sonjans -> RE: UN DIJETA (17.3.2011 11:29:24)
|
cao Marija! super si, samo nastavi, a tvoje trudnicke kile ce lako sici, znam iz iskustva! ;)) bar da su moje takve..:( i meni je nekako najlaksi taj vocni dan.. uzmem malo i semenja, pa mi bude super! :)) a pre nego sto sam pocela da drzim dijetu nisam mogla da zamislim taj dan! inace, od nedavno svaki dan nesto prekrsim.. i dalje nisam odustala, a vocni dan skroz ispostujem, tada nema malo kifle ili zalogaj cokolade ili samo malo kokica.. i dalje nikad ne jedem posle 5,6 i pijem bar 2l vode, tako da jesam zadovoljna, prilagodila sam dijetu sebi.. otisla je i treca kila, njoj je trebalo 8 dana, ali ok.. ako posle prvog vodenog bude -5, a to je za 10 dana - super! a pilates obozavam, idem kad god mogu, uglavnom je to 2-3 puta nedeljno.. ali krenula sam kad je moja cerka imala skoro 3 (pre godinu), do tada nije bilo sanse da ostaje bez mene.. i jos nesto.. procitala sam da se ujutru na prazan stomak popije casa tople vode sa kasicicom meda, pocela sam to da radim i jako mi prija! ja ustajem u pola 7, pa dok odvedem decu u vrtic stignem da doruckujem oko pola 9, tako da mi je taj med odlican.. preporucujem! :)) i jako mi se dopada ovaj forum, moras da se pravdas sta i kako jedes - nema varanja![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] a uskoro ce 30-ti..
|
|
|
|