dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (27.3.2014 9:10:06)
|
Trbuščići lepi pozdrav! Ja se preselila u neki kućerak, majstori krenuli da rade u stanu, s tim što su mi prvi dan digli živac. Trebali su da krenu u 8, te sam ja zakazala tada i majstora za prozor, da što pre završi, jer ovi drugi lupaju struju za zidove, i kao ne žele da im iko drugi smeta (a sami su rekli da zakažem prozore u 8). Veče ranije me ovi za struju zvali da će ipak doći u 9, tako da sam se ja juče nacrtala u stanu i otvorila u 8 majstorima za prozore (a nije da sam blizu, našla sam stan na Voždovcu). Prozore extra uradili, brzo i temeljno. Ovi drugi nisu došli u 9, već u 13. radili do 15. I posle sam im drobila - došli u 13 radili do 15, baš lepo!!! /navodno zbog kućnog reda, a lepo sam im rekla da sam se sa komšijama dogovorila da rade od ujutru do 17 ta tri dana koliko traje lupanje, i istakla obaveštenje, i niko ne se ne buni). Jbt. samo da se izvuku. Sada im je mm otišao u vizitu, da vidi da li su krenuli od ujutru. Ja uzela i jedva našla stan na 20 dana, a oni u startu kasne. pi..im. Iskukah se ja, odoh sada da radim, pa ako stignem kasnije da odem da izaberem kolica u Brestillu. Ljubim vas sve! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|