RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja



Poruka


sonyasha -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 9:13:38)

Dobro jutro mamike!
Branki, meni se uvek ispostavi da je vrtić, iskreno ne znam da li da vodim Vojina dok sam fraj jer zaglibimo svi i malecki[sm=smiley13.gif]
Žene svaka čast za tempo, još kada čujem da ribate i sređujete tako često, ja sam valjda lenja ili šta god, premorena stalno sa ovom dvojicom i jedva stižem sve a naročito mi baguje glava tj. ko gde kada kako i šta da nosi - to me dokusuri.
Ja pijem kafu a svi muški spavaju(mali se budio u 6 pa sada drema), hvala im[sm=smiley36.gif]




emicaa -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 9:17:16)

Dobro jutro,ako David nastavi ovako spavati počeću mu davati tablete za spavanje.Ajd što sw budi svako tri sata da jede to mi uopšte nije problem ali ja njega uspavljujem po pola sata posle toga.
Voci možeš ti sa njim na bazen ali ne u vodu [sm=smiley36.gif] mi smo mislili danas pa ćemo vidjet.




vocicana -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 9:17:22)

Sony [sm=smiley31.gif]
Ja razumem stvar imuniteta i to, ali treba mi malo luftiranja od svega, ne zelim da mali bude bolestan bas sada, uzas jedan.
Ivana, slatka je kao med malena, tek sam sada videla fotografiju. Porasla maca.
Emice i tebii jedan ogromni [sm=smiley31.gif] ja mog ne uspavljujem, ostavim ga da lezi preko dana, a uvece posle flasice on je koma, samo ga odnesem do sobe proset_am cutke dva puta po sobi i krevetac. Jao nije ti lako...[sm=smiley13.gif]




Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 14:25:37)

Voci to je normalno da tako pazis. Ja se secam da sam kad je T bila beba dva puta dnevno usisavala i brisala. Sad jednom dnevno. Ne mogu uvek da stignem toliko cesto.




Mariya -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 16:59:35)

Dan mame!
Mi odmaramo. Volim ovakva nedeljna popodneva kad smo svi na okupu i uživamo.
Voci,valjda je tako sa prvim detetom. Sa drugim već ne. Pomazila je psa/mačku pa stavila ruku u usta -mo''š misliti[sm=smiley36.gif] ispala joj lizalica u travu a ona je podigla i nastavila jesti-ma neka je! A sa L sam sve obavezno dezinfikovala, i nju i njene ruke. Kad imaš dvoje prestaneš da se brineš oko gluposti jer uvidiš da dete neće umreti od gladi ako ga ne nahraniš na vreme,neće dobiti potres mozga ili slomiti sve kosti ako slučajno padne,da se neće otrovati ako pojede nešto što je palo na pod ili travu[sm=smiley36.gif]. Ustvari možda sam ja takva,ali vidim da mame jedinaca i dalje strepe, plaše se i brane deci stvari za koje sam ja uvidela da je glupo uopšte brinuti. Postoje stvari na koje ne možemo uticati,a pogotovo da ih zaštitimo od bolesti ali to je van naših mogućnosti.
Jao žene,raspada mi se glava! A danas nisam ništa radila od čega bi me zabolela,verovatno je od promene vremena koju toliko najavljuju za noćas. Morala sam da popijem lek,valjda će pomoći.




sonyasha -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 17:16:30)

Marya, ja sam se opustila kada je V propuzao i kada sam ga zatekla sa mojom starkom u ustima [sm=smiley36.gif] od tada nisam u frci oko higijene...mene više brinu vrtićki virusi i bakterije koje smo zakačili porodično svi već dva puta od kada se M rodio a peitom V krenuo u vrtić u Maju [sm=smiley13.gif]




Mariya -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 17:35:06)

Sony,[sm=smiley36.gif] za starke!
Toga se i ja plašim,L je krenula sad u vrtić,pa kad krenu bolesti ima sve da donese kući i svaku ćemo da prebolimo porodično,još kad se beba rodi[sm=zz_cold.gif] Inače je tako da svaku boleštinu prvo preleže mm i L posle H i ja. Mm ih donosi iz škole. Sad će Luci iz vrtića. A H, ja o sl.godine beba samo da se nadamo da nećemo dobiti njihove prehlade,stomačne viruse i boginje[sm=smiley29.gif]




emicaa -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 18:15:00)

Sanjice zaboravih ti jutros čestitati na pobjedi [sm=smiley1.gif]
Mariya ja nisam ni sa T previše pazila,jesam u početku ali sam se vremenom opustila,ja sam i zemlju jela pa eto me [sm=smiley36.gif]
Mi išli u šetnju po podne,prvo otišli na igralište ali smo pobjegli od pčela.




branki* -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 21:27:22)

Sony,ako ne radis jos,onda ne moraju da idu,eto kod mene se jedno prehladila,onda odmah i drugo dete sutradan i dupla muka!mi polegali[sm=smiley36.gif]sutra ranim,sto kaze sanjica igranka do petka!
Voci,draga,mi smo sa bozom bili bas paranoicni,ja ne toliko,koliko mm,sa bokom smo opusteniji i,mada mm je strozi po tom pitanju od mene.ja ako im padne stapice na pod u stanu kod nas,oni uzmu i po jedu,sa asfalta ne dajem[sm=smiley36.gif],mada me mm samo kritikuje zbog toga,on cim nesto ispadne na pod,odmah vristi da to ne uzimaju!




Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 21:47:42)

Moje su zaspale u pola devet. Sofija je trazila da joj pevam. Izgleda se malo uznemirila zbog vrtica. Videcemo kako ce da reaguje.
Mm je jos u kancelariji. Cele nedelje je cuvao Sofi u kancelariji.
Sto je lepo kad nemam vise da ucim.[sm=smiley1.gif]
Sad cu da citam neku knjigu da se malo zabavim.




vocicana -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 21:53:12)

Dobro vece mame moje. Sony [sm=smiley36.gif] starka u ustima.
Ne dezinfikujem nista specijalno, niti ga nesto toliko cuvam, ali naime juce sam bila kod mame i tate, moja sestra blesava je dok sam pekla palacinke u kuci, detetu dala zvecku iz kolica, koja stoji u onom sranju od korpe dole, nista ne bi bilo, da je moja majka to lepo uzela i oprala sapunom i vodom, iz jednog jedinog razloga, sto kolica stoje u nasem autu, sto vodu nismo imali dva dana a kanalizacija se izlila dva puta u garazi gde ja svaki dan moram da sidjem sa tri torbe i detetom u rukama, sto se ta korpa sa kolica spusta i podize i dolazi u kontakt sa samim betonom, a posto su govanca plivala zajedno sa ostalim izlucevinama, ne bi zaista volela da zaradi neku zuticu i sl. To i nije tako strasno, jos je "strasnije" sto se opizdio u glavu sa tom zveckom, naravno vrsitao je i plakao kao da mu neko kozu dere, razmazenko, ali sto je u usta stavio bas mi nije drago. Ne gledam da ga cuvam u sterilnim uslovima, ali tako neke stvari me izvedu iztakta. Da nije bila ta situacija sa ovim sugavim, nesposobnim kadrom koji menja neke cevi po gradu, koji najbizarniji posao zasvinje, ne bi brinula. Uh ala sam se ispucala, ali sam juce mogla da ih sve postreljam. Razumem sterilnost i to, pa mora i on biti i sa temperaturom, a to tek dolazi na red, morace i da padne, da se ogrebe da razbije kolena, boze moj, ali za ovakve stvari nisam mogla ostati mirna.
Hvala vam sto me uvek smirite, stvarno ne znam sta bi bez vas[sm=smiley31.gif]





branki* -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 21:53:31)

Sanjice,zasluzilz si!
Sutra ce moja mama doci da ih cuva,necu ih voditi .srecno sofi!




vonavoj -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 21:53:55)

Mamike.da mahnem..juce smo u 7 stigle sa mora,odmah ukljucila ves.okupala i sebe i decu.ofarbala se.ispeglala i pravac u Sm.Palanku na svadbu..a decu ostavila kod sveki..treba mi dati orden za ludost ili budalu..i sedeli na svadbi do 22..iako sam u petak u 7 ustala i cele noci putovala..ali bilo je super.i na svadbi i na moru...danas sam uspela 70% stvari da operem i raspakujem.spremim nas za sutra,posao,vrtic..pa cu ujutru da citam i pisem i miru na poslu..(makar se nadam da cu imati 15min mira,jer mi toliko nedostaje)!




eca89 -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 21:58:53)

Von, zmaj si pravi[sm=bravo.gif]!




branki* -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 22:00:47)

Von,i ja potpisujem ecu[sm=bravo.gif]




lesica -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 22:01:52)

Voci, mila, lagano. Desavaju se takve situacije najceste ishitreno, ali i retko. Polakce i bez nervoze [sm=smiley31.gif]
Uostalom, ipak je on Damjan [sm=smiley36.gif]

Von, e ako ste se lepo provele na moru, jedva cekam da cujem kako se sve proticalo u izdanju: Mama sa dva mala deteta na moru!

Mamike, ljubim vas




vonavoj -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (4.9.2016 22:10:14)

Sutra pisem u pravoj temi,letovanje!
Grlim vas i odoh u krevet..rancevi spremni,garderoba za sutra i pocinje ludnica..Joka krece u novi vrtic.novi drugari.vaspitacice..posle pauze od mesec dana..a mora da ostane ceo dan..T se raduje..a mene cwka povratak na posao..koleginica odmah ide i ostaje nas dvoje[sm=smiley13.gif]




dijana1* -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (5.9.2016 0:33:19)


IZVORNA PORUKA: vonavoj
pa cu ujutru da citam i pisem i miru na poslu..


E kada ovo procitam ozbiljno razmisljam da se zaposlim bilo gde[sm=smiley36.gif]
Kako ste mi mame? Kod mene klasika, hranjenje, kuvanje, spremanje, presvlacenje.... uglavnom po ceo dan sam sa decom. Sada su nedelju dana bili bolesni ali sutra Kosta ide u vrtic a Vuk od 11-13 h u skolu. Ostajemo Uros i ja malo da uzivamo solo[sm=smiley1.gif]




Trcosava -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (5.9.2016 5:01:30)


IZVORNA PORUKA: dijana1 RR


IZVORNA PORUKA: vonavoj
pa cu ujutru da citam i pisem i miru na poslu..


E kada ovo procitam ozbiljno razmisljam da se zaposlim bilo gde[sm=smiley36.gif]



Ni to ti nije garancija da ćeš stići hahahaha Evo kad ja stignem, pola ne pohvatam.




Milena18 -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (5.9.2016 6:27:05)

Dobro jutro, mame...
Ivana, mnogo ti je slatka mačkica!
Sanjice, čestitam na položenom ispitu!
Ja sad nahranila M, da ispratim mužića na posao, pa da se bacim na pranje gomile sudova.
Serpice, Ana i ostale mame sa bolesnom dečicom, kako ste?




serpica -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (5.9.2016 6:37:50)

Dobro jutro mamike [sm=kava.gif]
Milena hvala draga sto pitas,mi smo dobro,ponovicemo briseve za par dana i kks,ceka nas treci pentaxim i hepb pa da napokon krenemo u vrtic. Jos uvek nije prohodala skroz samostalno,stalno je vodim ne smem minut da je ostavim samu,a u ogradicu nece odavno.
mm dezura vrlo cesto tako da sam sama s njima i zato ne stizem da vam se javim.
Evo jos koji minut pa da ih budim devojke za skolu a malog za vrtic.... moracu i bebca da probudim i povedem je sa nama dok ih ispratim,vrtic i skola jesu blizu ali opet ne smem da je ostavim.




Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (5.9.2016 6:39:43)

Dobro jutro mame ja samo da mahnem.

Racunam kad krene kisa da cu vam pisati romane.

Nego samo da vas zamolim virnite u temu posao kod kuce, pogotovo ako pricate tecno engleski i arapski

Ljubim vas


IDem moju smizlu da spremam za vrtic. Dijana ja sam u soku Vuk ide u skolu[sm=jezicek.gif]




vocicana -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (5.9.2016 8:06:29)

Oooo Lesi [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] ipak je on Damjan, azdaja mala...[sm=smiley36.gif]
Sanjice od besa nisam ni cestitala polozeni ispit! Bravo, sve postizes, bravo, bravo!
Von,, svaka ti cast, zelim ti da sto pe sredis krpe, pa polako, ukolotecavanje sa svakodnevnim obavezama.
Misha, evo sada cu ja.
Svim mamama, zelim lep dan, javljacu se danas malo cesce. Uh, malo me je popustila nervoza, mm je ovih dana, iako nije tu odigrao veoma vaznu ulogu u smirivanju, ponosna sam na svoj izbor, bas volim sto je takav.




emicaa -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (5.9.2016 8:17:04)

Dobro jutro,moji mačići konačno super spavali.David se budio u 1,pola 5 i pola 8 smo ustali.Ispumpam se i bacam se na posao.
Sanjice nije ti dosta knjiga [sm=jezicek.gif]
Von bravo,kako stiže sve to [sm=smiley1.gif]




suzi kju -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (5.9.2016 8:35:46)

Dobro jutro mame.
Ja sad da ugrabim da se javim dok su u stolicama za hranjenje , posle ide malo teže. Od juče i Ema puzi uspravlja se uz nameštaj, Anđa je ta deo već doktorirala, sad pokušava nešto više.
Uglavnom sada mi je haos sa njih dve [sm=smiley36.gif]trči za jednom pa za drugom, tako pp čitav dan. Sve bi da pipnu ja samo idem za njima i govorim "NE"!!!
Dok prohodaju ja sam, jednostavno rečeno, nadrljala [sm=zz_eek.png][sm=smiley36.gif]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>