nenja22 -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (13.4.2012 9:27:40)
|
IZVORNA PORUKA: Macaki nenja, koji je to rizolino sa jabukom i komoracem? ja sam kupila rizolino i na njemu to ne pise, bas cu veceras proveriti pa cu napisati. nemoguce da postoje dve vrste rizolina? [sm=zmeden.gif] i kako bre imaju mleko u sebi? ja sam bas i uzela rizolino jer nema mleko, pise 99% pirincana krupica, ostalo vitamini. bas si me ubacila u rebus. [sm=zmeden.gif] predlog za neke druge pahuljice ovsene, razane... ?? (da nije taj famozni 7 corn, od milupe vise nista) e to znam da su mi se u bgu cudili kad sam trazila, a sad sam ja jos zacudjenija jer probah da nadjem na sajtu podravkinom da okacim fotku, a ono samo rizolino i rizolino voce ima...tako da, ne znam sta da ti kazem, ovde ima i taj, i ovaj sa jabukom i komoracem i kosta njega bas voli jer ima bas finu aromu... a sto se tice mleka, ne mogu 100% da tvrdim i izvinjavam se ako unesoh pometnju, provericu kad dodjem kuci, ali meni se cini da sam na njima procitala u sastavu mleko, ali istina, moze biti pobrkala sam sa cokolinom
|
|
|
|