RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.6.2014 23:44:55)

Jok zene moje,dobila sam,eto nista,mislim da cu da odlozim mozda vto za avgust da malo odmorim i to cu sama negde otici[sm=zmeden.gif]...Da cutim i samo cutim po mogucstvu i da se negde molim[sm=smiley13.gif]...Eto skroz sam fuj nesto..

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.6.2014 9:45:33)

Najbolje da malo odmoris i napunis baterije,ja sam van zemlje i mogu vam reci da mi bas prija promena,u julu cu na more,tako da se letos planiram bas opustiti,nadam se da ce oplodnja biti u septembru,do tad cu biti spremna psihicki,nadam se

Marinmar -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.6.2014 11:14:33)

Evo posle duzeg vremena i ja da se javim: prosli smo komisuju u Frontu i to iz prve! [sm=zz_dance.gif] Peripetije sam imala sa skupljanjem rezultata, i da sam radila po "instrukcijama" doktora ne bi završili to ni za 3 meseca - sve ono što su mi tražili na komisiji sam sama izboksovala (bez da mi je neki doktor rekao da ce mi to mozda trebati). U sustini 70% informacija sam pokupila na forumu (hvala svima), ostalih 30% od devojaka koje su to vec prosle....Sad cekamo samo da nas pozovu.... :) Još jednom hvala svima!!!! [sm=rozica.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.6.2014 14:14:56)

Marinmar super,zelim ti da te sto pre pozovu iz Valjeva,a verujem da hoce za najkasnije 20ak dana.

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.6.2014 12:30:09)

Molim vas ako je neko bio skorije na konsultacijama u Va jer zna za kada zakazuju vto, jul ili septembar.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.6.2014 16:16:23)

Anja u Va se radi i jul i avgust,a dr ide na drugi deo odmora od 1 septembra na 2nedelje,bar je tako do sad bilo. Kod njih se radi sve u dogovoru sa tobom,tj kad tebi odgovara a ima mesta,jer ti resenje vazi 6meseci. I u okviru tih 6meseci treba da pocnes sa stimulacijom.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.6.2014 21:39:19)

Stetice izgleda su promenili,na resenju mi pise da potvrda vazi 12 meseci od zasedanja komisije.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.6.2014 0:47:49)

Anja,ja sam odlozila za septembar jer avgust ne rade...

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.6.2014 13:01:28)

Juce smo bili u Va i ocajna sam FSH je 16.23 lh 7.12 dok to nebude nize nista od vto, u julu da ponovim hormone, pa u septembru mozda u postupak. Dr je super ali ja sam totalno klonula plasim se da uopste neuradimo postupak.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.6.2014 22:41:39)

Hocete Anja,sredice se to ne brini,jesi dobila terapiju?

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.6.2014 23:05:42)

Ne razumem zasto je tako reagovao??Meni je bio jednom fsh kad sam radila inseminaciju 12 i nista nije rekao..fsh kod nekih zena idu cak i do 100,zato idi kod endokrinologa i nek ti prepise terapiju za fsh ja mislim da obicno cikloproginova za to ide ali nisam sigurna..Znaci idi kod reproduktivnog endokrinologa i nista ne brini,ma hajde bre imalo je zena koji su uspeli sa tvoim fsh prirodno i amh..Nemoj da se tripujes nista i opusti se...Sta bi meni rekla ja sam odlozila zbog sjekiracije sve sam sama sebi ovo uradila,kazu da ne moze biti niko nikom neprijatelj ko mi sebi samima.Dobila sam panicne napade i anksio i sad cutim i smirena ko musica a sve suzama i stresom sam dobila ovo skupljajuci ga.E sad necu sad kad mi nesto ne odgovara necu i odgovorim svakom i ne sekiram se i ne placem bice sta biti mora a bice dobro...Zato ne sekiraj se...

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.6.2014 7:54:37)

Nemam terapiju za sada, uzimam smokve u maslinovom ulju ujutru. Videcemo uradicu privatno i drzavno hormone pa nadam se da bude bolje. Drage moje puno mi znaci vasa podrska molim Boga samo da dr neodustane a resenje mislim da vazi godinu dana. Pre 3 godine sam radila 3 inseminacije pila klomifen i super sam reagovala na njega, sve ove godine problem je bio spemogram. Sad je 18ml dr kaze dovoljano, kad kod mene preblem da poludis. Nadam se najboljem i moram da verujem u sebe.[sm=smiley1.gif]

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.6.2014 11:18:29)

Koja je granica FSH za pocetak vto, citala sam na raznim forumima da su zene radile i sa 18, pa sam zbunjena skroz. Ako je neko bio u Va a ima slican problem mnogo bi mi znacilo iskustvo sta dalje. Skroz sam zbunjena izvinite ako sam dosadna.[sm=zmeden.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.6.2014 12:35:11)

Anja dr u Va drzi neku granicu oko 10,oni nemogu tj nesmeju da te odbiju za vto jer imas resenje komisije,ali mogu da ti odlazu sve dok FSH nespustis tj dokle ti vazi resenje. Sa jedne strane je to ok,sa druge znam da te nervira. Fsh je bitan zbog samog kvaliteta jajnih celija,jer nista ti nebi znacilo da sad udjes u postupak i imas 7-8 folikula koji bi bili prazni ili dobili jajne celije loseg kvaliteta koje se mozda nebi oplodile.
Prijepolje to se za inseminacije negleda toliko jer ides sa blagom stimulacijom,u odnosu na vto gde je stimulacija ko zna koliko puta jaca. A i sam klomifen ili femara koji se koriste za iui znaju da daju dosta praznih folikula,to im je nus pojava.

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.6.2014 14:43:12)

Stetice divna si[sm=smiley27.gif] ako znate jos neki nacin za snizavanje tsh pisite ljubim vas

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 10:19:46)

Drage moje,

Bila sam juče u Valjevu. Dr Budimirović nije video problem da zbog hroničnog endometritisa ustanovljenog u junu odložimo proces. Nisam to očekivala, mislila sam da će biti odloženo, ili mi je u glavi bilo bolje da odložimo. Uplašena sam mnogo više nego prvi put. Počela sam juče sa dipherelinom. Da li je neka od devojaka davala sebi sama dipherelin?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 11:05:15)

Plasljiva znaci pocinjes,bravo. Ja sam sama sebi davala svu stimulaciju,i diferelin i gonal i menopur. Lakse mi bilo da se sama ubodem nego da idem u dz svaki dan u isto vreme. 2 prsta od pupka,pa u taj donji deo stomaka prema jajnicima,jednom rukom uhvatis tu koze i drzis dok neubodes celu iglu,pustis i tek onda istisnes spric,tu najmanje boli kad se ubodes. Ili ako ce muz da ti daje u ruku,nda ide 4 prsta od ramena u spoljni deo nadlaktice,ali mene je tu uvek bolelo kao djavo,pa sam odustala.

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 11:23:29)

Plasljiva i ja sam u proslom postupku sama sebi davala i mnogo je lakse, ne jurim nikoga da me bocne. Ja sam cak nosila sa sobom i u grad, udjem u toalet i bocnem se. A da ti ne pricam sto imam fobiju od igala i injekcija [sm=smiley36.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 13:06:54)

Puno vam hvala devojke. vi me tako ohrabrite. Juče mi je sestra dala u ruku i stvarno boli, danas ću probati sama u stomak. Ima da bude ko švajcarski sir. Jer već dajem fraiparin, ali njega neosetim u poredjenju sa dipherelinom juče u ruku. Ljubim vas i grlim sve[sm=smiley31.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 19:22:18)

Plasljiva pa i ja sam juce bila u Va :) Mozda smo se i videle.Diferelin nije nista u odnosu na fraxiparin ako ga dajes u stomak :)
Ako te ne mrzi potrazi u apotekama najmanje moguce iglice za spric,to je 0.3 mislim,pitaj u apoteci.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 19:51:57)

Palčice draga, da možda smo se i srele tamo. Ja idem tek 07.06 tada će možda početi stimulacija. Bocnula sam se i nije strašno. Valjda kada znaš da moraš i neboli toliko.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 19:55:33)

Ja sam bila tamo od 8h,oko 10 dosla na red.Jel si plava ili smedja?Dve devojke su stajale pored mene kod toaleta pa mozda si jedna od njih. :)

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 20:01:04)

Draga ja i suprug smo stalno izlazili napolje jer nam je bilo zagušljivo unutra inače sam smedja. Jesi crnka sam zelenom torbicom :):):)

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 20:02:55)

Nisam sigurna,ali mislim da znam ko ste.Da,ja sam,sa zelenom torbicom,al nisam crnka,i ja sam smedja :)

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.6.2014 20:23:15)

Plasljiva jel da da nije strasno?
Pa nije palcici bezveze taj nik,najmanja od svih koju si juce videla,to je ona.
Palcice za tebe poseban grlisa....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>