little_one -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (22.11.2013 14:28:29)
|
Pozdrav trudnice! Mico samo odmaraj kad mozes! Nemas zasto da se umaras pa iskoristi to! Jole, javljaj za uz! I trazi slicicu obavezno! NM svaka cast za aktivnost, al malo se pripazi i ti, zabusavaj gdje mozes! Ja sam jutros isla da vadim krv, guzva je bila nevidjena, kao da se nesto dzaba dijeli...u ponedjeljak ce biti nalazi. Tajo nam je otisao na put, pa smo nas dvije same kuci ovaj vikend...kod mene sve ok, beba se igra u stomaku, prije neko vece nisam citavu noc spavala od glavobolje, nisam ni paracetamol htjela da popijem...a inace sam veliki protivnik bilo kakvih lijekova u trudnoci al kad se mora, mora se...uglavnom prevrtala sam se citavu noc, i nije me popustila do podneva iduci dan....opet promjena vremena, ali barem me karlica ne boli zadnjih dana....u ponedjeljak pregled pa cemo dogovarati i uz konacno...pozeljela sam se bebice...bice tacno 2 mjeseca kako se nismo gledali...uh bas leti vrijeme...
|
|
|
|