Jeca* -> RE: UN DIJETA (7.3.2012 14:04:43)
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Jeca RR je napisala: Ja sam onih mojih čuvenih 30kg (kažem čuvenih jer sam ih sto puta pomenula na forumu ) skinula uz Luku...za ovih 11 meseci (u tih 30 računam i njegovih 3650kg porodjajnih i vrlo malo vode koju sam izgubila na porodjaju jer sam sebi izgledala kao slon kad sam izasla iz porodilista ) E, onda sam prestala da dojim pre mesec dana i cim je stalo mleko krenula sam na blok anticelulit masaza (10 komada) u salonu kod mene u kraju. Maserka je sjajna. I krenula sam UN dijetu. Evo prvih rezultata. Za 2 nedelje sam skinula 3 kg. Završila sam i masaže i za 2 nedelje koliko su ukupno trajale (nisam išla svaki dan, nekad svaki drugi) sam uz dijetu skinula čak 6,5 cm u struku (obim), 5cm kukovi (obim)...i butine 3cm...rezultati nisu skroz merodavni jer su još veći nego realni obzirom da sam se merila u pmsu i da sam danas dobila..jedva čekam da mi prodje, da se izmerim, ali i sad vidim da mi vec garderoba postaje velika. Sad sam u trecem krugu UN..vec sam se adaptirala, pijem one tabletice zelenog čaja, uveče po jednu spezial merz (vitamini) i super se osećam, pupupu ovo sam pisala u septembru 2009e
|
|
|
|