Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 9:38:40
|
|
|
|
Klarita
|
Evo me da otvorim temu Ali samo na brzaka....setila sam se prirodnog leka za gorusicu, mojoj komsinici pomaze, od nje sam cula i videla...razmuti pola kasicice cimeta i kasicicu meda u casi, doda vodu i pijucka (kaze da je mnogo grozno), a valjalo bi da se popije odjednom... Dani, probaj!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 9:54:19
|
|
|
|
Gocavg
|
dani probaj da progutas malo pirinca zivog meni pomaze pozdrav drugi razred
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 10:14:39
|
|
|
|
little_one
|
Jutro trudnice! Sto se tice gorusice, meni je sveki donosila gorke bademe i znali su mi pomoci...ako mozete da ih dobijete nekako nije lose za probati... Ne znam da li sam pisala, juce smo bili na kontroli, sve je u redu, uz necemo raditi ovaj mjesec, pa razmisljam da li da idem privatno ili da se strpim do iduceg pregleda...jos razmisljam al ko da gledam da cu danas da nazovem dr privatno da se narucim
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 10:23:51
|
|
|
|
Dani.kv
|
Uh evo i mene. Sve sam probala manje vise sem meda i cimeta. To ne bih smela jer bebe ne vole slatko,burno reaguju. Jutros sam bila budna do pola sest. Kad me je savladao san spavala do devet. Sad popila koka kolu i otvorila oci. Mislim da je juce okidac bila plazma. Jedno parce
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 10:27:29
|
|
|
|
Dani.kv
|
Neka me neko upise na spisak trudnica. Sve vec znate. Decko i devojka,termin 6.02.2014, Kraljevo
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 10:46:52
|
|
|
|
little_one
|
Pa Dani ja bih prije pojela med i cimet nego pila koka kolu...meni je koka kola smece a med lijek tako da se ne moze porediti...tako da pokusaj i sa medom, ako zene kazu da pomaze, sigurno ce ti manje skoditi nego kola.... Moram se i ja prijaviti za trudnice...to se salje mislim nekom od modova, ima na spisku tamo kome se salje....
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 11:58:34
|
|
|
|
viking
|
Dani, ako je nešto slatko, onda je to koka kola (ima više od 100 g šećera po litri). IZVORNA PORUKA: Dani.kv Uh evo i mene. Sve sam probala manje vise sem meda i cimeta. To ne bih smela jer bebe ne vole slatko,burno reaguju. Jutros sam bila budna do pola sest. Kad me je savladao san spavala do devet. Sad popila koka kolu i otvorila oci. Mislim da je juce okidac bila plazma. Jedno parce
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 12:00:26
|
|
|
|
viking
|
A, da, meni su izgleda u firmi zagubili doznake za prethodna dva meseca. Sad čekam da vidim da li će ih pronaći...
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 12:11:49
|
|
|
|
boba24
|
Dobar dan ! Kako ste od jutros?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 12:16:50
|
|
|
|
boba24
|
Hvala na dobrodoslici. Viking,Beta mi je bila 1700,tacno pre nedelju dana,jutros sam vadila krv,pa cemo da vidimo dali se povecala,i za koliko. Koja si ti nedelja?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 12:39:07
|
|
|
|
marijana22
|
Pozdrav drugai samo da vam mahnem mi se preselile u trece
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 12:57:35
|
|
|
|
Dani.kv
|
Vik znam da nije zdrava, puna secera i ko zna cega ali mi jedino ona razbije ovu muku. Bez sna sam nervozna i razdrazljiva. Za svo ovo vreme ja nisam sastavila tri noci sna. Ponekad pomogne mleko ili badem a po nekad nista. Ja ne znam ima li u tromesecjima tezeg slucaja od mene
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:05:34
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan drugenkice Dani ti si iz Kraljeva? Imam tamo rođake,divan grad Meni za gorušicu pomaže jabuka ili fanta.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:07:59
|
|
|
|
madre
|
vik je htela reci ako bebe dobro podnose secer iz koka kole, podnece i med i cimet
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:09:22
|
|
|
|
viking
|
Baš tako :) IZVORNA PORUKA: madre vik je htela reci ako bebe dobro podnose secer iz koka kole, podnece i med i cimet
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:13:04
|
|
|
|
viking
|
I, jesu li stigli rezultati? Ja sam danas 24 nedelje i 4 dana, Tek IZVORNA PORUKA: boba24 Hvala na dobrodoslici. Viking,Beta mi je bila 1700,tacno pre nedelju dana,jutros sam vadila krv,pa cemo da vidimo dali se povecala,i za koliko. Koja si ti nedelja?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:20:10
|
|
|
|
Dani.kv
|
Znam ja sta je htela da kaze ali ne podnose. Luda neka deca. Probala sam med ranije dok sam prehladjena. Tesko padne na zeludac. Ma ludaci kad ne vole plazmu sta da kazem drugo?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:23:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
Eto Jole pa navrati. Ja nesto nisam odusevljena al sta je tu je. Radim u Vrnjackoj Banji dosta dugo, inace sam dodjos pa se ne vezujem za mesta. Ako Bog da na prolece odo za Maribor
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:28:10
|
|
|
|
Jole84
|
Može da se desi da navratim Taman da popijemo kaficu. Nego ujak mi je mnogo blesav pa ne znam da li bih sa stomačićem izdržala taj njegov tempo. Možda ga tvoj muž zna ako je kraljevčanin,on je baš poznat u gradu,radio je na televiziji i radiju,neke komične emisije,Ackan se zove.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:37:04
|
|
|
|
Milica cica
|
Čisto ako niste videle da iskorpiram opet Koliko su vaše bebe aktivne? Moja devojana je aktivnija, nju više osetim, mada kada sam bila na UZ dečak je više skakutao.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:41:06
|
|
|
|
Jole84
|
Kad već Milica pominje aktivnost u kojoj ste nedelji osetile mrduckanje? Meni sinoć nešto treperilo ali nisam sigurna da li je želudac ili su to ti "leptiri"
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:44:07
|
|
|
|
Dani.kv
|
Samo ti dodji izdrzacemo sve. Ja sam u novembru tu a u decembru najverovatnije u bolnici da me prate
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:47:41
|
|
|
|
Meisje
|
Ja sam sa 16+3 osetila leptirice i onda svaki dan po malo dok nisam bila sigurna da je to to,mnogo slatko Jole mislim da je rano..vidi tamo u temi svi su tako nesto oko 16.n najranije
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 1.11.2013 13:50:12
|
|
|
|
viking
|
Ja sam prve "pokrete" osetila oko 16. nedelje (bila sam punih 16, većina ovde će reći da je to sedamnaesta nedelja), a osećala sam kao da mi stomakom prolaze mehurići, kasnije i kao blago golicanje. Prave pokrete i lupkanje sam osetila negde u 21. nedelji. Nisu aktivni svaki dan isto, neki dan udaraju od jutra do mraka, nekad se oglase dva puta dnevno, nekad se više oseća ona nekad on a nekada i istovremeno, tako da nema pravila...
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?