little_one -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 20:22:16)
|
Dobro vece trudnice! NM uh kod vas bas vanredno stanje! Nadam se da ti se nece vracati mucnine i da se neces razboljeti a Kaca da ti brzo pregrmi to povracanje....uh...bas je tesko to kad ih strefe boljke....nama je Andrea zadnjih 7 dana bas nervozna, danas je vrhunac na sve se zaplakuje, a dve 4ke vire i samo sto nisu izletile..a ona se zaplace pa se drzi za obraze, uh srce mi se cijepa kad tako jako place [sm=smiley13.gif] Jole, imam ja i zensko dijete, a i planiram obavezno jos jednu curu da rodim, tu nema price...djevojcica mora imati sestru....pa cemo ugovarati nesto...[sm=bravo.gif] Mico da fino proslavite rodjendanac! [sm=bravo.gif] Vidim da se trudnice polako spremaju da docekaju bebane, neka, neka tako treba...moj savjet je da budete sto prakticnije i da ne pretjerujete sa kupovanjem svega i svacega jer se dosta toga na kraju i ne koristi...a brzo prerastu dosta toga i bude nepotrebno.... MI jos nista nismo ni poceli da spremamo, ni ime nismo izabrali, a vec me to pomalo nervira jer ja volim da je sve na vrijeme i sve pod konac da bude, da me nista ne iznenadi...pod hitno moram barem jedan bodic da kupim, pa da otvorimo sezonu priprema [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|