RE: Vozačka dozvola (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Trcosava -> RE: Vozačka dozvola (28.10.2015 7:55:13)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Trco, ali sigurno nisi vozila u drugoj brzini po Bogosloviji [sm=smiley1.gif] na to sam mislila.

A pa ne znaš ti mog kuma (instruktor) - kod njega se ne znam do kad vozi drugom [sm=smiley36.gif]
Od svega mi je u sećanju ostao nazovi poligon (autoškola nema svoj poligon, nego kao iscrtano parking mesto na ulici) i uparkiravanje i isparkiravanje. I onaj nesrećno volan, dobila sam upalu mišića vrteći volan jugića [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (28.10.2015 10:06:48)

Joj ćuti [sm=smiley36.gif] dok smotam sva sam mokra [sm=smiley36.gif] a prvo sam vozila pežo 205 pa ga je neko slupao i završih sa jugićem, naravno.

Ja sam odmah na prvom izlasku na ulicu vozila u četvrtoj, a vozila sam po Vidikovcu gde ima milion pešaka, svako malo je ležeći... ali u tome i jeste stvar, kako ćeš steći osećaj za brzine ako voziš u drugoj. Ne znam kako je moguće voziti u drugoj, onda si znači konstantno na 20km/h [sm=smiley36.gif] i taman tada treba da ubaciš u treću inače auto bruji kao lud. Instruktor mi je samo govorio "dodaj gas, ubaci u treću, dodaj gas, ubaci u četvrtu, smanji gas, ubaci u treću, ajmo sad opet četvrta," znači baš me cimao sa menjanjem brzina. Možda je to do instruktora, ne znam.

wivern -> RE: Vozačka dozvola (28.10.2015 10:38:47)

I ja sam vozila i cetvrtom, i vozila po autoputu, i na slaviji.. Imala sam zenskog instruktora, fenomenalna je bila..gurala me pravo u guzvu da naucim sve.
I obavezno da naucim da vozim i ucestvujem u razgovoru [sm=smiley36.gif]
Nocnu voznju sam imala na avali po nekom ledu i snegu, mislila sam izginucemo [sm=smiley36.gif]. Kaze ona "ako ti slucajno neko izleti ispred auta bilo da je covek ili zivotinja gazi- bolje taj neko nego mi da izginemo sta se smuca nocu ovuda"
I ja mislim da jeste sve do instruktora, koliko ga interesuje da buduceg vozaca nesto nauci

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (28.10.2015 14:52:54)

Meni je sva obuka nocu jer najranije vozim od pet. Mislim po mraku. Juce smo isli u Zeleznik, bbrdo, bilo je i nekih neosvetljenih delova, a ovi iz suprotnog smera me zaslepljuju, on mi kaze gledaj u put i vozi. Isto non stop govori ajmo gas druga, gas treca, e cetvrtom nismo. Dobro, tek je sesti cas. Sinoc sam citala mehaniku kvacila jer me kopka i moram da razumem sta se desava tu. Pricao mi je ali ne mogu da skapiram dok vozim. Znam kad treba al htela sam da rasvetlim zasto. Pricamo i slusamo muziku. Malo sam i uzivanja u voznji sinoc osetila :)

Mariya -> RE: Vozačka dozvola (29.10.2015 19:07:41)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Juce smo isli u Zeleznik, bbrdo, bilo je i nekih neosvetljenih delova, a ovi iz suprotnog smera me zaslepljuju, on mi kaze gledaj u put i vozi.

Baš tako, nemoj da gledaš u svetla ili sl. nego gledaš u put ispred sebe, gledaj ivicu puta da slučajno ne siđeš sa njega kad te zaslepe svetla.

degu -> RE: Vozačka dozvola (12.1.2016 14:06:47)

Položila vožnju iz druge, uh konačno [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Vozačka dozvola (12.1.2016 14:50:51)

Degu čestitam [sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Vozačka dozvola (12.1.2016 15:03:04)

Čestitke!

Jole84 -> RE: Vozačka dozvola (12.1.2016 15:10:19)

Oho Veverko bravo [sm=bravo.gif] još jedan novi Šumaher [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Vozačka dozvola (12.1.2016 16:41:37)

Hvala žene [sm=bravo.gif] Ovo je za mene ogroman uspeh s obzirom koliko sam bila protiv vožnjei u strahu od saobraćaja.

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (12.1.2016 16:44:08)

Bravo degu [sm=bravo.gif]

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (12.1.2016 22:00:19)

Bravo degu ! Svaka cast :). Meni ovaj praznicni prekid nece dobro doci, imam jos 2 casa pred polaganje, kad je ne znam...

World -> RE: Vozačka dozvola (12.1.2016 23:27:08)

Ma svaka cast! [sm=bravo.gif]

degu -> RE: Vozačka dozvola (13.1.2016 10:50:20)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Bravo degu ! Svaka cast :). Meni ovaj praznicni prekid nece dobro doci, imam jos 2 casa pred polaganje, kad je ne znam...

Ne brini, ja sam sad imalapauzu od 20 dana pred ispit, dobila sam jedan gratis čas, očajno sam vozila na tom dopunskom času, al mi je bio dovoljan za ispit i ništa nisam izgubila što se osećaja tiče, ma za 5 minuta se privikneš opet.
Hvala vam žene [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Vozačka dozvola (13.1.2016 12:06:13)

Pih ako nije iz prve ne računa se [sm=jezicek.gif]

ŠALIM SE!!! Bravo Degu [sm=bravo.gif]

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (3.2.2016 8:15:37)

Ja prvi put pala [sm=smiley13.gif]. To mi je prvi ispit koji sam pala[sm=smiley1.gif]. Interesantno da sam se prilicno smorila, nisam znala da cu tako reagovati, al napravila sam glupe greske. Uglavnom, dva ispitivaca su u kolima i nezavisno popunjavaju listu sa greskama i boduju je, na kraju uporede. Moze biti najvise 15 negativnih poena da polozis, a jako se lako dobijaju. Elem, ovu gresku necu sebi oprostiti - otvoren mi je semafor, devojka stoji tik uz kolovoz i ja krenem da usporavam istraumirana da mi ne promakne pesak, iako je meni zeleno ko suma[sm=jezicek.gif]. I jos me neki autobus gsp zeznuo, te oce te nece da krene iz stajalista, ja zaustavim iza a oni su procenili da je trebalo samo da usporim. I jos jedno malo obilazenje bez na vreme datog migavca. Korisne su te liste, iskustvo vredi, a gledaju svasta..l ta
Ko :). A trema je bila velika i nikako da se namestim u vozilu. Nadam se da ce drugi put biti bolje :)

nikiteki -> RE: Vozačka dozvola (3.2.2016 8:20:15)

Ja sam položila testove i vožnju iz prve ali evo sad ne vozim odavno nisam vozila i sad me strah

branki* -> RE: Vozačka dozvola (3.2.2016 8:21:45)

Ih,bre,rosi[sm=smiley13.gif]bem ti i glupi i autobus!
Bice bolje sledeci put,sigurno,sad si videka kako je ,prosla vatreno krstenje!
Ja se nisam jos usudila da izadjem na test voznje,a zavrsila sve jos pre godinu i po ili dve cak.

Trcosava -> RE: Vozačka dozvola (3.2.2016 8:24:25)

Branki, sad ćeš morati na dodatne časove.

Rosi, nemoj se opterećuješ toliko. Prihvati da su cepidlake tu, posle i tako ima gaziš sve redom, a na semafor nećeš ni gledati [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Vozačka dozvola (3.2.2016 8:25:36)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Branki, sad ćeš morati na dodatne časove.

Znam,trcka,sve sam i pozaboravljala[sm=smiley13.gif]

degu -> RE: Vozačka dozvola (3.2.2016 8:28:07)

Rosi isto sam se tako osećala kad sam pala prvi put, isto je to bilo prvi put da sam u nečemu pala, baš sam se bila rastužila, još sam do zadnjeg momenta bila sigurna da sam položila jer sam lepo vozila ali, negde nisam propustila nekog biciklistu, ja ga nisam ni zapamtila,mislila sam da je daleko da ga ja čekam i negde sam pretekla po punoj liniji koja je uzgred bila poluobrisana al ja sam trebala da znam da je pred raskrsnicu uvek puna, jbg jeste logično ali ja o tome tad nisam razmišljala. Sledeći put sam vozila lošije ali nisam pravila nedozvoljene greške i položila.

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (3.2.2016 8:39:16)

E hvala vam drage! Trco, nasmejA me :). Degu, sad me podseti, naisla sam na semafor, prosla sam tu x puta, kad se iz Kirovljeve spusta na Adu, a on je iza krivine, vazda je bio zelen a sad crven ok, stanem, al isto nikakvih oznaka na kolovozu, ispitivac mi kaze morala sam ranije da stanem, ono metar dva, jer tu je pesacki, a pesackog ni od korova , izbrisan, nema veze, stajete ranije, ok logicbo, al eto... Da mi je da se resim treme, pola bih posla uradila. Ljubim :)

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (10.2.2016 14:09:09)

Zene, polozih! Hvala na podrsi! Bilo je bolje ovog puta. Poligon, to jest parkiranje, svaku garazu i upravnu i paralelnu iz druge sam ubola, posle voznja mi je bila ok, mogli su da mi zakeraju oko nekog pesaka ali bili su korektni jer u praksi je to cista situacija. Trasa mi je bila ok. Eeee, zavrsih i to [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Vozačka dozvola (10.2.2016 14:36:36)

Čestitke!

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (10.2.2016 14:54:21)

Bravo Rosi [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>