RE: Vozačka dozvola (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mati -> RE: Vozačka dozvola (10.2.2016 17:36:27)

Cestitam Rosi.
Meni dozvola nicemu ne sluzi, nisam vozila siugrno pet godina. Prosli mesec pokusala i digla ruke "nije to za mene" Ali zato sad kad se mm vrati ima da vezbam dok se ne opustim skroz ili uzimam dodatne casove. Muka mi je vise da zavisim od drugih kad sam sama sa decom, pored auta i dozvole.

wivern -> RE: Vozačka dozvola (10.2.2016 22:20:07)

Cestitam Rosi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

degu -> RE: Vozačka dozvola (10.2.2016 23:00:15)

jupi, bravo [sm=bravo.gif]

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (10.2.2016 23:09:36)

[sm=kuza.gif] hvala

NadaR -> RE: Vozačka dozvola (11.2.2016 11:21:57)

IZVORNA PORUKA: mati

Cestitam Rosi.
Meni dozvola nicemu ne sluzi, nisam vozila siugrno pet godina. Prosli mesec pokusala i digla ruke "nije to za mene" Ali zato sad kad se mm vrati ima da vezbam dok se ne opustim skroz ili uzimam dodatne casove. Muka mi je vise da zavisim od drugih kad sam sama sa decom, pored auta i dozvole.

E ovo se meni smucilo u nekom periodu poslije M rodjenja . Uh![sm=hudicek1.gif]
Prelomih i evo godinama vec svakodnevno u autu.

Cestitke Rosita! [sm=bravo.gif]

Zemunka85 -> RE: Vozačka dozvola (11.2.2016 13:23:25)

Bravo Roooossiiii [sm=bravo.gif]

Uh i ja da do sept zavrsim za ova dva ispita, seminarskim i diplomskim [sm=smiley29.gif] i bacam se na ovu temu ...

Sanjalicaaa -> RE: Vozačka dozvola (4.3.2016 23:09:56)

I dok moji ukucani spavaju, ja ucim testove. Resila sam da se pokrenem po ovom pitanju. Ali kad samo vidim koliko je pitanja dodje mi da [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d035.gif[/img]

degu -> RE: Vozačka dozvola (4.3.2016 23:17:50)

Možeš ti to [sm=bravo.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Vozačka dozvola (4.3.2016 23:45:56)

Hvala Degu. Iskreno, deluje mi kao nemoguca misija. Ne mogu da ucim sa kompa, pa sam odstampala pitanja, kad hoces vraga nemam odgovore. Tako da opet moram da konsultujem komp. Zapetljala sam se skroz

vikiveki -> RE: Vozačka dozvola (5.3.2016 1:30:13)

Sanjalice na kom sajtu si nasla ta pitanja? Ja treba da malo obnovim znanja da big mogla da vozim.

Mala Elena -> RE: Vozačka dozvola (5.3.2016 8:40:08)

Uh, isto. Imam vozacku kao da je nemam..

Sanjalicaaa -> RE: Vozačka dozvola (5.3.2016 9:57:47)

Viki, na sajtu AS Pravo.

IvanaSK RR -> RE: Vozačka dozvola (5.3.2016 15:41:05)

Sanjalice, srecno u učenju! Ja sam polagala pre novog zakona, pa me smaralo onoliko pitanja, a sad ih ima mnogooo vise.

Didy -> RE: Vozačka dozvola (6.3.2016 0:12:04)

Ne mogu sebe s dvoje dece da zamislim bez auta. Vozim ga svakodnevno. Sve je mnogo jednostavnije. Ja inače ne volim da zavisim ni od koga i to bi me najviše smaralo da moram nekoga da vučem za rukav da me negde vozi. Volim taj osećaj da potrpam decu u auto i idemo na kraj sveta ako treba, niko nam drugi ne treba.

vikiveki -> RE: Vozačka dozvola (6.3.2016 0:19:49)

Didy [sm=bravo.gif] tako i treba,a ne kao ja...strah me da vozim iako imam položeno...kao mala imala sam saobraćajnu nesreću pa valjda nisam taj strah od kola onda prevazišla.A majka me naterala da polažem vožnju i položila sam sve iz prve,ali imam strah da vozim

Didy -> RE: Vozačka dozvola (6.3.2016 0:27:57)

Viki, ja sam dugo imala strah jer sam kao mala doživela dva udesa. Prevazišla sam strah svojom vožnjom, tj. činjenicom da ja kontrolišem stvari, tako da se uopšte ne plašim kad ja vozim, a i dalje imam blagi strah kad me neko drugi vozi.
Viki, kreni da voziš, videćeš kolika je to prednost. I droga. [sm=smiley36.gif] Videćeš koliko je sve jednostavnije i lakše.

vikiveki -> RE: Vozačka dozvola (6.3.2016 0:34:16)

Uh znam koliko bi mi život bio jednostavniji da vozim,pogotovo zato što ne bih morala da čekam mm da nas vozi...a troje dece ima more obaveza koje treba ispuniti

aleksandrici -> RE: Vozačka dozvola (6.3.2016 0:42:37)

Samo da znate da ne brinite,i ja imam dozvolu ali ne vozim,nemam auto.Kako mi samo nekad treba,ali prilogođavam se,šta ću.Bude mi ponekad žao što sebi ne mogu priuštiti auto,uvek su preče neke druge stvari.Čekam da sin poraste,položi i da me vozi.Možda onda i kupimo jedan za naše potrebe.

Sanjalicaaa -> RE: Vozačka dozvola (6.3.2016 6:01:29)

I ja sam se zbog dece pokrenula. Ili moram da čekam na muža ili da zamolim svekra sa nas odveze. Njemu nije teško, ali meni je teško što moram da zavišim od nekoga. Želim da završim to pre trećeg deteta.

nikiteki -> RE: Vozačka dozvola (6.3.2016 7:14:39)

Ja imam dozvolu ali ne vozim imam sad strah

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (4.6.2016 15:28:31)

Da l degu svraca ovde, vozi li [sm=smiley1.gif]?

Meni se nekako nije bas dalo, u poslednje vreme nije mi bilo do voznje, terala sam se, ali sam i oko toga postala anksiozna, no moracu da se nateram... imala sam i jedno cukanje [sm=smiley13.gif]. Nesto sam zabrljala na parkingu. Inace, skontala sam koliko ono na poligonu nema veze sa realnoscu. Najvise me nervira parkiranje, al znam da mora da se vezba.

Sanjalicaaa -> RE: Vozačka dozvola (4.6.2016 15:30:34)

Ja ucim testove. Rosita jesi li ti polagala po novom?

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (4.6.2016 15:47:51)

Jesam. U februaru sam polozila.

degu -> RE: Vozačka dozvola (4.6.2016 18:35:47)

Šta da ti kažem Rosi, ni ja ne vozim, prodali smo auto a ja sve navijam da kupimo neki manji, sve mislim kad bih imala neki svoj mali auto,odvazila bih se sama da vozim. A sad opet trudna ne smem. I mene to prilicno opterecuje, ali vidim ljudi naprave pauzu i po par godina pa pocnu da voze.

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (4.6.2016 20:20:31)

Ma neka si ti meni trudna, ja ni ne znam [sm=bravo.gif]. Super, bice vremena!
Ja sam jedan dan bila sludjena i neispavana, a forsiram se i reko ajde makar da isparkiram i uparkiram. I tu upalim kola u brzini, bez kvacila[sm=smiley13.gif], ona trznu i zakucam se u neka druga kola, tj . sa nekom zenom. Tu napravim stetu boga mi 400 e na oba auta. Sreca pa je zena normalna i lako smo se dogovorili. Al bas sam se smorila i od tad sam jos nesigurnija. Sve mislim sad kad budem dokonija sa poslom vozicu, al i kola nasa su druga prica od skolskih, benzinac a ono bio dizel i jos kojesta.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>