Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (21.12.2009 23:37:59)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Sr*nje koje si sada napravila... reći ću ti jako iskreno, ja sam se tako za*ebala nekoliko puta! U trenutku slabosti nazvala mamu i rekla i što mislim, i što mi se skupilo, i što ne mislim nego umišljam jer sam besna... Svesna si da tvoja mama nikada neće zaboraviti ovo što si joj sada rekla? Svesna si da ona njemu nikada neće oprostiti čak i ako ti to uradiš? Draga, sada sedi i jako dobro razmisli! Kakvu god odluku da doneseš, budi dosledna! ps. Kažem "sr*nje", i razmišljam da li da promenim reč... ali neću. Prosto, ja smatram da je sr*nje! Molim te nemoj mi ovo uzeti za zlo... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Mila moja Tasha, sve što mi kažete prihvatam kao iskreni savet od srca, a ne kao nešto loše i ja sam vam zahvalna što pokušavate da mi pomognete pa makar i time što otkucate poneku reč u ovoj temi [sm=smiley31.gif] Sa mamom sam uvek imala super odnos, sve do ove veze. Tada smo imale period i da ne pričamo, i da se ne viđamo i sve to me je jako povređivalo, bolelo me je jer smo nas dve uvek pregurale sve zajedno koliko god to loše bilo. Tada sam prvi put bila bez nje i tada sam i prestala da joj se poveravam, pričala sam joj samo lepe stvari, ali ona nikada nije poverovala u moju sreću, primila je i tog dečka u svoju kuću iako je uvek u srcu osećala da on nije pravi za mene i da ću patiti sa njim, ne zbog toga što je on loš dečko već samo zbog toga što smo nas dvoje totalno drugačije vaspitavani i što smo proživeli detinjstva na totalno različite načine. Uvek je govorila da on koji je uvek sve imao (sve što je pogledao i što nije pogledao je dobio) i ja koja nikada ništa nisam imala (mikada nisam ni na more otišla), nećemo isto proceniti i izvagati važne stvari u životu.
|
|
|
|