RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đakaPoruka


vonavoj -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (26.3.2019 12:00:59)

Moj ni kofer nije video,a kamoli sta ima u njemu..zamolila sam ga koverat da kupi,za pare,samo to..nije stigao.A vrh,moram da napisem,stigli na mesto polaska,i izvadim svu decu i odem do busa,a on da parkira auto i dodje..i dolazi frajer bez kofera,ranca...heeeelloooo,gde si ti posaoo! Sta reci,dovoljno je..kaze mislio sam ti si izvadila i ponela,a auto u pokretu skoro bio,i vodim troje dece samnom,M nosim..
Ana RR -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (26.3.2019 12:33:48)

Jao Von [sm=smiley29.gif] svaka tebi čast, samo to da ti kažem. Ja ne bih mogla da živim sa nekim ko me nervira svaki dan.
vonavoj -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (26.3.2019 12:43:16)

Ne vredi,koliko god da se trudim,neke stvari se nikad nece promeniti...nema idile kod nas,iz takve porodice ide i tu je kraj...jos je on mnooogoo napredovao u odnosu na njegove,ali geni su cudo...To cu prvo decu da naucim,da gledaju gene😂😂😂
Ana RR -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (26.3.2019 12:45:41)

[sm=smiley36.gif]
Sanjica26 RR -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (26.3.2019 15:44:24)

Von, predivna ti je Tika. :)

pari -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (26.3.2019 15:50:26)IZVORNA PORUKA: vonavoj

Moj ni kofer nije video,a kamoli sta ima u njemu..zamolila sam ga koverat da kupi,za pare,samo to..nije stigao.A vrh,moram da napisem,stigli na mesto polaska,i izvadim svu decu i odem do busa,a on da parkira auto i dodje..i dolazi frajer bez kofera,ranca...heeeelloooo,gde si ti posaoo! Sta reci,dovoljno je..kaze mislio sam ti si izvadila i ponela,a auto u pokretu skoro bio,i vodim troje dece samnom,M nosim..Jaoooo von,koji je on car...
vonavoj -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (27.3.2019 9:20:29)

Hvala Sanjice,super je. Juce sam opet zvala,J htela da pricq sa njom,nedostaje joj jako..i uciteljica mi nije dala,kaze posle razgovora je plakala. Zato sam i ja protiv da se cujemo,lepo je ona samnom pricala,sve je odlicno,ali kad se majka cuje..pada sve u vodu. Moj savet,ne zovite decu.I jos nesto,kao sto sam i mislila,satici i mobilni nisu dobra stvar za decu,njima sluze za tuzakanje. Evo primera,kumina mala je ponela,a ona je uglavnom vodja,i deca je trpe do odredjene granice i necw vise,i ona juce zove i place,ubedili su na nju da je ona rasturila stvari po sobi (sto sigurno i jeste,bar 80%,jer to isto i kod nas uradi),i naravno njen tatica nazove uciteljicu.. reko sta se mesas,prvo znas svoje dete,nije sama,ali je glavna. Kuma je vaspitac,i ona vodi decu,i zna i da se svadjaju,ima svega,ali to roditelji nikad ne saznaju,a ovako su saznali,pa brze bolje da oni rese sa uciteljicom,da im cerka ne place..koja glupost. Treba sama da resi,nije to veliki problem,a nije ni nevina..eto jednog glupog primera. Ne treba se mesati,treba da odrastu,da se bore. I svaka uciteljica ima metod rada,kao i vaspitacica. Kao sto im je dozvolila da rasturaju,ja im to ne dam,pa ti si ti,ona je ona..
Sanidej -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (27.3.2019 9:53:23)

Spanska serija. Secam se kako sam pricala sa mamom kad sam bila na rekreativnoj..kmecanje prvi dan, posle aj cao cekaju me drugari :) Teze je roditeljima nego deci hehe
Olga75 -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (27.3.2019 12:13:39)

Von, oni se vraćaju u petak?
To što je plakala, pa to je normalno- verujem da joj je lepo tamo ali mama je mama.
I Marija ima myki ali je mučeni polumrtav i biće kod učiteljice. Nosiće i tablet i on će biti kod učiteljice do tog pasivnog odmora tj. do posle ručka. Ona je "velika" ako bude plakala vikaću na nju i to je to.
Ja pedagog- vaspitač.
bubulence -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (27.3.2019 12:25:12)IZVORNA PORUKA: vonavoj

Moj ni kofer nije video,a kamoli sta ima u njemu..zamolila sam ga koverat da kupi,za pare,samo to..nije stigao.A vrh,moram da napisem,stigli na mesto polaska,i izvadim svu decu i odem do busa,a on da parkira auto i dodje..i dolazi frajer bez kofera,ranca...heeeelloooo,gde si ti posaoo! Sta reci,dovoljno je..kaze mislio sam ti si izvadila i ponela,a auto u pokretu skoro bio,i vodim troje dece samnom,M nosim..Jaaoo Von, izvini, ali umirem 😂😂😂😂😂😂😂😂
vonavoj -> RE: Rekreativna nastava (28.3.2019 11:14:55)

Bubi,pari,neka sam vas nasmejala..meni je doslo da ga mlatnem!Dobili smo izvestaj,sprrmaju se za set__nju,hladno je,neka deca kasljucaju,ali niko nema temp,veseli su,lepo spavaju,danas se pakuju i sutra stizu! Juhu!Olga,jeste spremni?
dunja RR -> RE: Rekreativna nastava (28.3.2019 11:20:34)

Mi sad u vrticu imamo jednodnevni izlet u etno selo Americ, nagovaram ga da ide, nece. A vaspitačica baš pitala supruga, da li hocemo, jer nije do sada išao. Ne znam da li cu ga nagovoriti da ide, a ne bi na silu pa da im tamo preplače. 
dunja RR -> RE: Rekreativna nastava (28.3.2019 11:24:09)

Kaze necu bez mame i tate. 
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mi sad u vrticu imamo jednodnevni izlet u etno selo Americ, nagovaram ga da ide, nece. A vaspitačica baš pitala supruga, da li hocemo, jer nije do sada išao. Ne znam da li cu ga nagovoriti da ide, a ne bi na silu pa da im tamo preplače. 


Olga75 -> RE: Rekreativna nastava (28.3.2019 11:30:57)

Von, pakujemo se uveliko. Ostalo je samo sutra ujutru kad opere zube da stavi četkicu u neseser i da ja krišom kad ode u školu izvučem par stvari [sm=smiley36.gif]
Trenutno mozga da li da joj naprvim pet ili šest sendviča [sm=smiley29.gif]
dunja RR -> RE: Rekreativna nastava (28.3.2019 12:59:01)

Oldžika, biće to sve super [sm=smiley27.gif]
Olga75 -> RE: Rekreativna nastava (28.3.2019 20:36:52)

Konačno je sve spakovano. Gospojica je na baletu ( inače ima četiri koncerta već šestog a četvrtog se vraća) a jaaaa, ma želudac mi je u grlu.
Jbt kad se taj pupčanik konačno prekine. Nikad jel tako ili je do mene?
dunja RR -> RE: Rekreativna nastava (28.3.2019 22:34:51)

Kako kod koga Oldži, a i kod mene je nikad 😁
Mi se prijavismo za izlet, pristao, posle price sa vaspitacicom. 
Sanjica26 RR -> RE: Rekreativna nastava (28.3.2019 22:39:17)

Jedva cekam da posaljem T na rekreativnu. Oni tek imaju u trecem.


Dunja, super za Savicu. :) 
Olga75 -> RE: Rekreativna nastava (29.3.2019 7:41:28)

Otišlo dete. Sad čekam da se javi da je stigla [sm=smiley36.gif]
pari -> RE: Rekreativna nastava (29.3.2019 7:59:28)

Moj M danas otisao na jednodnevni izlet u Tamiske konake. On se jako raduje. Jako voli drugare,a i izlet bas voli. Do sad su isli na par sati samo,a danas ceo dan,ali bice im super.A ne znam da li bi hteo da ide negde na nekoliko dana. Do skoro nije hteo sam da ide u Ns kod bake i dede da ostane tamo...samo sa mnom...sad je poceo da prica kako bi ostao...
Sanidej -> RE: Rekreativna nastava (29.3.2019 9:24:34)

Kod nas Goc na meniju
vonavoj -> RE: Rekreativna nastava (29.3.2019 9:37:33)

Olga,do tebe je,kazem ja,mame sj gore od dece..evo i u grupi vidim kako pisu. Ja se vodim sa tim da oni zaista tamo uzivaju,uce,drugacije jm je nego sa nama,i to je odrastanje,da se sami snadju,sazrevaju.Dunja,bas sam htela da ti kazem da i uciteljica ima bitnu ulogu,i taj odnos jako znaci.Moje ne idu ni sa kim nigde osjm sa nama,i opet zele da idu sa vaspitacicama,imaju dobar odnos i puno price. Moja J sad ne moze da doceka Taru..
Olga75 -> RE: Rekreativna nastava (29.3.2019 10:16:42)

Javilo se dete, prošli su NS, još malo pa su u Beogradu, mašite joj [sm=smiley36.gif]
Von, da do mene je ali kad ne mogu drugačije. Da se razumemo, svi signali koje odašiljem su ti: ideš da se provedeš, da naučiš puno o sebi, da naučiš puno o drugima, da se zabaviš, da vidiš kako si super snalažljiva, dobra, pametna. Ja to znam da jeste, pa nisam je ovolike godine vaspitavala ali mi je skroz neobičmo sada. Kuća mi je tiha, nedostaje mi već a samo je par sati nema. Naravno da čekam satisfakciju u obliku osmeha, priče i oduševljenja kad se vrati.
Sanidej, imaću info sa Goča iz prve ruke- korisničke već u četvrtak pa ako želiš ohrabrivaću te na puštanje pilića.
dunja RR -> RE: Rekreativna nastava (29.3.2019 10:20:25)


Sva sreca imamo predivnu vaspitacu. Ja joj se zahvalila sto ga je ubedila da ide, ona mi pise sinoc na viberu, treba mu, oseca ona , da se malo druzi i van vrtica sa svojom ekipom. 
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Olga,do tebe je,kazem ja,mame sj gore od dece..evo i u grupi vidim kako pisu. Ja se vodim sa tim da oni zaista tamo uzivaju,uce,drugacije jm je nego sa nama,i to je odrastanje,da se sami snadju,sazrevaju.Dunja,bas sam htela da ti kazem da i uciteljica ima bitnu ulogu,i taj odnos jako znaci.Moje ne idu ni sa kim nigde osjm sa nama,i opet zele da idu sa vaspitacicama,imaju dobar odnos i puno price. Moja J sad ne moze da doceka Taru..


Sanidej -> RE: Rekreativna nastava (29.3.2019 10:23:35)

Pilice ima da lansiram, a ne da pustim koliko me izludjuju!!
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>