RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište



Poruka


mama i ja -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (22.6.2011 14:28:59)

Vision,pisala sam o epiduralu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image],nisam zaboravila! Pozdrav!




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (22.6.2011 18:44:22)

ej, videla sam posle. nisam ulazila na temu, ali sam odmah potom videla i hvala jos jednom i tamo sam se zahvalila [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




jeja1 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (24.6.2011 14:58:22)

Pozdrav svima,,
Za porodiliste ,, Dr Misovic,, imam samo reci hvale. Od 5 meseca kod njih sam vodila trudnocu,inace sam imala visoko rizicnu trudnocu,zbog visokog pritiska. Lezala sam nekoliko puta na patologiji,sobe su dvokrevetne sa zasebnim kupatilom,cisto je sve.Osoblje je maksimalno profesionalno. Sto se tice porodjaja imala sam malo komplikovaniji porodjaj,oko mene je bilo nekoliko lekara,babica,,svi su bili uz mene do kraja porodjaja i dogovarali se i saradjivali,naravno kao i ja sa njima.Da nije bilo tako odveli bi me na carski rez,,Samo reci hvale za nacelnika doktora Antica,Jakovljevica,Nikitovica,Maju Antic i babicu Snezu,,naravno i anesteziologa,,
Preporucujem svima epidural,ubrzava porodjaj,otklanja bol,,i naravno pomaze da saradjujete sa doktorima i da se porodite sa osmehom,,
Srecno svim buducim mamama [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smajl.gif[/image]




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (1.7.2011 18:33:54)

U ponedeljak idem na kontrolu kod dr Radunovic. Jel neko bio kod nje? Ja idem po preporuci.




Mala Loojka -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (1.7.2011 18:38:26)

Ja sam bila samo jednom jer moj dr nije bio tu, i on mi nju preporucio, ali je bila jako drska i nimalo prijatna... I bas me onako krvnicki pregledala... Mozda joj nije bio dan, ne znam..




lesica -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (1.7.2011 18:40:47)

Ja sam jednom bila kod nje na kontroli kada je moja dr bila na odmoru i prilicno je fina i detaljna. Mada meni su svi lekari gore stvarno bili super. 




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (1.7.2011 20:15:42)

Pretpostavila sam da su iskustva razlicita.
Ja idem po preporuci, tako da pisem u ponedeljak svoje utiske.




ielena -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.7.2011 23:09:09)

Ne znam da li je neko spomenuo doktorku Milicu Purić. Ona je fenomenalna[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Ja se nisam poradjala u ovoj bolnici ali sam nekoliko puta išla kod ove dr na pregled, stvarno je divna. Tako da, ako vam zapadne ona, ne brinite, u dobrim ste rukama. 




Irence -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (3.7.2011 16:08:58)

Mene su na Cr porodile dr.Danijela Rodic i dr.Gordana Radunovic.Obe su fenomenalne!Obe su me stalno obilazile dok sam lezala posle porodjaja.Dr.Radunovic mi je vadila dren i bila je jako fina i pazljiva.




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (4.7.2011 20:27:20)

Ja sam danas bila kod dr Radunovic i zena je fenomenalna!! Malo je reci da sam prezadovoljna. Bila sam u ordinaciji 108, na 4d ultrazvuku i dobila sam i slicicu. Sve u svemu, prezadovoljna sam i od sad pa do kraja cu najverovatnije ici kod nje. Kontrola mi je za 4 nedelje.




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (9.8.2011 10:04:06)

Jel treba da se nose spavacice, papuce i bade mantil u DM? Neka odgovori neko najsveziji, Ana, Boko...??




Snelle -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (9.8.2011 11:19:28)

Sa sobom ponesi samo stvari za ličnu higijenu, ništa više. Oni ti daju spavaćicu, papuče, bade mantil.




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (9.8.2011 12:30:27)

IZVORNA PORUKA: vision

Jel treba da se nose spavacice, papuce i bade mantil u DM? Neka odgovori neko najsveziji, Ana, Boko...??


Ne treba, sve dobijaš tamo. Uvek možeš da promeniš spavaćicu ako je isprljaš a posteljinu menjaju svako jutro ako ima potrebe. Pre vizite se sve sređuje.





Nensi* -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (9.8.2011 13:21:03)


IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: vision

Jel treba da se nose spavacice, papuce i bade mantil u DM? Neka odgovori neko najsveziji, Ana, Boko...??


Ne treba, sve dobijaš tamo. Uvek možeš da promeniš spavaćicu ako je isprljaš a posteljinu menjaju svako jutro ako ima potrebe. Pre vizite se sve sređuje.




Ciste spavacice stoje u hodniku i mozes da uzmes kad hoces [sm=smiley1.gif]




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (9.8.2011 18:18:37)

Hvala vam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




ivana87 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (27.8.2011 9:53:43)

Da li ima neka od vas koja se skoro porodila u DM? Iskreno, brinu me ta mesta kojih nemaju dovoljno..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] i ako neko ima iskustva sa dr. Biljanom Zivaljevic, pa nek prosledi rec-dve ili vise o njoj[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...




Irence -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (27.8.2011 10:20:49)

Jeste da imaju malo mesta ali stvarno se retko desava da nekoga vrate.Ja sam se porodila u februaru i jednu noc su imali 8 porodjaja u toku,nikoga nisu vratili.Za dr,Zivaljevic neznam kakva je.Dolazila nam je u vizitu i deluje mi ok!




dobro bice iz bajke -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (27.8.2011 10:24:12)

Ivana meni je dr Zivaljevic radila,Hsg.Super je dr,neces se pokajati..Pazljiva je,topla i dobra.Sve najbolje o njoj..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ivana87 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (27.8.2011 13:50:18)

Ona je mene primila na taj prvi pregled, a trebalo bi da ona obavi i akuserski pregled kao i briseve..Da li to znaci da mi ona vodi trudnocu i da ce me poroditi, ili me prima jednostavno samo zato sto je dezurna?




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (27.8.2011 14:17:32)

IZVORNA PORUKA: ivana87

Da li ima neka od vas koja se skoro porodila u DM? Iskreno, brinu me ta mesta kojih nemaju dovoljno..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] i ako neko ima iskustva sa dr. Biljanom Zivaljevic, pa nek prosledi rec-dve ili vise o njoj[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...



Ja sam pre mesec dana porodila u Mišoviću, porodila me dr. Bilja. Skroz je ok, barem je moje iskustvo tako. Moja privatna dr kod koje sam vodila trudnoću i Bilja su drugarice pa sam tako i došla kod nje.




ivana87 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 13:32:22)

Da li te je ona od samog starta primila i ostala uz tebe do kraja? Kakve su im sale za porodjaj, kao i sobe? Da li u DM-u kupaju decu odmah nakon rodjenja? Toliko toga sam do sada procitala na forumima, i naslusala se raznih prica da vise ne znam sta mi je ciniti..ja jesam babica po struci, i provela sam cetiri godine poradjajuci zene u Visegradskoj i Narodnom Frontu, ali nikada nisam bila u DM..sve sto sam i znala, sada je pod znakom pitanja..pa te Ana molim, posto si se pre mesec dana porodila tamo, ako ti nije problem da mi ispricas tvoje celokupno iskustvo sa DM..HVALA TI UNAPRED[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 16:00:38)

Naravno, nikakav problem. Što se mene tiče, iskustvo sa DM je jako pozitivno.

Dan pre porođaja sam bila na kontroli kod dr. Bilje i bila sam otvorena 2 prsta pa mi je rekla da dođem i sutradan da vidimo kako napreduje. Sutradan je bila dežurna, uveče sam došla, već sam bila skoro 4 prsta otvorena tako da me je primila u porodilište. Ja sam se jako brzo porodila, za 3 sata je sve bilo gotovo (u 19:30 me primili, u 23 se porodila). Niko sem nje me nije pregledao, obilazila me stalno dok sam ležala u sali (ja sam bila u sali za CR tako da sam bila sama, preko puta je porođajna sala i tu su bile još tri devojke). Svi su jako fini i ljubazni, sestra me stalno obilazila da vidi kako sam, anesteziolog je bila stalno tu, babica je super, mlada devojka koja mi se jako dopala. Sve u svemu, ocena 5 [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nisam videla kakva je sala za porođaj ali tamo gde sam ja bila je sve novo i čisto, sobe su ok, ja sam bila u sobi sa 4 kreveta a posle su dodali još jedan krevet jer je bila velika gužva. Bebe kupaju, nemoj brinuti.
Svo osoblje je super, uglavnom su svi mladi, jedino mi se nije dopala jedna sestra na akušerskom 1 gde sam ležala (visoka, crna, sva nabeđena) i jedna matora pedijatrijska sestra koja se zove Javorka, kreten od žene. Svi ostali su ok.




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 16:09:31)

Anci, da se i ja ubacim.
Znaci, ne treba nista da se nosi-papuce, bade mantil, ni spavacice? Jel treba nesto za ranu? Jel trebaju pelene za bebu i odelca dok smo u bolnici?
I jel si dobila paket kad si kretala kuci? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 16:16:25)

Papuče, spavaćicu i bade mantil ćeš tamo dobiti, u hodniku uvek stoje čiste spavaćice tako da možeš promeniti kad god želiš. Posteljinu menjaju čim ti se isprlja, makar bilo i više puta dnevno.
Ja sam koristila oktanisept za ranu, naprskam na uložak pa stavim ali nisam više od jednom do dva puta dnevno jer me je malo zatezala koža od njega.
Za bebu samo pampers, sve drugo ima tamo (benkice, švedske, tetra, pavlovićeva...).
Dobila sam paket i mogu ti reći da je skroz ok, lepe su stvarčice i korisne [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 16:19:34)

E, OK, da znam sta da kupim i spremim da ponesem. I videla sam prosli put kad sam bila tamo da su sve stvari zene donosile u kesi, tako da cu u obicnu kesu spakovati te sitnice.
I meni se sve nekako priblizilo... Sad cu na kontrolu, ove nedelje i ulazim VEC u 8-mi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>