RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem



Poruka


perici -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.1.2014 17:10:40)

juce sam pocela drugu kutiju kontraceptivnih pilula javljm im se 14 januara na histeroskopiju
pa dalje sve yavisi kakvi su mi rezultati
nije mi jasno sto su tebi pomerili
jesi li isla za nis




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.1.2014 21:37:37)

MIR BOZIJI-HRISTOS SE RODI!!!
Svima nam zelim da je ovo poslednji Bozic koji docekujemo praznih ruku[sm=smiley1.gif]
Cure ja od danas pocinjem trecu kutiju Mikroginona i zovem ujutru da im javim pa videcu za kada ce da mi zakazu odlazak za bocke.

Perici moji hormoni ne pokazuju da imam PSCO a jajnici su mi policisticni i doktorka je 23.12 trazila da uradim u Nisu u Neo lab AMH i on je bio 8.60 sto pokazuje da imam PSCO,pre toga sam radela OGTT ali bez Insulonemije a trebala je i ona,ali moji lekari mi nisu dali i nju da radim pa samim tim dr.nije sigurna da li imam rezistenciju na insulin.
Zato mi je dala Gluformin da pijem 2x500mg.Isla sam 30.12 jer sam tada trebala da uzmem Diferelin i da pocnem sa bockanjem,tada mi je dr.rekla da odlazemo vto da bi Gluformin imao 2mes da reaguje na insulin jer ako ga imam mogao bi da steti za vto.
Ovaklo hoce da uklonimo sve prepreke za vto, jer ovako imam vece sanse da uspe ako pijem Gluformin,a on ne moze da steti.
Posto je dr.videla da sam se rastuzila rekla mi je da je bolje za mene da odlozimo vto dvoumila se izmedju Februara i Marta pa je odlucila da radimo vto u Februaru.
Nadam se da sam uspela da ti objasnim.Zovem ih sutra da javim za tab. pa se valjda da mi kazu kada treba da idem za Nis.
Verovala ili ne ja sam sve to imala i kada sam radela vto u spebu i doktor nista nije preuzeo da jajnici budu malo bolji vec zakazao vto za April i tada je radjena.
Zato mislim i tako mi i deluje da je Jasmina posvecenija problemu i pacijentu,jer je i ona mogla da radi vto kad smo se prvi put dogovorili i da je bude bas briga,ali nije i hvala joj sto se trudi.
Izvini na ovako dug post.[sm=smiley1.gif]




smejalica88 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (8.1.2014 17:13:10)

drage moje imam jedno pitanje,prosla sam prvu komisiju sada treba drugu da zakazem u nisu ali ovaj broj sto mi dali niko se ne javlja a rekli mi da zovem posle praznika. Da li mi neko moze reci na koji broj da zovem? I da li znate koliko se ceka otprilike?




smejalica88 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (9.1.2014 15:34:44)

Drage moje imam jedno pitanjce jos,jutros mi zakazali drugu komisiju u nisu za 17 januar ali moji neki rezultati isticu do 15 da li ce praviti neki problem,u socijalnom kada sam prosla prvu komisiju nisu nista rekli, I da da li znate sta se desava kada muz ima malo bakterija u spermokulturi,isto nisu pravili problem u socijalnom a kako ide to u nisu,za drugu? da li neko zna? hvala vam unapred




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (9.1.2014 15:54:26)

Smejalice odgovorila sam ti na drugaj temi.[sm=smiley36.gif]




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (24.1.2014 20:34:47)

Perici da li si radela Histeroskopiju?Sta dalje?




sokimoki -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (29.1.2014 15:38:23)

Cao svima
spremam papire za drugu vto...Prvu mi je radio dr.Dejan Mitic koji me dugo leci.Kao lekar je strucnjak ali nikako nema vremena a mozda i volje da da neko objasnjenje kada imas pitanje,stalno moras da ga juris za bilo kakav odgovor.Ja sam malo umorna od trcanja za njim tako da razmisljam kod koga da radim drugu....
i htela sam da vas pitam da li neka od vas ima informaciju koliki je uopste procenat uspesnosti VTO u k.c NIS?




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (29.1.2014 19:52:35)


IZVORNA PORUKA: sokimoki

Cao svima
spremam papire za drugu vto...Prvu mi je radio dr.Dejan Mitic koji me dugo leci.Kao lekar je strucnjak ali nikako nema vremena a mozda i volje da da neko objasnjenje kada imas pitanje,stalno moras da ga juris za bilo kakav odgovor.Ja sam malo umorna od trcanja za njim tako da razmisljam kod koga da radim drugu....
i htela sam da vas pitam da li neka od vas ima informaciju koliki je uopste procenat uspesnosti VTO u k.c NIS?



Neznam kolika je uspesnost u % ali kazu da su se poboljsali sto se tice pozitivnih beta.Ja radim kod prof.Jasmine i prezadovoljna sam njome kako se ophodi prema pacijentima ,mozes da je pitas sta zelis ona ti objasni,stvarno mislim da je bas posvecena pacijentu.Ja sam od juce pocela sa Diferelinom pa javljacu iskustvo kod nje.




sokimoki -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (30.1.2014 0:35:40)

Pisi naravno da svako iskustvo znaci.
jel si na kracoj ili dugoj semi mozda sam propustila?




joxy88 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (31.1.2014 19:44:04)

Drage moje 7.2 treba da idem u dom zdravlja da uzmem upute za analize za vto. koliko vremena mi treba da uradim sve te analize koje su potrebne?[sm=zmeden.gif]




Jole84 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (31.1.2014 21:42:32)

Joxy treba ti oko 10ak dana,nije mnogo. Srećno [sm=bravo.gif]




Lepterija -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (31.1.2014 21:48:07)

S tim da hormone moras u odredjeni dan ciklusa i ako ides sve na uput, onda se cekaju nalazi 10-ak dana.




joxy88 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (1.2.2014 17:47:56)

Hvala Jole[sm=smiley1.gif]. Hormone planiram privatno. A sve ostalo cu drzavno. Dr mi je rekao da ako sve uradim do kraja februara imam sanse da mi vto rade aprila maja. [sm=smiley1.gif]




Štetica -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (2.2.2014 9:57:52)

Joksi ako imas papa test mladji od godinu dana onda za sve ostalo ti treba 10-15dana. Hormone radis 2-5dana ciklusa,briseve oko 10-og dana ciklusa,viruse mozes kad hoces,spermogram isto tako. Kod nas u Valjevu hormoni budu isti dan gotovi,jedino AMH se ceka 3dana. Brisevi se cekaju 4-6dana,virusi 10dana.A PAPA se ceka 3-4nedelje.
Ako mozes da dobijes uput za hormone,nemas potrebe da radis privatno jer se vremenski uklapas sa cekanjem ostalih rezultata.A i finansiski nije zanemarljivo jer kostaju oko 10-12000.




*Maki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (2.2.2014 10:35:31)


IZVORNA PORUKA: smejalica88

Drage moje imam jedno pitanjce jos,jutros mi zakazali drugu komisiju u nisu za 17 januar ali moji neki rezultati isticu do 15 da li ce praviti neki problem


Neće ti praviti problem. Što se zakazivanja tiče moraš da zoveš na broj koji imaš uporno i zovi što ranije, oni oko 8h počinju da rade. Srećno smejalice [sm=bravo.gif]




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (2.2.2014 13:07:47)


IZVORNA PORUKA: sokimoki

Pisi naravno da svako iskustvo znaci.
jel si na kracoj ili dugoj semi mozda sam propustila?



Na dugoj semi sam.Sutra se selim za Nis,u utorak prvo vadjenje krvi[sm=smiley36.gif]




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (2.2.2014 13:10:44)


IZVORNA PORUKA: joxy88

Drage moje 7.2 treba da idem u dom zdravlja da uzmem upute za analize za vto. koliko vremena mi treba da uradim sve te analize koje su potrebne?[sm=zmeden.gif]




Ako se uklopis sa hormonima da uradis 2gi dan ciklusa,onda stvarno brzo ide.Kod nas je jedino AMH problem jer se salje za Nis pa ako das krv do ponedeljak popodne onda su rezultati u sredu a ako se zeznes pa das u utorak onda cekas celu nedelju da signu rezultati jer ih salju ponedeljkom.Srecno!!!




Štetica -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (3.2.2014 9:42:34)

Ivanice srecan pocetak i da se iz Nisa vratis kao srecna trudnica.
Zna li ko sta je sa Hankom?




tonja -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (3.2.2014 17:46:02)

Drage moje,
kao sto sam vec pisala,nema me bas cesto ovde,ali volim da virnem i vidim kako to ide sada u Nisu(od moje prve i poslednje vto je proslo vise od 3 godine)
Pisala sam vam da je meni bas ovde u Nisu i pored mnogih nevernih toma uspelo iz prve i sada imam decaka,koji uskoro puni tri godine.Setih se februara 2010-te kada sam krenula u celu pricu i sto se mene tice,nama je trebalo mesec dana da skupimo sve,jer smo sve radili o trosku drzave,planirali su nam vto u maju,ali nas je usporio moj hsg (insistirali su na tome,iako je kod nas problem s muske strane)...Znaci,jos jednom bi porucila svima vama koje radite vto u kc Nis: verujte,nadajte se i ne razmisljajte o tome da bi vam u Bg-u ili negde drugde bilo bolje,ne obracajte paznju ako neko od lekara stane na levu nogu,vazno je da vi radite sve sto vam se kaze,pijte puno soka od pomorandze,jedite ananas(za endometrijum),sto vise proteina,pijte folnu vec sada,postoji neki sok Getorade ili tako nekako sa elektrolitima,koji je jako dobar da ne dobijete hiperstimulaciju(odnosno da nemate probleme posle punkcije),obavezno mirujte posle et-a(prva 3-4 dana)...Zelim vam svima da vam uspe i da budete srecne,kao ja sada...Neko je pitao za doktore,mislim da su svi,manje-vise isti,tako da to i nije najvaznije....SRECNO :)




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (4.2.2014 9:51:27)

Tonja hvala na savetima pridrzavacemo se.
Palo je prvo vadjenje krvi[sm=smiley36.gif]
Stetice hvala ti!Ne znam sta je sa Hankom nema je vec neko vreme i ja sam se pitala???




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.2.2014 17:41:07)

Zenske znate da sam trebala da radim vto u Januaru,ali su mi odlozili za Feb.
Epa ostala sam u kontaktu sa jednom curom kojoj je radjena vto tada i danas je radela betu 11dpt beta je iznosila 32.57[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] rekli joj da ponovi u Subotu betu.[sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]




Lepterija -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.2.2014 17:58:53)

Hm, Ivanice, ja bih rekla da je ta beta mala za 11.dan! Sto li je pozurila sa njom, da se sad samo stresira![sm=zmeden.gif]




Masato -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.2.2014 21:37:10)

Bas mi je drago kada cujem za pozitivnu betu u Gak Nis [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif] Navijam da se beta lepo udupla, pa da nas drugarica [sm=nosecka.gif] sve povuce za nosice




ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.2.2014 18:54:46)

Leptirija tako joj rekli jer je imala transver tri blaste.Inace je imala 16j.c i oko 10-tak blasti za transver.
Prosto nisu znali koje embrione da joj vrate jer su bili super.
Ponavlj sutra betu pa vam javljam.Od 4 cure sa kojima je u kontaktu 2 su trudne sa betom preko 400.



Masato i trebalo bi da se Nislije poprave i da pocnu da nizu pozitivne bete.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]




Masato -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.2.2014 19:26:23)

Ivanice, ja sam dobila semu, krecem sa bockama od sutra, i to ce muki da me bocka. Zaboravih da pitam dr danas, je l se gonal i menopur daju u stomak ili sve ide u ruku?
Kako ti napredujes?




Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>