RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

viking -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 17:56:33)

Pozdrav, drugari!

Mico, koliko godinica puni muž? Koju tortu si napravila na kraju?
Jole, kakvi su kreveti? Pošto ćemo mi imati dva kreveca, u maloj sobi nema mesta i za krevet, pa će malci biti s nama u velikoj spavaćoj za početak...

NM, drži se [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

jovana jojo -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 18:04:56)

Evo i mene da se javim danas,nisam dosad stigla,sve vas[sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 18:34:14)

Vik kod nas nema mesta u spavaćoj,pa ću ja u jednoj manjoj sobici da stavim taj krevet,krevetac i komodicu. Tako da uskoro mogu da kupim krevet,da mi se ne skupi posle sve. Ima baš lepih,mada me koče dimenzije,mora da bude mali a udoban. Uh kod vas dve kreveca,treba puno prostora. A jel uzimate neku komodicu,ormančić?
Jovana [sm=smiley31.gif]

viking -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 18:37:47)

Dobiću od kume komodu za presvlačenje sa fiokama, a u spavaćoj imamo američki plakar sa 3 vrata, u srednjem delu (iza 2. vrata) su samo police od poda do vrha) pa ćemo i u njemu isprazniti 2-3 police za bebeće stvari, koliko već bude trebalo. Tako planiram sada, a videću ako se ukaže potreba za još prostora onda ću da smišljam šta dalje.

Jole84 -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 18:39:40)

U pa fino,sigurno je dovoljno. Polako teku pripreme [sm=bravo.gif]

New Mom -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 20:01:42)

Kod nas vandredno stanje, Kaća povraća. Pride je krenula prehlada, prepuna je šlajma. Kolji curi nos, a i mene glava ceo dan boli, kanda ću ja sledeća.
Vau, kod vas već sve pripreme! Divno! Nama ustvari ostaje da na proleće kupimo Kolji dušek, kod Kaće u krevetu je donja fioka predviđena za dušek 180*80, pa će deliti sobu.
Pokušavam da štrebam, al me ceo dan pobrkan...

viking -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 20:16:16)

Pa kod mene i ne teku, ormar još nisam počela da sređujem, komodu još nismo uzeli od kume, stvari nisam kupila, ali teorija mi dobro ide [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] U svakom slučaju, trebalo bi do kraja decembra da pripremim većinu.

Držite se, mogu misliti koji je haos kad su svi u kući bolesni [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

little_one -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 20:22:16)

Dobro vece trudnice!

NM uh kod vas bas vanredno stanje! Nadam se da ti se nece vracati mucnine i da se neces razboljeti a Kaca da ti brzo pregrmi to povracanje....uh...bas je tesko to kad ih strefe boljke....nama je Andrea zadnjih 7 dana bas nervozna, danas je vrhunac na sve se zaplakuje, a dve 4ke vire i samo sto nisu izletile..a ona se zaplace pa se drzi za obraze, uh srce mi se cijepa kad tako jako place [sm=smiley13.gif]

Jole, imam ja i zensko dijete, a i planiram obavezno jos jednu curu da rodim, tu nema price...djevojcica mora imati sestru....pa cemo ugovarati nesto...[sm=bravo.gif]

Mico da fino proslavite rodjendanac! [sm=bravo.gif]

Vidim da se trudnice polako spremaju da docekaju bebane, neka, neka tako treba...moj savjet je da budete sto prakticnije i da ne pretjerujete sa kupovanjem svega i svacega jer se dosta toga na kraju i ne koristi...a brzo prerastu dosta toga i bude nepotrebno....

MI jos nista nismo ni poceli da spremamo, ni ime nismo izabrali, a vec me to pomalo nervira jer ja volim da je sve na vrijeme i sve pod konac da bude, da me nista ne iznenadi...pod hitno moram barem jedan bodic da kupim, pa da otvorimo sezonu priprema [sm=smiley36.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (30.11.2013 21:36:48)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Pozdrav, drugari!

Mico, koliko godinica puni muž? Koju tortu si napravila na kraju?

33 [sm=smiley1.gif] pravile sam jednostavnu tortu sa pudingom da se puno ne zamaram[sm=smiley36.gif] ne peče se,milina. To je za goste, a meni sam pravila kolač sa bundevom bez šećera.

dijana1* -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (1.12.2013 10:03:45)

Novi mesec KLIK [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 22 23 [24]