Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (20.6.2014 9:36:59)
|
hello! Kod nas frka oko tuberkuloze[sm=smiley13.gif] moja koleginica inace i moja profesorka ima tuberkulozu[sm=smiley19.gif] Mnogo mi je zao, tu zenu zivot nimalo nije mazio, prosla je i sito i reset_o sto kazu, dijabeticar, nema porodicu decu, muza[sm=smiley19.gif] mnogo je tesko podnela, narocito celu novinarsku pompu, a preplakala je ceo dan juce dok nije saznala rezultate dece iz skole. Hvala Bogu su zdrava deca, a profesori ce u utorak na pregled. Dace Bog da su svi zdravi i da se zavrsi na tome. Cula sam se s njom malocas i bas je [sm=smiley13.gif] pokusava da sve okrene na salu, ali tesko joj ide,inace je obozavana koleginica i profesorka u skoli. Juce joj deca pevala i skandirala "Profesorka, mi Vas volimo"[sm=smiley1.gif] [sm=smiley19.gif] Ja joj kazem:" Necu da Vas cujem da placete, vazno da nije ono najgore" a, ona mukica: "Svima sam rekla kad me nije cika Raka (kancer) procesuirao, Miko, tek cemo da pijemo kafu i pusimo" Dusa nasa mila...i tako, da vas ne davim. Moje dete slabije pije mleko[sm=hudicek1.gif] sinoc se kenjkao, kenjkao, kenjkao, izvijao, muci ga stomacic garant. Uspavao se tek oko 23i30, sa 100000000 pokusaja spustanja u krevetac i isto toliko ljuljanja u rukama, dok ga drzim zaspi, cini mi se ucvrsti, spustim ga, posle par minuta se probudi, pa u krug [sm=smiley29.gif] Jutros se probudio tek u 7h[sm=smiley4.gif] Ali dzaba mi sve to, kad se ja premorim uvece i tokom dana, pa ljosnem...eto ga opet se kenjkavi u krevecu[sm=smiley13.gif] Ja sam vaspitacicama kad je K presla iz jaslene grupe u mladju vrticku kupila po par srebrnih mindjusica. Dogovarala sam se sa najboljom drugaricom i jos jednom majkom, ali od danas do sutra i na kraju sam se iznervirala i otisla sama da kupim jer je proslo par meseci, dogovarali se u junu, ja tek septembra kupila i poslala po K. Meni je bilo merak da kupim jer sam bila prezaodovoljna njima a, jos je i moja K bila miljenica jer nije plakala, trcala im u zgrljaj cak i kad ih sretne na ulici, ruckala lepo...
|
|
|
|