RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

dunja RR -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (31.8.2013 19:03:31)

Vicks čestitam na prinovi [sm=bravo.gif]

makisasa -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (3.9.2013 21:11:03)

Jedno pitanje prijatelje foruma koji su koristili lozu Svetog Simeona mirotocivog,sta se radi sa parcetom loze(drvcetom koje se stavlja u osvestanu vodu)posle posta?Hvala![sm=smiley1.gif]

aca80 -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (9.11.2013 15:09:48)

Pozdrav svima. Supruga i ja smo postili Hilandarski post tokom Septembra i Oktobra. Pitanje za sve koje su takodje ovo radili da li je obavezno, kako pise u uputstvu da se i sva 4 posta moraju postiti (spava se u odvojenim krevetima bez odnosa) ili je dovoljno postiti Sredom i Petkom bar dok se ne desi trudnoca

makisasa -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (9.11.2013 20:41:41)

IZVORNA PORUKA: aca80

Pozdrav svima. Supruga i ja smo postili Hilandarski post tokom Septembra i Oktobra. Pitanje za sve koje su takodje ovo radili da li je obavezno, kako pise u uputstvu da se i sva 4 posta moraju postiti (spava se u odvojenim krevetima bez odnosa) ili je dovoljno postiti Sredom i Petkom bar dok se ne desi trudnoca

Aca80 pozdrav,drago mi je da ste postili Hilandarski post,neka vam Gospod podari i sveti Simeon [sm=duda.gif],naravno svima nama.Da pise da treba,moje misljenje je da to treba ispostovati jer bar sad hrane posne ima koliko hoces,ja i suprug postimo sva 4 posta i sredu i petak.

mila@ -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (27.1.2014 14:05:27)

pozdrav svima ,nebih da izgubim volju ljudima koji su upotrebili lozu, ostala sam u drugom stanju posle 4 meseca od uzimanja loze i imala spontani pobacaj, naravno bozija volja sta da se radi ali me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo?svima zelim sve najbolje uz boziju pomoc i veru

makisasa -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (27.1.2014 20:44:17)

IZVORNA PORUKA: mila@

pozdrav svima ,nebih da izgubim volju ljudima koji su upotrebili lozu, ostala sam u drugom stanju posle 4 meseca od uzimanja loze i imala spontani pobacaj, naravno bozija volja sta da se radi ali me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo?svima zelim sve najbolje uz boziju pomoc i veru

Pozdrav mila@,nemoj da gubis nadu,to su samo iskusenja.Ja i suprug smo koristili u maju mesecu i jos uvek nista,ali uz Boziju pomoc i Svetog Simeona,desice se Gospod zna najbolje kad je vreme.Ispunice Gospod nase zelje![sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (2.3.2014 20:52:05)

Trebalo bi postiti sva cetir posta i svaku sredu i petak,osim kad su trapave sedmice i tad se ne posti.

dunja RR -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (2.3.2014 21:01:44)

Anoniman, koliko sam ja razumela, a i meni je svojevremeno rečeno, treba postiti sva četiri posta, sredu i petak, a pored toga poseban post (van ovih navedenih), tokom korišćenja Svete loze.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]