Jeltje -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (12.12.2013 1:04:43)
|
Hvala ti draga New Mom! Mene opet zeza internet tj. crko je SBB...i ja sam do sad sa nadom cekala Godoa, pa se nedocekavsi ga kacim sa telefona...To ti je pametno sto ste radi AC zbog porodicne anamneze...Kod nas sa obe strane niko nije imao te trizomije, ali opet zbog tog loseg kvadripl testa nije mi svejedno, a i imam 35 god tj. u januaru 36...Takodje imam jos jedan problem, a to je sto sam danas vec puna 19nedelja i mozda je i kasno za AC :((( U petak idem kod nekog profesora privatno pa cu videti sta ce i on reci...Ali kod njega je AC 450e sto je bas dranje, a ja sada drzavno da zakazem u ovih par dana mislim da nema nikakve sanse :((( Drzim ti fige da i ova beba bude ok tj. da rezultati budu uredni! ;) IZVORNA PORUKA: New Mom Jeltje, kod nas postoji porodicno opterecenje, tetka mm je imala Tarnerov sindrom, pa nismo zeleli da rizikujemo. Prve dve su bile ok, nadam se i ova beba. Samo vadjenje plodove vode sam radila u Betaniji. U prvoj sam imala u planu da i to radim privatno (to je pre 4 godine bilo 19000din.), al sam ipak uspela da odem kod dr kog sam zelela i drzavno. Tako da placamo samu analizu u jednoj privatnoj genetskoj laboratoriji ovde, sad kosta 23000 (pre 4 godine je bilo 18, a pre 2 godine 19hiljada). Nalazi se cekaju 8 do 10 dana (fizicki ne moze manje od 8, a 10 ako te kaci vikend).
|
|
|
|