RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

big mum -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 6:58:50)

IZVORNA PORUKA: branki

adulence,zelim vam lep provod[sm=smiley1.gif]
aj,da pitam i ovde-mame,kad ste bile trudne,da li ste se kupale u gradskom bazenu?

Jesam u obe trudnoće i zaradila upalu mokraćnih kanala te radije nemoj.Em što što je tu velika koncentracija ljudi koji mokre u isti em što temp vode zna biti niska.
Ako imaš kod koga otiđi na privatni bazen ako ne tuširanje.
Mene je opeklo i to dobro.

Dobro jutro svima[sm=smiley1.gif]

big mum -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 7:03:09)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Dobro veče mame,mi smo se skoro vratili iz vrtića,bili smo na proslavi i opraštanju predškolaca od svojih vaspitačica,plakala sam kao kiša...imamo dosta slika ali nisam u stanju da ih sada skidam iz aparata.Jutros od 4 i 30 sam na nogama...radim prijem od 5 i 30,a danas smo u 16 imali i taj roditeljski tj. moj sin,dobio je i diplomu-zahvalnicu....a za koji dan i najmlađi se rastaje od svojih vaspitačica iz jaslica i prelazi od septembra u mlađu grupu

Jao kad se samo sjetim,ovo su trenutci na koje niko ne može ostati ravnodušan.Evo i sad bih mogla plakati[sm=smiley19.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 7:33:25)

Dobro jutro mame. Jao evo samo da na brzaka popijem kaficu pa cu palacinjok da pravim. I idemo u akciju D i ja.

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 7:47:07)

dobro jutro mamice,ja sam nocas spavala 5 sati,bice mi veseo dan ali izdrzacu...veceras pocinje svjetsko prevenstvo,jedva cekam [sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 12:20:34)

Dobar dan mame
Branki ja sam vodila Vuka na bazen i sednem pored bazena a noge ubacim u vodu. Nisam se kupala. Ali zato sam se na moru kupala po malo, nisam preterivala zato sto mi se trudnoca vodila kao rizicna.
Adulence lepo se provedite. Ja jedva cekam more ali pre avgusta nema sanse.
Sinoc sam K sat vremena uspavljivala . Zaspi i u snu krene da place ma uzas. Probudio se u pola 1 i dala sam mu vode pa do pola 3 je spavao i podojila sam ga i u pola 6 poceo da kenkavi i da prdi. Dok se nije iskakio nije se smirio. E da nisam mu dala linex. Ajd sada znaj da li ga muci stomak ili zubi ili jedno i drugo[sm=zmeden.gif]
Sada spava kao top i to kod svekijevaca sam ga spustila kod njih je dosta hladnije.

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 13:12:00)

Ima li tu flatulexza kupit,to je Dori pomoglo kad su je gasovi mučili....

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 13:18:37)

Moje dete je sinoc prespavala celu noc. Tek se probudila u 7:30. Torbicini saveti prijaju[sm=smiley31.gif] Jutros sam je podojila i odmah smo izasle u set_nju. Na spavanjac dosle i zaspala je uz malo plakanja. Spavala je skoro dva sata. Nisam je uspavljivala. Nadam se da ce sve lakse sama da zaspi. Ne mogu vise da je ljuljam. Vrucina je. Ona se zalepi i ja se zalepim.
Mozda krenem na bazene na aerobik. Samo da uskladim sa Sofijinim hranjenjem. Jedva cekam.[sm=smiley1.gif]

Jeltje -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 14:42:08)

Zdravo mame,

Samo da se zapljunemo na ovoj temi!! Novi smo ovde i zelimo da vas sve pozdravimo i posaljemo poljubac!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Jelena & Lola [sm=zz_mstickle.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 15:29:37)

jesi li je sinoc stavljala prvi put da zaspi sama,jel plakala mnogo.ja ovu svoju sad stavila ona se igra vec pola sata

Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 16:50:48)

Mamike, moj mali me izdribla dva dana...slabije pije mlekce (verovatno zbog vrucine), ali da li da se zabrinem[sm=zmeden.gif] ko brinem kao ne [sm=zmeden.gif] juce i prekjuce je kenjkao ceo dan sa napadima placa da siznes, a ne znam kako da mu pomognem, poludela sam, jadnicko mali! Ova velika smizla juce i danas se kupa u bazenu u dvoristu pa je bar ona "ohladila" glavu i mirnija je...jos da ih nastelujem sad da lezu ranije...

ivaMark -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 16:55:13)

Adulence, lep provod vam zelim [sm=smiley1.gif]

Jelt, kako ste drugarice [sm=smiley31.gif]

Klarita, najverovatnije je od vrucine.. [sm=smiley13.gif] Moja se znoji i pored klime.

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 16:58:07)

i mojoj strasno vrucina smeta,cijeli dan je samo u peleni a cim je malo obucem odma vristi....a danas isto slabo pije pa joj sto cesce dajem po malo vode jer se znoji kao blesava kosica stalno mokra.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 17:31:08)

Mame ja vam jedva preziveh danas ali bukvalno,situacija sledeca,imam alergiju na polenen,e sad juce dobih neki domaci med sa neke planine sa sve maticnim mlecom i ima polena u njemu,pa sam htela da uzimam po malo da vidim kako cu odreagovati ,uzmem ja jutros kafenu kasiku na prazan zeludac,a u kuci sama sa detetom,nakon neka tri minuta krece jak svrab u usnoj duplji,ja iskuliram kao procice ,sreca u nesreci sto sam predhodno uzlela pumpicu,kako se svrab pojacao ja uzimam berodual i skrckam jedan aerius,nakon par minuta nastaje pogorsanje javlja mi se reakcija u celom grlu usna duplja cela u osipu krece jak bol u zeludcu svrab po citavom telu,svekijevci bili u komsiluku ja strpam dete u kola i zapucam ka njima panicno ostavljam dete i krecem put ambulane zovem moju doktorku ukratko joj kazem sta se desava,na pola puta krece zujanje u usima,jaka malaksalost,muti mi se ,samo mi u glavi kako necu stici,kako cu umreti tu na pola puta,verujte da se i ne secam kako sam usla u ambulantu,moja dr kaze da sam cela bila otecena ,ja vec tada nisam mogla ni da gutam,sreca te guse nja klasicnog nije bilo zbog beroduala i seretide diska koja sam predhodno uzela,pritisak mi se nije ni merio ,svrab nesnosan,venuu mi jedva nasli boli me sto puta,uzivotu me nije bilo toliko strah,od urbazona i dexazona me urnisao zeludac pa sam tri ranisana venski primila nista mi bolje nije bilo,toliki bol da sam lakala ko malo dete,na kraju mi dade zodol venski pa je popustilo malo,ceo dan se pitam sta bi bilo da nisam lekar i da nisam prepoznala simptome odmah sta da sam se onesvestila ,ko bi me nasao sta bi sa detetom bilo,jos ne mogu da se povratim,strasno sam se prepala [sm=zz_frown.png]

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 18:08:28)

Jujujuju, citam Doco i knedla mi u grlu [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Sanjice, ti si pametna zena, ljubim te

Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 18:16:56)

Jao, doco, sta uradi zeno [sm=zz_eek.png] pa koji djavo si probavala, kukuuuuu. Hvala dragom Bogu sve je u redu i spasila si sebe ali ne daj Boze nikome....[sm=smiley31.gif]

Znaci, ako jos jednom cujem K kako vice "mamaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaa" [sm=zz_furious.gif] poludecu, majke mi...probudice N....1000000000000000000 puta joj je receno da bude tisa i dete namerno radi neke stvari, znaci skroz je nevaspitana, ali skroz, i nista me ne slusa. Jedno vreme je palilo: "Dok izbrojim do 3. 1, 2..." i resen problem a sad vise nista ne pali [sm=hudicek1.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 19:08:09)

Ja sam dans sto stvari odradila..Soferku zamenila kod majsora, uzela zdravstveno putno osiguranje, poplacala racune za vrtic, kupovala u Merkatoru, DM-u, skuvala rucak, pravila deci domaci sladoled, a sad kad ih legnem, sijem haljince, nasla sam kroj bas kakav sam zamislila, nezno a zavodljivo, prelepo! [sm=smiley1.gif]
Doco, ne izlazis mi iz glave [sm=smiley19.gif] I mm je atopicar i uredno umesa 100-150 gr polena u manastirski med (celu teglu) i nekoliko tura je pojeo tako, nikad nikakvih problema nije imao...

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 19:43:03)

Ajoooj Doco citam i ne verejum, dobro si odreagovala[sm=smiley13.gif]
Sanjice bravo za spavanje[sm=bravo.gif]
Moze li jedan savet?
Jutros sam Kosti napravila kasicu od jabuke, banane i breskve. Sta mislite da li veceras da mu dam pred spavanje hipovu kasicu good night 5 + pise na njoj deciji keks? Plus linex.
Da mu nece biti previse[sm=zmeden.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 20:47:00)

Klarita, mozda ti je cerka samo ljubomorna na bebicu, pa namerno skrece paznju na sebe [sm=smiley1.gif] Jer oko bebice ima puno posla, a ona je jos mala da bi na "odrasli" nacin razumela.

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 20:51:01)

Dijana, ako nisi uvela gluten, a pretpostavljam da nisi sa 5 meseci, nemoj. Ako bas hoces zitarice daj mu pirinac, kukuruz tj palentu ili sta vec jede. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 20:57:40)

drkristal [sm=smiley3.gif] na srecu pa je sve na kraju zavrsilo dobro, ali ne zelim ni da zamislim kakav je bio osecaj.

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 21:23:32)

Doco kuku dobro je sto si lekar[sm=smiley31.gif].

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 21:47:05)

Doco draga hvala dragom Bogu da si dobro. Grlim te jako.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 22:01:47)

TORBI isti je slucaj sa medom ovo mi je dao duhovnik, ocekivala sam da mozda bude nesto blago, ali vi se mi ne pada na pamet da se igram
Zene hvala sto mislite na mene
DIJANA imas lepih pahulja za laku noc od raznih proizvodjaca, ja nekako naginjem Milupi ali dobri su i bebi king i nestle

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 22:08:52)

Sve te kasice za laku noc imaju gluten u sebi, a Dijana jos uvek nije uvela.
Mi smo bili kod muzevljevog druga iz srednje. Teodora je uzivala u prelepom crkvenom dvoristu. Vala i ja sam uzivala. Fali mi to.[sm=smiley13.gif]
U stanu kao da sam u zatvoru.
Sofija se na kvarnjaka uspavala u kolima.Samo sam je prebacila u krevet. Razmisljam da li da je podojim u 11 ili da je ostavim, pa kad se probudi.[sm=zmeden.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 22:16:48)

Dobro vece[sm=smiley1.gif]
Doco kako se sada osecas?
Sanjice a da sacekas da se probudi. Ja sam par puta pokusala K u snu da podojim i bas slabo sisa.
Nisam uvela gluten ali par puta sam mu pravila kasice od Humane i Milupa i nisu mu se svidele. Pa sam zato mislila da kupim hipovu gotovu kasicu da probam. Ali ako je jos uvek rano onda necu.
E sada da pecnem sebe po prstima[sm=smiley36.gif]a lepo imamo temu o ishrani.
Kosta je danas bio dobar, lepo je spavao. Tacno sam primetila kada danju lepo spava i uvece lako zaspi. A cim danju ne spava uvece je katastrofa.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>