Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (21.6.2014 1:08:48)
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Klarita Spremi ti elektrolite, pa na kasicicu i u usta, bezobzira da li spava ili ne. Barem bih ja tako. + si na moru, ja ne bih rizikovala i razmisljala i premisljala se, cekala da predje 38,5, dala bih paracetamol[sm=smiley13.gif] Kako hoces, adulence, odluci sama! Iskreno, mene i strah da zaspim kad K imala temp, a uvek mi kao za baksuz tad bas pada glava[sm=hudicek1.gif] Da sam na tvom mestu, dala bih sve sto ti rekoh, pa na spavanje tek kad padne temp! Ja dajem elektrolite na špric ako spavaju, a treba im hidratacija. Samo im saspem. I možeš dati paracetamol ako ne možeš da zaspiš. Ja ne dajem ako nisu imali prethodnog dana visoku, ali dajem ako je bila preko 38,5 tog dana. Da prodje sto pre, i ujutru da javis da je lepojka dobro [sm=smiley31.gif] Ovo za spric odlicna ideja! Ucim, ucim, upijam kao sundjer. Ni ja ne bih dala , ali bolje nego da razmislja, nije kuci, u tom slucaju, pa cak i da sam kod tetke, dala bih 100%. Laku noc, zenice! Otisla sam! Adulence, da mirno prodje noc!
|
|
|
|