Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (23.1.2018 10:50:04)
|
Dobro jutro trudnice. Ja evo dosla od zubara, izvadili mi konce, ja pitam jel normalno da jos boli, kazu pa i nije ali mozda su me zatezali konci jako ako nastavi da me boli da dodjem u petak opet. Igram neku nagradnu igru preko radija, imam dobar osecaj za filing sto kaze moj drug [sm=bravo.gif]. Dunulo mi nesto danas, nisam nikad ajd mozda sam srecne ruke danas heheheh... Ducka u vrticu u haljinici, dusa mamina. Kaze ja sam dama, mama ne moras nista da me pitas da ti pomognem sama cu se setiti. hahah...Kaze ja sam velika, ne trebas mi sad. Ima pet godina tek 4 dana[sm=smiley36.gif] Jako je smesna cura moja. Odusevljene vaspitacice njome, bili su drugari na klizanju, samo dvoje se usudilo da stane na klizaljke. Ostali decaci kukavice hehehe... Ali svima je bilo zabavno u ledenoj dvorani. Rodjendan prosao sjajno, niko nije oplakao (jedna mama komentarisala kako na svakom rodj gde su bili neko oplace a kod nas niko-mislim da nijedne godine niko nije plakao, sve neke fine imamo za drugare). Inace D je bila jedina devojcica na rodjendanu [sm=jezicek.gif] sve decaci. Utrefilo se da su sve devojcice koje smo pozvali bolesne. Dosla joj je i simpatija. Kaze, mama poljubio me je u obraz i dao mi je ruzu. Mama smejali smo se zajedno [sm=smiley36.gif] ma sva je u nebesima. Boze kao da vec imam pubertetliju a ne dete od 5 godina ahahah... Poslala sam svom dr poruku i pitala kad da dodjem na UZ rekao je u 28oj nedelji a ja evo usla u 29tu. Jedva cekam UZ. Dobila deo plate, pokupovala neke sitnice, idem da poplacam racune. Pa da sredjujem kucu. Ljubim vas. O kilogramima necu da krecem. Ma spasce kilogrami za jedno dve godine [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|