Brand new mama -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (21.3.2013 10:08:09)
|
V. nemoj da budes tako stroga prema sebi,svim drugima pa i samom Bogu.Jako smo mali da bi znali sta je nas put.A nekad ono sto mislimo da je nasa sudbina-bude nasa kob. Napisacu pricu koja je istinita,desila se mojoj tetki(kcerci dedinog rodjenog brata-nisam je zapamtila,jer sam imala samo 4 god).Ona je bila udata za svoju studentsku ljubav,oboje su bili uspjesni novinari,ona je bila i urednica jednih i sad bitnih dnevnih novina u Hr. Uspjesni,lijepi,skladan par koji su stvarno svi hvalili. Falilo je samo jedno-nisu imali djece.I ona je sa 46-47 godina odlucila da se razvede,nasla je tipa koji je bio od nje ohhoooo mladji(i ona je stvarno lijepo izgledala-niko joj ne bi rekao da je zestoko zakoracila u 5 deceniju) i ostala trudna.Rodila je u januaru 1985 sina koga je vidjela samo jednom-posto ga jos nisu donosili na podoj,ona je otisla da ga vidi kroz staklo i umrla na hodniku od mozdanog udara. Njen novi muz se ponovo ozenio dok L.nije napunio ni 6 mjeseci,njen bivsi muz je i njegov stan prepisao na ime njenog sina i povukao se iz Zagreba.Mi smo brata vidjeli samo jednom,poslije toga je njegov otac prekinuo kontakt sa njenom cijelom porodicom...Cula sam od strica da radi na gradjevini i izdrzava oca,macehu i njihove klince..Ne znam,njena zelja za potomstvom se ostvarila,ali su ona,njen muz i sin izggubili sve...
|
|
|
|