jance -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (25.5.2012 17:18:20)
|
ok. hvala na pomoci.. cu da krene polako, nekako negde sa necim, jos cu videti sa cim. mozda i malko mladog sira, pada mi na pamet da skuvam testenjinu bez jaja (zumance jos nisam uvela) pa da mu to dam da se zanima... a kad sam vec na temi, ajd da pitam, kako ste uvodili uzinu prepodnevnu? citala sam na nekoliko mesta da bi trebala beba u 8 mesecu vec polako da ima i dorucak i uzinu, danas sam pokusala nesto takvo ali mi se bas i ne cini kao dobro, mrljavi puno sa jelom, nista ne jede cestito... dorucak sam pomerila sa 10 na 9h, s time sto on jos uvek spava pre podne, ap radim tako da mu dam dorucak najkasnije u 9 pa on onda odspava turu od nekih sat vremena, pa kad se probudi dobije voce neko pa je onda budan, za oko 2 sata, iliti tu oko 1 dobije rucak. nekako mi je to puno hrane u rasporedu, danas mi je pola izbljuckao jer se prejeo bukvalno. a rucak koji mi je tu najbitniji je izmrljavio najstrasnije, jedva 4 kasikice pojeo... mislim da cu sacekati sa uvodjenjem uzine dok ne izbaci to jutarnje spavaje, ovako mi se cini da ne potrosi nista a i samo sedi u hranilici i jede, nije mi nekako prirodno bas...
|
|
|
|