazala prijanje sa mnom, zao mi je draga, taj kajmak neces kusati [sm=jezicek.gif]
Ja standard, dobro sam dok ne krenem u setnju i skontam da ne mogu da setam. [sm=bravo.gif] za tvoju devojanu i ja UZ nesto ne verujem, ili je to do strucnosti lekara. Danas su mi deca nesto uspavana, mora da je zbog vremena, manje sutiraju. Sve vas [sm=smiley31.gif]

MakiJ -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 19:13:48)

Kako ste mi trudnice? Mene ubija ovo vreme.[sm=smiley13.gif]
Moze li neko da mi odgovori na temi zapusen nos?

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 19:16:35)

Mene tako glava boli,da li od virusa ili od vremena ili od oboje,ne znam...ali razbija...

MakiJ -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 19:36:01)

Moguce od oboje. Ja spavala popodne inace ne spavam al ova kisa [sm=smiley13.gif]

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 19:38:48)

ja htela al ostalo samo na zelji,mali nije hteo da spava,jedva cekam da ga spakujem u krevet [sm=smiley36.gif]

MakiJ -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 19:40:36)

Puste zelje [sm=smiley36.gif]

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 19:43:33)

bas tako...

New Mom -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 21:22:47)

Klarita, ne moze tako. Imenjak nek ceka 8.04., da dele i ime i rodjendan.[sm=smiley1.gif]

Kod mene dan u 5.brzini. Jutros vadila krv i urin, pa isla za Pa, pa po klince, pa dok sam njih sredila... Odoh da spavam, sutra moram da se opet mucim da OGTT. Grlim vas sve!

lavica28 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 21:28:37)

[sm=nosecka.gif] i ja prelezala celo popodne!

NM ja jutros od 7h u Dz radila Ogtt do 11h! Posle sam navalila na hranu da mi se u jednom trenutku toliko slosilo ali pre mislim da je od onog sparnog vremena a ne sto sam bila gladna. Rezultati su mi ok, bar ono sto sam nasla na netu da rastumacim dok ne odnesem kod doktorke.

Sutra idem poslednji cas skolice u porodiliste, pa se spustam dole na zakazani Dopler.

Inace bebec me pritiska ceo dan, inace je nisko, buni se sto sam sedela toliko dugo jutros [sm=smiley1.gif] i zato ziveo krevet i horizontala [sm=bravo.gif]

New Mom -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 21:33:53)

Ma radila sam vec OGTT, ovo mi je ponovljeni jer su mi nalazi granicni. I ovo ce biti 4.put da ga radim, unapred mi je muka od pomisli na to.

Nimfa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 7:24:52)

pozz [sm=nosecka.gif],ja samo da mahnem,bas mi nedostaje ova tema,najvise sam pisala na njoj,sad samo citam druge teme [sm=smiley36.gif],

Veliki [sm=smiley31.gif] za sve

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 8:46:45)

Nimfa, haj i tebi. Brzo cemo sve da se selimo odavde i pravimo mesta cekalicama.

Dobro jutro. Divno jutro [sm=smiley1.gif] ugledala sam Marinu temu, vi raspolozne sta ces vise kad je napolju sve tmurno.

NM, ne moze 8.dr mi ide na odmor posle 5.[sm=smiley36.gif] Je l' si vec na klinici?

lavice, baci pogled tamo na temu. Ma bice sve u redu, no sikiriki. Bitno da se ispostuje protokol. Ali i NM i ti i sve moje [sm=nosecka.gif] bice sve u redu.

Ajmo, [sm=kava.gif] ja veceras idem da zakazem porodjaj [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 8:53:31)

New Mom, ti si već 31 nedelja??? [sm=smiley3.gif]

Mille -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 10:06:56)

Hej trudnice drage, danas opet sunce, juce mi je bio bas tezak dan,mada me dr oraspolozila kad mi je javila da ce me primiti uvece na pregled, a trebalo je tek u sredu. Jedva sam docekala da odem. Beba je naprednija par dana po merama sa UZ-a, teska je 700 g, mrda se i stuca, sve izgleda odlicno, samo srce je gledala 10ak minuta, kaze da sve deluje savrseno. Hoce da pogleda srce opet za dve nedelje, pa cemo onda nanovo da se gledamo na mesec dana i da opet proverim KKS i Urin. Mara se porodila, imam utisak u rekordnom roku. Bravo za nju. Kako su mi ostale trudnice? Saljem vam svima veliki zagrljaj [sm=smiley1.gif]

Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 10:23:09)

dobar dan svima! Bila sam juce kod dr u domu zdravlja, 23. po redu, zatekla sam je vec umornu i nadrndanu. Pre toga mi je sestra izmerila pritisak i po prvi put je bio povisen, 135/90, a dr nije nista rekla, cak mislim da nije ni procitala, a ja se nisam snasla da je pitam. Dala mi je uput za hbs ag sto traze za porodiliste, ctg mi je bio dobar, nema kontrakcija i to je to. Ako krene ranije, krenulo je, porodicu se ili kad beba hoce ili 4. aprila kad mi zakazano. Posle su me moji naplasili za taj pritisak, da to ne valja uopste, pa ne znam ni sta sad da radim iskreno. Zvala sam doktorku iz Misovica, ali ne javlja se, verovatno je u porodilistu, pa cu probati kasnije. Kod kuce nemam onaj merac, pa da proverim sama, tako da... Inace, mali sin mi je spavao kod babe i trebalo je da dodje kuci danas posle 5, ali dovesce ga uskoro jer mu je zapusen nos skroz i ne moze ni da spava ni da jede, a oni ne umeju da mu ga ociste. Mislim da cu se poroditi u kuci, sama, sa slinavim dvogodisnjakom, kako je pocelo...

sansa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 10:23:32)

ejjj trudnice da li su se jos nekome vratile mucnine ili samo meni[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 10:31:42)

Sto mrzim kad mi ode post [sm=hudicek1.gif]

Ushtipak, nasmeja me sa onim da ces se poroditi sama u stanu sa slinavim detetom [sm=smiley36.gif]
Pokusaj da ne mislis previse o tome sto te opterecuje, ako je ikako moguce. Probaj da pozajmis od nekog merac i meri pritisak. Izbaci slano, gazirano i ostalo sto moze da poveca isti...znas i sam sta sve i kako, da ti ja ne solim pamet [sm=smiley31.gif] Jos malo pa cemo da se zalimo kako ne mozemo da se naspavamo, smrsamo i ostalo [sm=smiley36.gif]

Meni juce, muka, muka, pa kad se najedoh kod mojih odmah mi proslo [sm=jezicek.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 10:45:49)

Dobro jutrooo [sm=kava.gif]
Degu ne verujem da će da te vrate,nisu valjda toliki ludaci [sm=zmeden.gif]
Lepto [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja se nadam da još ima nade,kud se ne setih ranije tog kajmaka [sm=jezicek.gif]
Maki što se tiče Marisola meni nije uopšte pomagao samo mi je pokrenuo sinuse da cure,probaj sa kapima za decu Adrianol se zovu.
NM srećno na ogtt,da bude sve u redu [sm=bravo.gif]
Lavice možda ti se slošilo od glukoze,groooozna je...
Nimfa nedostaješ i ti nama [sm=smiley31.gif] Kako se snalazite vas dve?
Klarita nek ti je sa srećom zakazivanje [sm=jezicek.gif]
Mile bitno da je sve ok na uz,juhuuu [sm=bravo.gif]
Uštipak meni je dr rekao da je granični pritisak za nas sa nižim,130 sa 90,baš bezveze od te tvoje dr što nije ni pogledala,mada si se možda nešto trenutno unervozila pa skočio,dobro bi bilo da proveravaš kući.
I ja omanjila slano i gazirano i malo manje otičem ili mi se čini [sm=smiley36.gif]

Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 11:05:44)

Sansa, mogu mucnine da se vrate, zavisi i kako ti se beba namesta i sta gura unutra. A mogu da budu i od trudnickih vitamina, ako ih uzmes na prazan stomak? To su mega kolicine i cesto izazivaju mucninu, ako je od toga, uzimaj ih kasnije u toku dana i uz jelo.
Klari, Jole, hvala na savetima. Sve se mislim, da nije zbog toga sto sam juce uzela i pojela celu picu i supu iz kesica, a ne zna se sta je slanije? Inace ne jedem tako, ali beba je trazila! [sm=jezicek.gif] Necu da gresim vise, obecavam.

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 11:15:04)

Uštipak moguće je [sm=smiley36.gif] još ako si popila i nekoliko kafica...[sm=jezicek.gif] U svakom slučaju ako možeš pozajmi od nekog.čisto da proveravaš,a ti beše ne otičeš?
Kako se samo lepo vadimo na bebu....[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 12:42:13)

Prija Jole, kafa samo trenutno poveca pritisak, ali studije su pokazale da kafa ustvari snizava pritisak [sm=smiley2.gif] pre ce biti od supice. A, da te nije tm nesto kDWBFQ;WLHLQBDC, kao mene moj onaj put [sm=smiley36.gif] sad mi smesno a, mogla sam onda da ga pridavim.

Sansa, u pravu je Ushtipak, vrlo moguce i od vitamina. Ne znam koje i kad pijes i kako[sm=zmeden.gif]

NM se jos ne javlja...sad cu obidjem i temu o OGTT, mozda je ima tamo.

Gde su nam Ana i lavica? Lepto, i ja volim Soko banju, na jesen dolazim Boze zdravlja, pa da se vidimo sa bebironima [sm=smiley2.gif] Degu [sm=smiley31.gif]

New Mom -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 12:42:56)

Odradih jutros ta vadjenja krvi, rezultati posle dve, taman kod dr imam zakazano u pet. Posle isla u skolicu, malopre dodjoh kuci, a uskoro vec moram po klince.

New Mom -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2014 12:44:15)

IZVORNA PORUKA: Peace*

New Mom, ti si već 31 nedelja??? [sm=smiley3.gif]

Jok. 32.nedelja. [sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>