lalojedac -> RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za neplodne supružnike i svedočenja) (20.3.2013 19:59:39)
|
vau kako je zivnula ova tema. Ono što vam mogu reći je da oni koji ne veruju ne ometaju one koji veruju,bez uvrede,ne mislim ni na kog posebno nego uopšteno. Ovo jeste Čudotvorna loza koja je iznikla iz groba Sv.Simeona i radja svake godine bez ikakve nege! To grozdje se bere,suši i pakuje u kesice koje se zajedno sa ikonama i upustvom šalje paru koji je traži a onda po veri njegovoj se dalje sve odvija. Tako da je u suštini to suvo grozdje ali je osecaj neverovatan,nikad tako nešto nisam probala,ukus je neopisiv! Nešto nadzemaljsko! Ne znam ko je pitao za vto i lozu ali to nema veze jedno s drugim,jedino što Crkva ne odobrava a ne bi trebalo niko to je ubijanje embriona,a samu vto u suštini odobrava,tako da ti plakati mogu biti samo izvor neke druge zajednice,ima tu jako puno da se kaže ali nije ni mesto ni vreme! Tako da ako verujete,uzmite,neće vam skoditi i nemojte gubiti veru nikada,ni zbog čega jer je Bog u svakom momentu sa nama,čak i kad nam tako ne izgleda. OPROSTITE ako sam nekog povredila ili uvredila,zaista mi to nije bila namera! Ova loza nam može pomoći da dobijemo potomstvo,moramo verovati!
|
|
|
|