Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 15:45:45)
|
IZVORNA PORUKA: OTI katjice, nemam dovoljno informacija od tebe povodom ovoga...:Ali ja ne mogu da ti kazem da je to prolazno ili da je kriza i da ne brines...Mozda sam okrutna ali ... Zavisi sta je u pitanju i kako se ti osecas duboko u sebi, intimno, u svojoj dusi.. Sa mojim bivsim deckom (boze koliko sam ga volela i ziveli smo zajedno 3,5 godine) sam ja pocela da osecam da ne moze dalje..Nisam prihvatala to, odbijala sam, grdila sebe sto se tako osecam, mislila: Ajde budi srecna, kakvih ima... Ali uzalud. Nas dvoje smo hteli razlicite stvari ali one BITNE Ista smo generacija i on je za mene bio nezreo. Ali mi smo se razilazili po vaznim pitanjima: ja sam radila on nije niti ga je interesovalo da nadje posao, da pocnemo da stvaramo nesto...Faks je oduzio, bolelo ga uvo...Samo je uzivao...Ja sam radila po ceo dan i placala nasu hranu, nasu kiriju..njegovi su slali novac ali ja sam htela da OBOJE RADIMO i da budemo samostalni/ Mislila sam da cu moci da ga promenim i trudila se dve godine...Nista. Ja sam htela dom, jednog dana porodicu...Ja sam htela da se trudimo pa ako nemamo nemamo ali da se oboje trudimo.. Ali ne..Ja ustanem u 6h odem na posao, vratim se oko 17:30 a on tek ustao. Trosio je moje pare (grozno ovo zvuci, znam) na koncerte, na odecu na diskove... A nije hteo da radi i nije hteo da se potrudi ni oko cega. I ljubav je u meni pocela da se gasi...polako ali sigurno... Ja sam se zgrozila kada sam se jedno jutro probuidila i pomislila kako ga ostavljam...Sama sam se sebe uplasila... Ali me ta misao vise nikad nije napustila... I ostavila sam ga. I nisam pogresila. Bio je klinac za mene, Bio je parazit, lencuga a ja to ne mogu da trpim. Mogu da podnesem neke druge mane kod svog coveka ali ne i to da ga bas briga za sve i da zivi u oblacima i samo kritikuje sve...a sam nista ne radi. Sada sam sa muzem koji je 9 godina stariji i potpuno drugaciji...I naravno ima nesuglasica raznih...Ali to nije one tezine... Nesuglasice su normalne, svadje su normalne, razilazenja su normalna Normalno je da ti nekad pukne film...Ali duboko u sebi, duboko najdublje...kad se sagledas...to je istina! OTI, sve ovo je jako slično situaciji u kojoj se ja nalazim. Možda sve ovo traje i duže, ali sam ja tek sada priznala sebi istinu. Plašim se svega, ali mi je i dosta ovakvog života gde se samo ja borim. Teško mi je kada mi kaže da sve što ja želim ima samo u bajkama, a želim samo realne stvari - posao, dom i porodicu, samostalni život, ne želim ništa previše!!!
|
|
|
|