RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište



Poruka


Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 16:24:42)

Ja sam spakovala stvari u jednu veću kartonsku kesu i mislim da je definitivno bila najveća tamo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ono što sam ja koristila su mrežasti ulošci, mrežaste gaćice (njih jedino skineš pred vizitu ujutru), oktanisept, pribor za ličnu higijenu. Sve što mi je bio višak sam poslala kući.
I moj savet je da odmah posle porođaja unosiš što više tečnosti zbog mogućih bakterija u mokraći (koje su mene zadesile). I jogurt naravno, zbog stolice. E da, ja sam kupila ono malecko pakovanje soli da bih mogla da jedem njihovu hranu, veruj mi da su se žene otimale oko toga [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 16:30:41)

Pa to sam i ja otprilike napisala na spisak, to sto si ti navela.
I ja imam jednu veliku papirnu kesu i necu da preterujem, samo najosnovnije, ostalo sta mi bude trebalo ce mi doneti.




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 16:32:03)

Ma naravno. Zaboravila sam da napišem peškire, ponela sam tri komada a mm mi je svaki dan donosio čiste.




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 16:33:12)

E dobro si me podsetila!! To nisam stavila na spisak [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ivana87 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 18:57:44)

Ja sam vec sve nakupovala, spakovala sam torbu, ali ocigledno da mi nece biti potrebno sve..hvala Ana na informacijama, posto na sajtu DM stoji da su im sve sobe dvokrevetne sa kupatilom. Kako se blizi, nestrpljenje je sve vece, a pitanja se samo mnoze..




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 19:09:27)

Ja sam ležala na akušerskom 1 i mislim da ukupno imaju 12 kreveta. Dve sobe su sa 4 kreveta i dve sa 2 kreveta. Svaka ima svoje kupatilo. To je ono što sam ja videla, i tu su smeštene žene koje su vaginalno porođene. Ne znam gde su smeštene žene sa CR.
A moja soba je tačno ispod porođajne sale tako da smo non stop slušale zvuk CTG-a [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 21:53:36)

Sad se setih, nosila sam asepsol i podmetače za dasku na wc šolji (kupila sam ih u holu GAK Višegradska).




Nensi* -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (28.8.2011 22:13:40)

Evo i ja da dodam da su sve sobe na Patologiji i tamo gde leze zene posle CR dvokrevetne i sa kupatilom,zene posle CR leze na drugom spratu.




farfalla -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (29.8.2011 19:19:38)

Veeeeliki pozdrav svima!!! Ja sam ovde nova,inace sam 16.nedelja i ovo mi je treca beba! Puno vam hvala svima na raznim komentarima,nasla sam puno odgovora u vezi bolnice,doktora.... Inace prvo dete sam rodila u Italiji,drugo u Nemackoj a ovaj put smo se odlucili da to bude ovde. Po vasim pricama DM je najpribliznije porodilistima u inostranstvu,zato bih i volela da se bebac tamo rodi. Iz vasih komentara saznala sam da ne bi bilo lose da otvorim karton tamo pa sam uzela i uput od moje dok. iz doma zdravlja. Jedino sto me brine,kao i vecinu vas je da na dan pordjaja ne budem vracena?! Imam i jedno pitanje o kome niko jos nije pricao (ili sam ja preskocila) a to je da li se posebno placa ako hoces da te porodi dok. koji ti je vodio trudnocu a nije on u smeni i o kojim se ciframa govori? Unapred vam hvala!!! Pisite jos,sveze porodilje o utiscima iz DM




Masenka -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (1.9.2011 21:53:55)

Ja imam isto samo reci hvale ya ovo porodiliste!! Mene je porodila i vodila trudnocu Dr Milica i sve vreme je bila uy mene.A sestra Javorka je stvarno uyas!!!!




ivana87 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 11:21:06)

Jedina stvar koja kvari celokupan utisak o ovom porodilistu, u mom slucaju, jeste cekanje, cekanje i cekanje..ako niste zakazani, i idete po dogovoru treba vam dva sata minimum, kako bi vas primili, pregledali, pa dok sacekate na salteru da vas zavedu u knjige..i nikad se ne zna..inace je sve jako lepo i cisto, jos samo da se porodim tamo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] trenutno mi moja "mrvica" ima 3.350g a termin mi je tek 23.09...




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 11:27:11)

Ivana, to je tačno. Ja sam uvek išla po dogovoru i pošteno se načekala. Još ako se desi da je dr u sali, zaboravim kada sam došla.




vision -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 11:50:28)

Ja moram da kazem da ja nikada nisam cekala, isto sam isla po dogovoru, samo jednom je dr morala na neki hitan sastanak, ali to je bilo pola sata cekanja. Bas sam zadovoljna.
Trebala sam oko 1-og na kontrolu, medjutim dr mi dolazi 15-og na posao sa odmora, pa smo odlozili za 2 nedelje. Ne znam ni koliko bi beba mogla da bude teska sad?! Danas sam puna 31 nedelja [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] jedva cekam da ga vidim!!




brankar -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 14:59:20)

Veliki pozdrav svima! Da li je neko od vas radio carski rez u D. Misovic? Kakvi su utisci? Hvala puno!




Ana RR -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 15:01:20)

Brankar, mogu da ti dam odgovor iz druge ruke. Boka, naša forumašica, se porodila carskim u DM i prezadovoljna je. Nadam se da će se uskoro javiti pa da ti prenese utiske.

P.S. Dobro nam došla [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




brankar -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 15:06:04)

Hvala na dobrodoslici [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Inace, ja sam u 32. nedelji i po svemu sudeci radice mi carski rez. Znacu u ponedeljak. 




mame sanja i tanja -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 17:03:20)

Drage buduce mame, ne slazemo se sa konstatacijom da ukoliko pocne porodjaj u DM daju ambulantna kola ukoliko nema mesta u porodilistu (sto se pokazalo kao vrlo cesto) jer sve ukupno imaju 12 kreveta za porodilje. Dakle, velika je verovatnoca da dodjete u DM, da vas pregledaju i da Vam kazu da uzmete svoje stvari i odete u prvu najblizu bolnicu da se porodite. Nama dvema se to desilo (jednoj 09.07.2009. i drugoj 07.03.2010.). Na kraju smo zavrsile (prva u Frontu, druga u Vis3egradskoj) kao bose po trnju. Najgore moguce iskustvo. U Frontu su te noci bile jos 4 zene a u Visegradskoj 6 I TO SVE U POLA NOCI!!! Obe smo bile otvorene 3 prsta i krvarile. Svasta bi jos imale da Vam kazemo al necemo da Vas plasimo. SRECNO!




Nensi* -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 18:52:12)


IZVORNA PORUKA: brankar

Veliki pozdrav svima! Da li je neko od vas radio carski rez u D. Misovic? Kakvi su utisci? Hvala puno!


Јa sam se porodila u DM carskim rezom i imam sve pohvale [sm=smiley1.gif]




Nensi* -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (2.9.2011 18:53:09)


IZVORNA PORUKA: mame sanja i tanja

Drage buduce mame, ne slazemo se sa konstatacijom da ukoliko pocne porodjaj u DM daju ambulantna kola ukoliko nema mesta u porodilistu (sto se pokazalo kao vrlo cesto) jer sve ukupno imaju 12 kreveta za porodilje. Dakle, velika je verovatnoca da dodjete u DM, da vas pregledaju i da Vam kazu da uzmete svoje stvari i odete u prvu najblizu bolnicu da se porodite. Nama dvema se to desilo (jednoj 09.07.2009. i drugoj 07.03.2010.). Na kraju smo zavrsile (prva u Frontu, druga u Vis3egradskoj) kao bose po trnju. Najgore moguce iskustvo. U Frontu su te noci bile jos 4 zene a u Visegradskoj 6 I TO SVE U POLA NOCI!!! Obe smo bile otvorene 3 prsta i krvarile. Svasta bi jos imale da Vam kazemo al necemo da Vas plasimo. SRECNO!


U DM ima 24 kreveta za porodilje. I ako se vodi trudnoca tamo,male su sanse da vas vrate.




icika26 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (8.9.2011 20:59:39)

porodiliste je katastrofa ,doktorke cekas po dva sata da sidju da pregledaju zene dok one gore piju kafu i bleje ,onda nadrndana sidje dole i mrzi ceo svet nikada ne dodjes kod iste posto se smenjuju kako se kojoj cefne ,nedaj boze da predjes termin onda si kao bos po trnju,tamo treba ici samo ako ti zakazu carski iili eventualno krene porodjaj ,




brankar -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (8.9.2011 21:19:35)

icika26, jel si se ti skoro tamo poradjala tj. jel su to svezi utisci?




Brana -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (8.9.2011 21:34:55)

Ja sam se porodila u DM,bila sam na spratu gde su sobe imala vise od dva kreveta,ja sam bila u sobi sa 5 zena.Osoblje je razno,kao i u svakoj bolnici,nadju se fine sestre,ali i one manje fine..Kod mene su sestre za laktaciju bile uzas,dok su obicne medicinske sestre bile ok.Dr-ka mi je bila super i babica...Naravno svi oni primaju novac,sto je vrlo cesta i normalna pojava u nasim bolnicama,tako da se na to mora biti spreman,ili preko veze..Naravno, sigurno se nadje i neko ko prodje bez tih sporednih stvari i fiino prodje,ali vecinom se ide ipak onim vec navedenim putem..
U svakom slucaju bitno je da se nadje dobar lekar i babica..ostalo je sve stvar srece..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Irence -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (8.9.2011 21:48:57)

Celu trudnocu sam kontrolisala u DM i porodila se u februaru.Iskreno,nista od ovoga sto je navela Icika 26 nisam dozivela.Cak sta vise svi su uvek bili izuzetni,doktori i sestre.Ok verovatno ima nekih izuzetaka ali ja ih nisam upoznala.




ivana87 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (9.9.2011 20:10:55)

Ja sam se bas danas provela kao bosa po trnju..otkriven mi je enterococus u malom broju, a posto moja dr nije danas tu, morala sam da kao kukam od bolova da bi me uopste i primili..kada me je vec doktor primio, tu je svasta nesto nasao..do juce sam bila idealna trudnica, nijedan lek nisam popila, a danas me je zaveo kao visoko rizicnu sa mnogo plodove vode, i bebu okarakterisao kao debelu, tj. sa salcem na stomaku..inace sam usla u 39 nedelju i moja bebica ima 3.650 gr, sto smatram da je sasvim ok..ja sam naravno pretrnula od straha i celi dan se raspitujem, i molim da sve bude u redu..naravno ima dobrih lekara, ali sasvim se slazem sa konstatacijom da tamo treba ici samo na carski rez i kad krene porodjaj..




icika26 -> RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović (9.9.2011 20:43:01)

pre tacno godinu dana sam se porodila tamo ,zbog njihove nepaznje dete mi je jedva ostalo zivo ,to je moje iskustvo sad ..............




Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>