dunja RR -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (10.12.2013 19:44:44)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ja imala burnu noć i jutro. Prvo me uhvatili grčevi i to različite noge,jaukala sam ko malo dete,mm mi nešto odradio pa se malo smirilo,bio je sportista pa se razume. Onda je nastupila dijareja i povraćanje [sm=smiley13.gif] Išla sam u wc 2,3 puta do sad,ne znam jel zabrinjavajuće? Povraćanje manje više,to se dešava naravno,ali dobro je što sam bar povratila šlajm od sinusa. Baš sam nikakva [sm=zmeden.gif] Jel sme morsko orašče? Jole meni je dr rekla čim krenu grčevi (za mesec dana mi jr najavila) da krenem sa magnezijumom. Za T mi je rekla ako pređe 38,3 onda paracetamol, a meni glupavi digitalni tolplomer ne radi, tj. juče sam ga kupila a pokazuje i meni i mm 34,5. I sada nisam sigurna kolika je T ali mislim da nemam 38. Vidi da li da kreneš sa paracetamolom, drži se [sm=smiley31.gif] Ja se nadam da vam dolazim ovamo krajem sledeće nedelje, samo da prođe dabl, i eto me u drugom :)
|
|
|
|