cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Agamografi za 8. mart

Osmi mart je na pragu i kao što znamo ti voliš agamografe koji mogu da se naprave baš za ovaj dan. Odšampaj šablon za 8.mart i izmisli ga svojom decom.

Agamografi za 8. mart

 

Ovaj agamograf se lako pravi i lep je poklon za mamu.
Mi smo svi oko izrade jednostavnih zanata za decu, i ovaj agamografi su upravo to, super lako plovilo za decu! Iako možete bezbrižno uživati sa decom i bojenje ovog šablona može biti zabavno.
Ovaj agamograf je savršen poklon za sve mame. Oni mogu lako zameniti tradicionalne kartice za taj dan i mnogo su zabavniji. 
Gotov agamograf može da stane na bilo koju policu ili može biti prikazan kad god vam poželite.
Za one koji prvi put prave agamografe možemo da im kažemo - da može da im bude zabavno dok prave!
Čarolija agamograf kada gledate iz ugla jednog anđela, a vidite jednu sliku (naslov "Mama" okružen srcima, ali vi možete da pogledate sa druge tačke gledišta totalno drugačije (dve ruke drže srce)
Početnici mogu da odštampaju dve verzije, prvo oboje jednu sliku, iseku komade agamografa, i zalepe ih nazad na alternativu. Možete koristiti verziju 2 kao referencu kada obojite "veriju 1".
Šta vam je potrebno:
- naš šablon za štampanje (naći ćete ga na kraju ovog uputstva)
- deblji papir za štampanje 
- pribor za bojenje
- makaze
- šilo
- lepak
Pratite ova uputstva korak po korak
Jesi li spremna da napraviš ukras za 8. mart? Ajde da počnemo!  

Ovaj agamograf se lako pravi i lep je poklon za mamu.

Mi smo svi za izradu jednostavnih zanata za decu, i ovaj agamografi su upravo to, super lak zanat za decu! Iako možete bezbrižno uživati sa decom i bojenje ovog šablona može biti zabavno.Ovaj agamograf je savršen poklon za sve mame. Oni mogu lako zameniti tradicionalne kartice za taj dan i mnogo su zabavniji. Gotov agamograf može da stane na bilo koju policu ili može biti prikazan kad god vam poželite.

 

Za one koji prvi put prave agamografe možemo da im kažemo - da može da im bude zabavno dok prave! Čarolija agamograf kada gledate iz ugla jednog anđela, a vidite jednu sliku (naslov "Mama" okružen srcima, ali vi možete da pogledate sa druge tačke gledišta totalno drugačije (dve ruke drže srce).

Početnici mogu da odštampaju dve verzije, prvo oboje jednu sliku, iseku komade agamografa, i zalepe ih nazad na alternativu. Možete koristiti "verziju 2" kao referencu kada obojite "veriju 1".

 

Šta vam je potrebno:

  • naš šablon za štampanje (naći ćete ga na kraju ovog uputstva)
  • deblji papir za štampanje
  • pribor za bojenje
  • makaze
  • šilo
  • lepak


J
esi li spremna da napraviš ukras za 8. mart? Ajde da počnemo!  

 

Prevod: easypeasyandfun

news-img

U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca

Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti za kupce, nastavljajući niz inovativnih praksi na tržištu. Glavna novina biće popusti na osnovu ostvarenog praga kupovine u dm drogerijama ili na aplikaciji Moj dm, uz dodatne asortimanske, polumesečne i specijalne kupone, razna iznenađenja i funkcionalnosti.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img