RE: Kako znati da je kraj? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:08:13)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Draga, kad mu dopre do mozga, može da bude prekasno..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Zavisi od toga kolika sam ja budala i koliko sam spremna da trpim [sm=zmeden.gif] Možda ću mu biti pri ruci i tada kada on shvati da je pogrešio, a onda ću mu pružiti priliku da me povredi na neki novi način kada prevaziđe ovo ludilo [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:10:46)

IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: Katjica

Anči, hvala ti ti mila [sm=smiley31.gif] Ma hvala vam svima za ovoliko strpljenje i dobre volje da mi pomognete najbolje što možete - svojim iskustvima i dobrom namerom [sm=smiley31.gif]
Mislim da treba da svarim ovo još neki dan i da onda možda odem do mojih da razmislim o svemu. Evo ga, izašao je iz kuće u 12h jer sam ga i tad jedva izšutirala iz kreveta, sada se vratio i rekao mi da ga probudim u 6h da ide na trening. Eto, sada sam unapređena u lični budilnik [sm=smiley13.gif] Sve tako lako opušteno i bez imalo stida! Rekla sam mu i da idem kod mojih da malo odmorim glavu i razmislim o svemu (još pre neki dan kada smo razgovarali), on je pitao samo kad krećeš i kad se vraćaš! Ni na trenutak nije probao da me odgovori od toga da odem bilo gde bez njega! Ništa njemu ne dopire do mozga!!!

nekad je njima lakse da se prave da je sve u redu nego da se suoce

Nije samo njima lakše, i nama bi bilo lakše da se pravimo i kuliramo kao da se neki problem nije ni desio. Sve je to ok, mogu i ja da razumem da su svi muškarci po pitanju nekih stvari jednostavno takvi kakvi su, ali mi je teško da se suočim sa činjenicom da njega ne zanimaju stvari koje su meni najvažnije u životu!

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:13:34)

Ali nisu svi takvi...Ima ljudi koji mogu sa tobom da podele iste ciljeve...one najvaznije...
POlako katjice, sad ti je sve sveze...Samo polako.

Osetices sama sve...Sve ce ti se reci...

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:14:41)

IZVORNA PORUKA: Dora

ja kad su neke stvari u pitanju ne želim kompromis. Tu se zna. Možeš ti mene prevariti slučajno, omakne se, ne moram saznati... možda ako saznam možda ću se praviti da ne znam ako je bilo na pustom ostrvu sa osobom koju nikad više nećeš videti...ok. Ali ako ja rađam decu tebi a ta deca gladna i bosa pijuču prema meni tražaći hranu dok ti gledaš tv i večito tražiš posao koji nikako da te povuče za rukav... E, TO TI NEĆU DOZVOLITI NI OPROSTITI!!! I kod mene se zna šta su prioriteti u braku i životu.

Ovaj moj bi mi gledajući tv dao pare da deca sve pojedu i da sve imaju što mogu da požele, ali ne bi im on to kupio, ne bi ih on nahranio, ne bi im on to obukao, niti bi mene pitao kako sam i kako mi je, kada bi dete počelo da raste samo bi se hvalio njime i dozvoljavao bi mu sve samo kako bi on bio omiljeni roditelj [sm=zmeden.gif] Čini mi se da bi nam tek tada nastali pravi problemi jer bi napravio idiote od moje dece [sm=zmeden.gif] Au, šta sam sada priznala sebi [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:14:59)

ja kad su neke stvari u pitanju ne želim kompromis. Tu se zna. Možeš ti mene prevariti slučajno, omakne se, ne moram saznati... možda ako saznam možda ću se praviti da ne znam ako je bilo na pustom ostrvu sa osobom koju nikad više nećeš videti...ok. Ali ako ja rađam decu tebi a ta deca gladna i bosa pijuču prema meni tražaći hranu dok ti gledaš tv i večito tražiš posao koji nikako da te povuče za rukav... E, TO TI NEĆU DOZVOLITI NI OPROSTITI!!! I kod mene se zna šta su prioriteti u braku i životu.

e baš tako! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

joooooooooj Katjice razbila bih mu časovnik o glavu ovog momenta pa da je sportista poput Bodiroge jbt! ( ok da je čovek došao sa posla pa da odmori...)
Ne možese živeti od uspomene, user*mo se onda (i bude nam žao jer se ispekmezimo!) kad se setimo svih onih lepih stvari, šaputanj... draga, koliko ja vidim ( a znam!) ti želiš decu s njim... taj ti neće trčati po pelene i buditi se u pola noći kako bi ti pomogao....

Ana RR -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:15:40)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Draga, kad mu dopre do mozga, može da bude prekasno..

Zavisi od toga kolika sam ja budala i koliko sam spremna da trpim Možda ću mu biti pri ruci i tada kada on shvati da je pogrešio, a onda ću mu pružiti priliku da me povredi na neki novi način kada prevaziđe ovo ludilo

Nemoj to dozvoliti..

Zašto da budemo povređeni od ljudi za koje mislimo da nas vole?? Od ljudi koje mi volimo?? To ne treba tako da bude..

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:17:45)

Ali nisu svi takvi...Ima ljudi koji mogu sa tobom da podele iste ciljeve...one najvaznije...
POlako katjice, sad ti je sve sveze...Samo polako.

Osetices sama sve...Sve ce ti se reci...

Sedim i čekam, stvarno bih volela da vidim makar jednu promenu u njemu, da imam za šta da ostanem sa njim, da imam za šta da se uhvatim i poverujem da će sve biti ok. Pre 10 dana smo odneli jastuke sa dvoseda da ih presvuče kod majstora, i on ih još uvek nije pokupio - svaki dan mu kažem, a on svaki dan zaboravi! Kaže da njemu ne smeta ni dvosed bez jastuka (ne moram sedeti na njemu), ne može on da misli na sve moje gluposti!

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:18:26)

Ovaj moj bi mi gledajući tv dao pare da deca sve pojedu i da sve imaju što mogu da požele, ali ne bi im on to kupio, ne bi ih on nahranio, ne bi im on to obukao, niti bi mene pitao kako sam i kako mi je, kada bi dete počelo da raste samo bi se hvalio njime i dozvoljavao bi mu sve samo kako bi on bio omiljeni roditelj [sm=zmeden.gif] Čini mi se da bi nam tek tada nastali pravi problemi jer bi napravio idiote od moje dece [sm=zmeden.gif] Au, šta sam sada priznala sebi [sm=zmeden.gif]

E ovo je moj tata..."moja cerka ovo moja cerka ono"
nikad nije bio tu za mene, nikad tu za mamu, niikad ga nije interesovalo kako se ona snalazi, odakle joj..nikad se nije iscimao za nas nego mu se podrazumevalo da sve ide kao po loju na grbaci moje mame...majku mu njegovu

Iva979 -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:19:51)

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Moj problem je sledeci: ja vodim sve finansije, placam racune, idem u prodavnicu i dr. Posto (i same znate) troskovi zivota su skupi a nasa zajednicka primanja iznose oko 50000 mesecno dogadja se da oko prvog ostanemo bez novca.
E, moj dragi je poceo da mi prebacuje da ja neznam da "vodim kucu" iako su troskovi stana i auta oko 25000 a ostatak razvucem na hranu, gorivo itd. Pukao mi je film (mozda i zbog trudnoce) pa sam plakala celu noc a on je naravno, spavao

Jaco, moj ti je savet da sve te obaveze podelite ravnopravno. Izvoli, imas noge, ruke, usta, umes da hodas i govoris, idi u prodavnicu, plati racune... (mislim on ima)
Sigurno da si sada osetljivija jer si trudna, ali to sto ti ocekujes su potpuno normalne stvari.
Nemoj misliti da trosis previse, pa moras ici kod frizera i kozmeticara.
Kiss [sm=rozica.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:20:29)

IZVORNA PORUKA: kaliopi

e baš tako! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

joooooooooj Katjice razbila bih mu časovnik o glavu ovog momenta pa da je sportista poput Bodiroge jbt! ( ok da je čovek došao sa posla pa da odmori...)
Ne možese živeti od uspomene, user*mo se onda (i bude nam žao jer se ispekmezimo!) kad se setimo svih onih lepih stvari, šaputanj... draga, koliko ja vidim ( a znam!) ti želiš decu s njim... taj ti neće trčati po pelene i buditi se u pola noći kako bi ti pomogao....

Ma kakav crni posao! Da je išao na posao ne bih se ljutila da odmori, ali on je danas išao na ispit za koji je juče telefoniralo da bude položen i trebalo je danas samo da se pojavi i napiše svoje ime i prezime [sm=smiley19.gif] Stvarno je preveliki umor, zaslužio je odmor!!!

Ellenica -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:21:24)

Bubice [sm=smiley31.gif] da sve je bilo savršeno sve dok sam živela u lažnim nadama i verovala obećanjima, sada sam se probudila [sm=smiley13.gif]

Elenice, razmišljala sam da i ovog puta saslušam njegove planove, da probamo da ostvarimo želje malo njemu, malo meni, ali smo taj razgovor završili ispunjavajući prvo sve njegove želje, a moje za par godina kada se stvore uslovi za sve te moje bajkovite želje [sm=zmeden.gif]

Pa reci ti njemu tako kako jeste, možda okrutno ali istinito
Šta ja imam od toga?
Dali ti Katjice možeš sama i bez njega, dali bi ti čak bilo lakše da ostvariš svoje planove ako te on ne ograničava.
Sad izvini nisam skontala šta tačno imaš u planu, ali razmisli, mlada si i imaš život ispred sebe, šta je tebi, ali TEBI bitno da uradiš u npr. sledećih 5god.
Ja sam želela porodicu i sve je drugo u drugom planu.
A ako imaš konketan plan tipa posao, školovanje i napredak u takvom smislu, nemožeš sebi dozvoliti da to ostaviš za 5-6-7 god, možda ni onda neće biti uslova!

Dora -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:21:54)

Joj, draga, mladi ste oboje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] otkud ti znaš kakv će on biti otac i da li će se promeniti? Nemoj da se gubiš u takvim razmišljanjima...Ili ti je tako lakše? Ajde, budi realna pa razmisli o njemu kao osobi i da li si mu dala dovoljno šansi da ga upoznaš u pravom svetlu. Jedno je to da on možda nije spreman za decu i brak (na to naravno svako ima pravo) a drugo je da je on loš za odgoj dece[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Samo treba da vidite da li on hoće ili neće sve to sad i sa tobom. Ako neće ili ako neće sad nego nekad...onda vidi šta ćeš. Ne možeš nekoga naterati na takve stvari...

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:23:05)

Katjice ja necu vise nista da kazem...plasim se sta cu reci...
Sve mi je jasno...

ljubim te mala...ja ne mogu vise da budem na ovoj temi...mene sve ovo vadi iz takta

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:24:42)

E ovo je moj tata..."moja cerka ovo moja cerka ono"
nikad nije bio tu za mene, nikad tu za mamu, niikad ga nije interesovalo kako se ona snalazi, odakle joj..nikad se nije iscimao za nas nego mu se podrazumevalo da sve ide kao po loju na grbaci moje mame...majku mu njegovu

Eto tako nekako bih i ja završila sa njim [sm=zmeden.gif] Da li sam luda što sve ovo shvatam i ne vidim ništa pozitivno u svemu ovome, uvek sam bila jako realna osoba koliko god da boli i trudila se da priznam sebi istinu kakva god ona bila, ali jako je glupo što ja odjednom sve znam u napred kako će mi biti sa njim, kako ću tek patiti kada dođu deca, a i dalje sedim ovde i čekam da se on promeni [sm=zmeden.gif]

Sad sam se setila - potpis sam stavila sasvim bez razmišljanja još pre svih ovih sranja [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:28:15)

Ne znam Draga šta više da ti kažem... sve si sama rekla, vrati se na onaj moj prvi post pa uradi tako, sutra iščitaj sve što si napisala i ostavi  komentar. Nemoj gledati nikome da udovoljiš , napiši ono što misliš, želiš i osećaš.... 

p.s. zajedno ste koliko? 2 godine? pa ako je sada takav lezilebović mogu da zamislim kakav je bio tad... samo, ti sazrevaš a on ostaje isti.....

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:29:42)

Katjice ja necu vise nista da kazem...plasim se sta cu reci...
Sve mi je jasno...

ljubim te mala...ja ne mogu vise da budem na ovoj temi...mene sve ovo vadi iz takta

Hvala ti draga na svemu [sm=smiley31.gif]

Doro, ne mogu znati kakav će biti u odgoju dece, ali kakav može biti osim sličan onome kako je on odgojen? Ja bih morala prvo njega da odgojim i vaspitam, pa tek onda mu rodim decu i teram ga da zaboravi sve što su radili njegovi roditelji a primeni sve što sam ga ja učila [sm=zmeden.gif] Roditi mu dete i nadati se da će biti dobar otac mi je suludo, moram mu verovati pre toga. A ono što sam napisala kako bi se on ponašao je izvučeno iz njegovog konteksta. Ni za njegovog oca deca nisu postojala dok nisu napunila 3-4-5 godina [sm=smiley19.gif] Daj Bože da grešim što mislim ovako [sm=smiley13.gif]

anajid -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:31:49)

Katjice procitah i ja tvoj post,nemoj se ljutiti ako ti moj komentar deluje kao pametovanje,shvati ga bolje kao savet.Meni se cini da si ti sa sobom raskrstila,mislim da si sebi priznala neke stvari,ali sacekaj da se sve slegne!Nema od takvog posla nista!MM je ostao bez posla,pa sad radi od7 do 18 na minus 20 da obezbedi meni i bebi sve,Usput i ja sam zaposlena,sad sam na bolovanju,ali imam primanja.Kod nas nema onog ko vodi finansije,oboje delimo sve obaveze.Ja sam mom muzu no.1 i sve sto pozelim se mora ispuniti.Da me ne shvatite pogresno nisam razmazena,jako sam se namucila u zivotu,pa mozda bas zato je mm bitno da mi sve udovolji,a za njega manje vise.Od kada sam trudna da ne pricam.Poenta moje price je da Katjice kod tvog muza ne vidim povratnu informaciju,odnosno ispada da se samo ti trudis i dajes sebe,on ne.Tako ne moze!

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:34:24)

IZVORNA PORUKA: Ellenica

Bubice [sm=smiley31.gif] da sve je bilo savršeno sve dok sam živela u lažnim nadama i verovala obećanjima, sada sam se probudila [sm=smiley13.gif]

Elenice, razmišljala sam da i ovog puta saslušam njegove planove, da probamo da ostvarimo želje malo njemu, malo meni, ali smo taj razgovor završili ispunjavajući prvo sve njegove želje, a moje za par godina kada se stvore uslovi za sve te moje bajkovite želje [sm=zmeden.gif]

Pa reci ti njemu tako kako jeste, možda okrutno ali istinito
Šta ja imam od toga?
Dali ti Katjice možeš sama i bez njega, dali bi ti čak bilo lakše da ostvariš svoje planove ako te on ne ograničava.
Sad izvini nisam skontala šta tačno imaš u planu, ali razmisli, mlada si i imaš život ispred sebe, šta je tebi, ali TEBI bitno da uradiš u npr. sledećih 5god.
Ja sam želela porodicu i sve je drugo u drugom planu.
A ako imaš konketan plan tipa posao, školovanje i napredak u takvom smislu, nemožeš sebi dozvoliti da to ostaviš za 5-6-7 god, možda ni onda neće biti uslova!

Ja sam ove godine aspolvent i ako da Bog završavam fax do kraja sledeće godine (a mogu ga i završiti odmah po vezi njegovog oca). Tada je u planu posao (koji preko veze opet njegovog oca mogu početi i odmah da radim), za poslom odvajanje pa makar i pod kiriju, a onda i deca. Ipak, njega briga za sve ovo - on želi da ostanemo sa njegovim ocem, jer tu ne moramo raditi, on če se takmičiti još par godina i tada mu trebaju sve pare za to, a deca će biti nekad [sm=zmeden.gif]

Dora -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:35:15)

Ako misliš tako i vidiš razlog za to (a gde ćeš bolje nego videti njegove roditelje) onda znaš šta pričaš i ne treba da to isprobavaš na sebi, jer kad se upustiš u sve sa nekim treba ti i pored zdravog rasuđivanja još puuuno sreće! Ma, nađi ti prvo sebe, sredi se, ne žuri nigde...naići će pravi. Šteta je da ispustiš nešto bolje plašeći se da ostaviš ovo što imaš s njim...

Ellenica -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:35:40)

Draga katjice

Boli te sada i nemožeš da prestaneš da razmišljaš, a svaka nova misao nosi još više bola, razočarenja.
To nekada može biti najgore što sebi čovek uradi, kada nemože da se odmakne na sekund, minut, sat da dobro promisli, da odmori dušu od bola.
Moj ti je dobronameran savet
Ostavi se sada ove teme, idi gledaj bebeće slike i čitaj viceve, razveseli se makar malo.
Sutra će svi ovi postovi biti ovde pa ih pročitaj.
Ja nemogu više da čitam ovo jer i mene odmah zaboli i znam kako se osećaš,
sve forumašice znaju.
Nemoj razvlačiti muku ostavi je za mirnu i hladnu glavu.

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:37:36)

Anajid, srećna si što imaš takvog muža, kao i sve devojke koje su uspele da se izbore za ono što žele u svom životu [sm=bravo.gif] Zavidim vam na hrabrosti!

Hvala vam svima još jedanput, idem sada malo napolje da prošetam, da razbistrim malo glavu svežim vazduhom. Sve vas volim!!!

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 17:39:23)

Draga katjice

Boli te sada i nemožeš da prestaneš da razmišljaš, a svaka nova misao nosi još više bola, razočarenja.
To nekada može biti najgore što sebi čovek uradi, kada nemože da se odmakne na sekund, minut, sat da dobro promisli, da odmori dušu od bola.
Moj ti je dobronameran savet
Ostavi se sada ove teme, idi gledaj bebeće slike i čitaj viceve, razveseli se makar malo.
Sutra će svi ovi postovi biti ovde pa ih pročitaj.
Ja nemogu više da čitam ovo jer i mene odmah zaboli i znam kako se osećaš,
sve forumašice znaju.
Nemoj razvlačiti muku ostavi je za mirnu i hladnu glavu.

Idem napolje kao što sam vam već napisala! Probaću da budem što strpljivija sa njim i sa svojim odlukama.

JULIE -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 19:31:36)

Kako mi je zao zbog katjice...Ovo su jako teske stvari,nezahvalno je bilo sta reci.Mogu samo da kazem da se STVARNO nikad nisam nasla u ovoj situaciji.Naravno nesuglasica bude i to je normalno.Moj muz radi nekad i po 14h dnevno samo da meni i bebi obezbedi sve,rekao mi je da se zgrazava i pri samoj pomisli da ja negde radim i da me gazda maltretira zbog mozda 200,300e.Kaze da je moja obaveza da uzivam i cuvam bebu.Naravno kad bebe odrastu za skolicu rekao je da cu moci da se zaposlim samo ako budem zelela da ne pomislim da me sputava ili zeli da po ceo dan budem zatvorena.Brak je jedna sveta zajednica u kojoj svi trebamo da damo neki svoj doprinos.Katjice,mozda je ovo prolazno,pomiricete se vi ali...Sta ces sutra kod dodju dete,deca?Veruj mi da neces moci sama sve finansirati.U redu je da ga njegovi finansiraju,s jedne strane,ali sta kad njih vise ne bude bilo?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anitaaa -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 21:18:29)

Katjice,možda je samo kriza.Mm i ja smo zajedno skoro 6 godina i pre 2,3 godine naišao nam je isto tako jedan period baš kad smo trebali da se venčamo i pre nego što sam ostala u drugom stanju.Već sam skoro i raskinula veridbu ali eto sela sam sa njim i vodili smo duuuug razgovor dok nisam shvatila otkud sad odjednom tolika razmimoilaženja u mišljenjima,stavovima i željama za budućnost.Nema vajde od toga da se u sebi sve drži.Ne možemo im čitati misli.Razgovor i kompromisi su jedini lek.Možda se samo uplašio malo.Treba se ipak posvetiti jednoj osobi za ceo život (nadajmo se [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]).Možda ga je malo stiglo razmišljanje o odgovornosti i konačnosti svega toga.To je bilo kod nas.Odjednom je počeo da se ponaša kao momak od 16 god.Tako je i razmišljao i tako se ponašao.Bilo mi je dosta svega.Hvala Bogu sve je došlo na svoje i sad je sve ok.Sad pišem zbrda zdola ali ne daj se.Biće bolje.Ne odustaj [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 22:47:41)

Znam šta znači finansijska sigurnost i koliko je potrebna u životu, znam koliko puta nisam ni pogledala u izlogu radnje nešto što mi se sviđalo samo da mojoj mami ne bi bilo teško što to ne može da mi pruži, ali da li je ta finansijska sigurnost dovoljna [sm=zmeden.gif] Ja mislim da sam od onih žena koje bi radije imale ništa ali sa pravom osobom, nego sve sa pogrešnom osobom. Možda mi je i to u neku ruku greška...

A onda se lomiš dal je on pravi, i šta ustvari imaš? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kada sam upoznala mm znala sam da je on taj. Uvek sam se pitala "Kako ću prepoznati da je to - to?!" ... Prepoznaš...

OTI, i ja se plašim da se ne pokajem, sedim i čekam, puno razmišljam, ko zna šta me čeka negde drugde, možda prođem još gore nego sada...

Ovakvo razmišljanje ne vodi nikuda!

Nakon jednog raskida sam se užasno lomila. Ja sam bila ta koja je prekinula i onda sam htela da se vratim dotičnom, pa nisam htela, pa sam htela... Jer, Bože moj, ja ne mogu da živim bez njega! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Gluposti! Kako bih živela da je on mene ostavio i odmah našao drugu i da meni nije hteo da se javi na ulici? Vreme bi izlečilo! Kada sam to shvatila, život mi je postao mnogo jednostavniji. Sve prekide koje sam ja pravila gledala sam iz drugog ugla: šta bih ja radila da je prekid napravio onaj drugi (nebitno dal momak, poslodavac, prijatelj...)?!

IZVORNA PORUKA: kaliopi

NIJE MENE MOJA MAJKA RODILA DA JA ........ (pa sad.....)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tako je moja mama govorila kada bi videla da me neki momak "maltretira": "Nisam ja tebe kupila na buvljaku da te ta budala maltretira!" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja tako kad mm pričam o tome šta sve trebamo da kupimo i koliko komada a vidim da se isključio na neki svoj nevidljivi prekidač, kažem istim tonom kao sve drugo: Ja sam našla drugog... - i nastavim da pričam dalje...on ni ne skonta šta sam rekla! MUŠKARCI

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ali budi svesna da sve sto si od nas pročitala ima svog udela u tvom trenutnom razmišljanju.
Npr. kada pročitam pola ovih postova pomislim " Sve ih treba ostaviti i napraviti državu sastavljenu od žena"
ali pomisli realno, trezveno
Šta ja želim, i koliko jako?
dali se možemo naći na pola puta?
dali on ima svoje planove?
Dali se ja mogu i tu prilagoditi ako od njega tažim isto?
I opet svi se slažemo da je bolje prekinuti nego patiti, asve smo u prošlosti trpele jer smo volele, to je normalan proces.
I većina nas je ove "mudrosti" naučila tek kada je sve bilo svršeno ili pred kraj.
Ti budi verna sebi, i radi između razuma i srca, jer moraš udovoljiti oboma.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley32.gif[/image]

Doro, ne mogu znati kakav će biti u odgoju dece, ali kakav može biti osim sličan onome kako je on odgojen?

SASVIM SUPROTAN OD ONOGA KAKO JE ODGOJEN!!!
Može draga da bude sve ono za čim je žudeo kada je bio dete...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>