lalojedac -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (11.3.2013 12:15:48)
|
evo zene da vam se javim,drago mi je sto mislite na mene,mi smo upotrebili lozu prethodnog vaskrsnjeg posta i sad cemo ponovo,ono sto mogu reci da mi je taj post promenio zivot na bolje u svakom smislu,i eto na cudesan nacin muzu su odjednom bili bolji rezultati i konacno mozemo na vto,zakazana je za jun u Leskovcu,pa smo resili da ponovo upotrebimo Svetu lozu i odmah uradimo vto i dace Bog i Sv.Simeon da nam podare potomstvo,moja velika zelja je da rodim blizance ili trojke pa nadam se i molim da mi se to ostvari[sm=bravo.gif] Zelim vam puno srece i nemojte se dvoumiti oko upotrebe loze,jer pomaze,samo verujte i molite se,a kad dodje nase vreme imacemo nase bebice u narucju. Mi smo prvu lozu imali kod nas godinama pa smo tek prosle godine je upotrebili,i ja kazem kao sto je Sv. Simeon cekao da mi upotrebimo njegovu lozu,tako sada mi moramo sacekati da nam podari decu. A ovu drugu nam je doneo nas svestenik ovog leta,i mi smo nudili svima koje znamo da je upotrebe ali nekako niko nije hteo,i za vreme Bozicnog posta smo odlucili da je mi upotrebimo i jedva cekam da pocnemo. A posle par dana smo bili na konytroli i muz je bez ikakvih lekova imao spermatozoide,koji su zaledjeni i odmah su mene pregledali i sve je u redu,tako da za jun imamo zakazanu vto,molite se i za nas da nam uspe a ja cu se moliti za sve koji zele da postanu roditelji.
|
|
|
|