Jole84 -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (11.12.2013 18:57:41)
|
Ženskice kako ste mi? [sm=smiley1.gif] Ja sinoć baš zakasala,temperatura nikako da padne sa 38,iz hitne mi rekli da je spuštam sama pa ako ne padne onda da idem,tako da sam popila jedan panadol i pribegla babskim receptima,mama mi stavljala obloge od sirćeta,rakije,voda na kolena itd...i posle par sati bila sam bolje,temperatura pala i sada sam hvala Bogu dobro,osim što kašljem kao magarac,al dobro to regulišem čajevima. Proliv je stao,popila i jedan probiotik. Mnogo sam se bila sinoć zabrinula da moja T nešto ne utiče na bebu,a ona ko za baksuz ne mrdka uopšte par dana kolko mi nije dobro. Lepterija mora da bude sve u redu,samo pozitivno draga,leži i sve ih slušaj,a mi smo tu da brže prođe vreme [sm=smiley31.gif] Dunjči kako si ti sada? Anđela [sm=smiley36.gif] važno da se ti lepo osećaš,bolje i bez simptoma al razumem te skroz... NM pa zar sad i Kolja? [sm=smiley13.gif] Joooj,samo da prođe više! Jel tebi stao kašalj? Mici odoh da vidim utiske za jastuk,bitno da je stigo [sm=bravo.gif] Bubo samo veselo [sm=bravo.gif] tako sam i ja dok me nije spičilo ovo. Samo da se malo oporavim pa ću opet [sm=smiley36.gif] Jojo mislim da ne smemo uopšte čaj od nane,tako da uglavnom uzimam kamilicu i brusnicu. Jolence moje [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|