cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

5 razloga zašto je kuvanje na indukcionim pločama brže, lakše i isplativije

Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu obroka.

5 razloga za kuvanje na indukcionim pločama!

Elegantne, moderne i jednostavne za upotrebu, indukcione ploče postaju omiljen izbor potrošača širom sveta. U poslednjih nekoliko godina, sve veća svest o rastućim troškovima energije, rezultira i sve većim brojem domaćinstava koja prelaze na energetski efikasne indukcione ploče.

Neke od prednosti njihovog korišćenja - sigurnost, odlična kontrola temperature i lako čišćenje. Ali, to je samo početak, jer za vas izdvajamo pet razloga zašto je kuvanje na indukcionim pločama brže, lakše i isplativije.


Brže proključala voda

Koliko često se dogodi da pripremate omiljenu pastu, samo da biste čekali predugo dok voda ne proključa? Indukcione ploče rešavaju ovu nepraktičnost. Na ovim pločama, voda proključa otprilike dvostruko brže nego na tradicionalnom električnom šporetu. Na ovaj način, brže ćete moći da uživate u svom omiljenom specijalitetu.


Pametni tajmer prilagođava temperaturu

Pametni tajmeri takođe štede vreme. Sa poboljšanom funkcijom tajmera više nećete morati da nagađate koliko dugo treba da kuvate. Posebne strelice na displeju tajmera pokazuju vreme za svaku zonu, pružajući potpunu kontrolu nad procesom kuvanja. Jednostavna upotreba funkcije tajmera će učiniti vaše kuvanje bez napora svaki put.

 

Gorenje


Brže i lakše čišćenje

Pošto se hrana mnogo manje lepi za hladnu površinu, sve što je potrebno da uradite jeste da sunđerom i mekom krpom pređete preko ploče i sve će zablistati. Na ovaj način ste u mogućnosti da brzo spremite obrok i još brže očistite ploču i na taj način završite sa poslovima u kuhinji.

 

Gorenje


Bez rizika da se opečete

Za dodatnu sigurnost tokom korišćenja, ploče koje su bile u upotrebi ostaju osvetljene dok god emituju toplotu. Sve dok indikator sija, izbegavajte dodirivanje te grejne zone. Na taj način uvek ćete znati koja ploča je i dalje zagrejana i nije bezbedna za dodir.

 

Gorenje


Rešenje za velike šerpe i tiganje

Gorenje indukciona ploča BigZone od 23 cm pruža idealno rešenje za velike šerpe i tiganje. Ova zona se nalazi na prednjoj strani i omogućava konstantnu kontrolu tokom kuvanja. Na njoj možete da koristite većinu posuda veličine 23 centimetra. Zbog većeg obima, svaka ivica tiganja će biti zagrejana što će vam garantovati savršen obrok svaki put.

Još jedno mudro rešenje, ako tražite jednostavan i efikasan način za kuvanje kad koristite veće šerpe i tiganje je inovativna Gorenje BridgeZone indukciona ploča. Ona na praktičan način povezuje dve zone i stvara jednu veliku, omogućavajući vam da kuvate veće porcije jela istovremeno. Rezultat? Ravnomerno skuvana hrana sa manje iskorišćenog posuđa, manje potrošene energije i manje svega za čišćenje.

Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu obroka. Posetite Gorenje prodajne salone i veb sajt kako biste pronašli rešenje koje će vašu kuhinju učiniti još funkcionalnijom i stilizovanijom. Uživajte u kuvanju još više!


Promo objava

news-img

Neka ovo leto bude najsrećnije do sada!

Deca zaslužuju da imaju zamršenu kosu, stopala od peska, kolena zelena od trave, prljave ručice od igre. Ove stvari pune njihovu dušu, više od bilo čega drugog.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img