Lepterija -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (7.12.2013 23:22:59)
|
LO, prodjem ja, promenila se, cini ti se da nije. Eto, ni moj fax vise nije na istom mestu. Iz Sipova sam ja, tako da prodjem vise puta godisnje. Mnogo je volim, ali eto sve za ljubav, napustih i bl i posao i udadoh se dalje 600km. IZVORNA PORUKA: little_one Dobro vece bebelice! Jole i MIco [sm=smiley31.gif] sve za nase mrvice, zivot ima smisla sada, zar ne? Lepterija, pa dodji, Banjaluka je i dalje na svom mjestu! Od 2007me se ama bas nista nije promijenilo nabolje, nazalost! NM ajde da nam ozdravite, dosta vas je to mucilo...odmarajte i lijecite se... Buba, super za curu! Sad da se bacite na imena! Poc, jooooj i vi raspravljate o imenima, ja hocu da poludim od toga, pa stvarno vise ne znam, nijedno ime mi nije leglo kako treba...lakse bi mi bilo da je opet cura...cure bas nisu komplikovane... MI smo danas skitali, kupili smo i prvu robicu za momka, jednu dekicu, bodic i pidzamicu sa kapicom...predivno je a sve plavo [sm=smiley36.gif] treba se navici na tu promjenu!
|
|
|
|