doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (12.6.2014 17:31:08)
|
Mame ja vam jedva preziveh danas ali bukvalno,situacija sledeca,imam alergiju na polenen,e sad juce dobih neki domaci med sa neke planine sa sve maticnim mlecom i ima polena u njemu,pa sam htela da uzimam po malo da vidim kako cu odreagovati ,uzmem ja jutros kafenu kasiku na prazan zeludac,a u kuci sama sa detetom,nakon neka tri minuta krece jak svrab u usnoj duplji,ja iskuliram kao procice ,sreca u nesreci sto sam predhodno uzlela pumpicu,kako se svrab pojacao ja uzimam berodual i skrckam jedan aerius,nakon par minuta nastaje pogorsanje javlja mi se reakcija u celom grlu usna duplja cela u osipu krece jak bol u zeludcu svrab po citavom telu,svekijevci bili u komsiluku ja strpam dete u kola i zapucam ka njima panicno ostavljam dete i krecem put ambulane zovem moju doktorku ukratko joj kazem sta se desava,na pola puta krece zujanje u usima,jaka malaksalost,muti mi se ,samo mi u glavi kako necu stici,kako cu umreti tu na pola puta,verujte da se i ne secam kako sam usla u ambulantu,moja dr kaze da sam cela bila otecena ,ja vec tada nisam mogla ni da gutam,sreca te guse nja klasicnog nije bilo zbog beroduala i seretide diska koja sam predhodno uzela,pritisak mi se nije ni merio ,svrab nesnosan,venuu mi jedva nasli boli me sto puta,uzivotu me nije bilo toliko strah,od urbazona i dexazona me urnisao zeludac pa sam tri ranisana venski primila nista mi bolje nije bilo,toliki bol da sam lakala ko malo dete,na kraju mi dade zodol venski pa je popustilo malo,ceo dan se pitam sta bi bilo da nisam lekar i da nisam prepoznala simptome odmah sta da sam se onesvestila ,ko bi me nasao sta bi sa detetom bilo,jos ne mogu da se povratim,strasno sam se prepala [sm=zz_frown.png]
|
|
|
|