Lorena Lee -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (20.11.2013 19:36:10)
|
Kada sam ostala trudna mama mi je kuplai taj "jastuk za trudnice (oblika kifle je i dugacak je bas)". Mogu vam reci da je meni on fenomenalan.Stim sto moj dragi muzic ima minimalno prostora u nasem krevetu :( S obzirom da ja dugi niz godina imam problema sa listovima nogu,naime javljaju mi se nocni grcevi listova,od kada koristim ovaj jastuk to se gotovo smanjilo i nije toliko cesto.A ako iko zna o cemu pisem,zna dobro kako su to jezivi bolovi i da bukvalno "iskacem iz kreveta u sred noci i pocinje grubim pokretima ruku da "udaram" listove kako bi grc nestao. Cena ovih jastuka je razlicita ima ih od 2500 din,pa nadalje, e sad na nekim sajtovima ti u poredjenu sa mojim jastukom su zaista mali ,nekako su kraci,a sad se dosta reklamira i "gnjezdo jastuk" koje je bas,bas dugacko i meni deluje fenomenalno ,a nije skupo kosta 3000 din. jer ovaj moj mama je kao aktivan kupac sa posebnom njihovom korisnickom karticom platila 5200 din,a imam samo belu obicnu jastucnicu za njega,tako da moram sasiti drugu.
|
|
|
|