RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

ivaMark -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (13.6.2014 12:45:22)

Kristal, dobro si odreagovala i svaka ti cast kako si se usudila da sednes u auto...

Klarita, nasmeja me sa p.filmom...hihihiihih, joj zamisli da su dosli a ovi na ekranu se rekeiraju u veliko [sm=smiley36.gif]

Torbi, Peace... zelim vam lep provod na odmoruuu...

Moja jos ne zna da sam ja mama, tj zna kada joj mm kaze odesi mami, ali da kaze-nema sanseeeeeeeeee... Prvo cim otvori oci je TaTaa [sm=smiley36.gif]

Mara1986 -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (13.6.2014 12:45:59)

ehej mame [sm=bravo.gif] žene moj Vasa mora kod fizijatra [sm=smiley13.gif] kaže da smo previše čvrsti ja sam našla na netu da je to hipertonus.... e sad pokušavam da uđem u diskusiju "beba kod fizijatra" ali neće da mi otvori stranicu ...baš sam u bedaku [sm=smiley19.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (13.6.2014 13:01:04)

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Moja jos ne zna da sam ja mama, tj zna kada joj mm kaze odesi mami, ali da kaze-nema sanseeeeeeeeee... Prvo cim otvori oci je TaTaa [sm=smiley36.gif]

moja D je od nekog osmog meseca samo tata tata tata a sad nece namerno da kaze tata. Dodje do mm i kaze mu mamooo hahahah..i on kaze tata ja sam tata a ona mamoo i tako u krug.A kad njega nema evo npr jutros gleda ka vratima i kaze tata. Djubrov mali. Tacno se vidi da ga z.

Ja se ošišala jupiiiiiiiiii nisam se šišala vise od godinu dana, sve mi cudna glava [sm=zz_rolleyes1.png] evo kuvam al rucak ce malko kasniti zbog mog šišanjca

eh da Dijana moja D nikako nije "podnosila" keks uvece. Plazmu pogotovo nadima je jako.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (13.6.2014 21:04:59)

zdravo mame ja u jurnjavi ceo dan,predala dokumenta opet konkurs za posao,posto su onaj ponistili sad otvorili novi za tri lekara,naravno da je namestaljka provdno skroz,ne znam vise sto se nerviram [sm=zz_banghead.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (13.6.2014 23:24:12)

Huh, ziva nisam!
Popodne vodili svu decu kod zubarke na sistematski. Odusevila sam se. Posto su joj izasle donje sestice, treba da se zaliju necim - tako se sacuvaju!
Od 18h ih vodila na rodjus. E posle njihovog kupanja sam im kuvala za sutra neke batacice u sosu sa pirincem, pravila sladoled i sad konacno sebe da spakujem i sredim jer ustajem u 4.. Mislicu na sve mamice, ljubac

Doco, nikad se ne zna [sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 0:54:05)

Dobro veče drage mame...ja ovih dana nism stala....svaki dan posle posla išli smo n probe za prirddbu,jes da deca iz moje grupe nisu učestvovala,već samo najstariji,bila sam tamo da im pomognem ako nešto zatreba.E juče je u 18h bila priredba,naravno ja sam sve slikala a najviše svoga sina koji u septembru polazi u školu...Inače ovih dana sakupljam i pare za poklon vaspitačicama mog najmlađeg sina...sa njima se opraštamo u ponedeljak jer oni sada prelaze u starije grupe i neće više biti u jaslicama

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 3:51:56)

Dobro vece.
Ja dojila Kostu i naravno rasanila se.
Doco samo se bezveze nerviras a i sama znas da su sve to vezice i namestaljke. Ali opet covek treba da se javi na konkurs. Mozda se desi cudo.
Sanjice vas bas muce slinice. Kako je danas S?
Torbi i Peac lepo se provedite i srecan put[sm=smiley1.gif]
MiLJ nisam mu dala keks posle sam procitala da je sa glutenom. Nego kako je malo osvezilo i Kosta bolje spava. Vise ga ne dojim oko pola 1 kada se budi vec mu dam vode i to ga drzi do 3.
Ujutru definitivno idemo za BL. Stvari sam vec spakovala, ostalo je jos nesto malo ujutru. Jedva cekam da ponovo uhvatim svoj ritam.

adulence -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 8:04:02)

Fobro hutro mamice,puno pozdrava sa jos uvek suncanog jadrana,mi uzivamo ,upravo doruckujemo,pa spremanje i plaza....

branki* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 8:09:16)

dobro jutro..konacno je malo zasvezilo...muka mi je,bar da mogu da povracam,ovako muka neka po ceo dan.
torbice,idete na more?jao,ja sanjam o moru svaki dan,ali[sm=smiley13.gif]
kristal,to kao i kod nas kad traze profesore,oglas ide pro forme,zna se kog ce da prime uvek..i mnogo me nervira sto se u to upletu jos kojekakve politicke stranke[sm=smiley29.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 8:12:17)

Dobro jutro mame...mi smo malo kasnije ustali i sada se spremamo za doručak.
adulence okupaj se koji put i za nas

Ana RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 9:40:04)

IZVORNA PORUKA: Mara1986

ehej mame [sm=bravo.gif] žene moj Vasa mora kod fizijatra [sm=smiley13.gif] kaže da smo previše čvrsti ja sam našla na netu da je to hipertonus.... e sad pokušavam da uđem u diskusiju "beba kod fizijatra" ali neće da mi otvori stranicu ...baš sam u bedaku [sm=smiley19.gif]

Maro, imamo i temu Pitajte fizioterapeuta, pitaj sve što te zanima. Moje dete je imalo hipertonus+tortikolis, mi smo na vežbe išli baš kod Snežane u Centar za korektivnu gimnastiku, prezadovoljni smo. Naravno, možeš ići i državno, kažu da su u Sokobanjskoj odlični (mada ne znam odakle si).

Ne brini, nije to ništa strašno, bitno je da na vreme krenete sa vežbama da bi prosto detetu olakšali. Mi smo počeli sa 4 ili 5 meseci, više se ne sećam, i do pune godine smo jednom do dva puta nedeljno išli na vežbe.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 10:48:59)

Dobro jutro mamice
Maro , Ana je sve vec rekla. Bitno je da ste na vreme uocili i da redovno radite vezbice.
Ja se pakujem, a mrziiii meeee aaaaa[sm=hudicek1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 11:29:20)

Dobro jutro! Dijana dobro je Sofija. Uvek joj ujutru posle podoja prorade sline. Tokom dana nista.
Trebalo bi oko 2 da vodim Teodoru na rodjendan. Sofija mora da ide sa nama. Kisa pada. Mm je na putu, ali nije siguran da ce da dodje u to vreme. Svakako docice pravo na rodjendan da mogu kuci da idem sa Sofijom.

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 16:59:18)

Samo da vam mahnem pa idem hranit damu,inače sad neće flašicu kad joj mm daje nego samo kod mene,djavolak mali[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 22:16:00)

Dobro vece.
Mi smo tigli u BL za 3,5 sata. To je bas bas brzo sa njima Iznenadili smo se.
Ostalo mi jos nesto malo da spremim ali to cu sutra. Glava mi pada od umora[sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 22:25:09)

Ja samo da vam mahnem!
Bilo mi je predivno kod S. Justina, to se ne moze recima opisati!
A tajo je bio na visini zadatka, cak je i sudove oprao, pored celodnevnog angazmana sa njih troje bez icije pomoci. Jos je i ceru vozao na Skolicu slikanja. Sve u svemu, ovo je bio savrsen dan, jedan od onih koji se pamte i koji ostaju u srcu... <3

New Mom -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (14.6.2014 22:31:37)

Torbi, bas je lepo imati takve trenutke i dane.[sm=smiley1.gif]
Meni (nama) ova dva dana ocajna, problema gomila.

Mene frka drzi inace, prodjose 3 nedelje, mm se vraca na posao u ponedeljak. Iskreno, bojim se.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (15.6.2014 6:27:09)

Dobro jutro mame.

Ja juce i danas na nekom vikend kursu za ISO menadzera. Otpala sam juce ceo dan i danas cu a danas odmah nakon kursa imamo i ispit pa sam sinoc i ucila[sm=jezicek.gif]. Na kursu je nas cetvoro i iskreno prijatna je atmosfera ali je meni mozak non stop mislio na D. Da li je jela, koliko je spavala, da li joj je bilo hladno juce jer sam joj obukla majicu kratkih rukava i td. Cak mi je mm na kraju poslao poruku "ajde ne davi vise i uci"[sm=jezicek.gif]. On je naravno otisao kod svoje mame hahaha... I sinoc je bio umoran jelte, ipak ovo nase dete ne staje ni sekundu moras non stop za njom trckati.
Plus cim mene nema odmah joj je ritam poremecen. Uspavala se u 5 popodne i spavala do 6, i naravno nije mogla u 8 da zaspi, a meni rogovi na glavi jer sam morala jos i da ucim. Pa je saga uspavljivanja trajala do pola 10 sinoc. Ne secam se da je tako kasno zaspala[sm=jezicek.gif]

No dobro idem danas u nove radne pobede. Nekako sam optimista sto se tice ovog ispita danas, a dosadnooooo do zla Boga. Modul 4 modul 5 , 4.1, 4.10 bla bla brate mili. Nisam uspela jos sve da nastrebam al evo ustala sam da ponovim. Tako da dosta zezanja na rr odoh ja.

Pozdrav mame

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (15.6.2014 8:01:29)

Jutro mame, ja sinoc imala koncert sa folklorom bilo je super
Nego jedno pitanje sta bi moglo da muci ovo moje dte te se budi u 6 ona place koliko joj se spava ali nema sanse da nastavi
Pisem sa mobilnog pa mozda deluje konfuzno

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (15.6.2014 8:52:10)

Dobro jutro.
MiLj da polozis ispit[sm=smiley1.gif]
Doco ja atalno zvucim konfuzno[sm=smiley36.gif]
Mislim da sam provalula zbog cega Kosta ima problema sa stomacicem od 6-8. Primetila sam ako uvece podrigne posle podoja i u toku noci ako podrigne ujutru se ne budi. A ako u toku noci ne podrigne kao nocas onda muka ziva. Nateze se i prdi.

Didy -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (15.6.2014 10:20:50)

Mi smo noćas imali žurku - prvo sam primetila da Stefan ima T pre spavanja, dala sam mu paracetamol, ali nije spuštao T. Onda me je u 1h noću probudila Sofija, čula sam da povaća, kilu je povrtaila po sebi, po posteljini, toliko da sam morala u kadu da je ubacim i kosu da joj operem. Taman se vartimo u krevet, presvučem joj posteljinu, pidžamu, ona se opet ispovraća, sve ispočetka. U tom se probudi i Stefan, vidim ima T, dam mu brufen, on kuka, ona kuka, ona opet povrati, ja nikako da se opustim, samo osluškujem da li će ona povraćati, da li je on zaspao, da li ima T...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Tek posle 4h ujutro kad sam videla da oboje čvrsto spavaju uspela sam da se opustim i zaspim.
A pri tom još i mm ima neku gužvu na poslu, radi po 15 sati, nisam imala srca da ga cimam, iako je ustao svaki put kad je Sofija povraćala, menjao posteljinu, donosio joj lavor i praznio, donosio vode... Od jutros smo svi 4 kao šlogirani. Deca pomalo nervozna, svi neispavani... Uh! Mrzim kad su bolesni! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (15.6.2014 10:35:09)

didy, nadam se da ce vas brzo proci i da cete se odmoriti.

Didy -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (15.6.2014 10:38:21)

IZVORNA PORUKA: ksena

didy, nadam se da ce vas brzo proci i da cete se odmoriti.

Hvala, Kseno, sreća pa je nedelja, nemamo nikakvih planova i obaveza, pa je opuštenije. Dala sam im probiotik, čaj od nane i suvi prepečeni hleb. Stefan više nema T, malo su živnuli... Nadam se da će se na ovome završiti. A otkako imamo decu, navikli smo i da spavamo manje i da nemamo kontinuitet.

branki* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (15.6.2014 10:41:59)

joj,didy,neki stomacni virus[sm=smiley13.gif],valjda nece dugo da ih drzi.
MLJ,da briljiras na ispitu[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (15.6.2014 16:41:11)

Dobar dan mame...mi malo odmaramo posle ručka...posle treba da spremam decu da idu na neki rođendan i tako nikad nemam odmora,sada dok se navodno malo odmaram pravim neke čestitke vaspitačicama za rastanak,moj najmlađi odlazi iz jaslica i prelazi u stariju grupu,baš sam tužna,dve godine je bio sa njima i sada ne znam kako će podneti promenu,ali mislim da će sve biti OK.
M i LJ da položiš ispit[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>