cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Bakino pletivo - obavezni modni dodatak ove zime

Dolazak jesenjih dana najavljuje paradu pletiva na ulicama. Džemperi, pleteni šalovi i kape, prsluci, pletene haljine… Sve odiše bojama, toplinom i mekoćom.

Bakino pletivo - obavezni modni dodatak ove zime

Pleteni komadi odeće i detalja zaista su nezaobilazni tokom zimskih dana, i to kada su sve generacije u pitanju. Osim što su vrlo moderni i fini za nošenje, istovremeno ispunjavaju svoju najvažniju svrhu – najbolje greju tokom dana kada je temperatura oko nule.

A pletivo odmah podseti na bake i njihove mile i tople ruke, kroz koje je čitav jedan vek prošao, koje mese najukusnije kiflice i koje pletu najtopliji džemper. Podseti nas i na to kakve su bake pravi modni virtuozi koje pletenje, vezenje, heklanje i štrikanje imaju u malom prstu.

I dok žurimo na posao, u školu, vrtić na nekim čupavim glavicama se veselo vijore potpuno šik ručno rađene kape i šalovi Bakinog pletiva.

Modna sezona jesen/zima, pogotovo namenjena onim malim, najslađim modelima – deci, voli Bakino pletivo, jer ispunjava sve želje,potrebe i ideje. Ima tu raznih modela, što u vidu likova popularnih dečjih junaka, što veselog i šarenog, pravog dečjeg dizajna. A svi su namenjeni veselim i mudrim glavicama, nasmejanih očiju, da ulepšaju hladne, sumorne dane, i zagreju uši.

 

 

U periodu od 25.10. do 15.11. Bakino pletivo nagrađuje najvrednijeg forumaša, mamu ili tatu bebe do godinu dana, sa kompletom kapa i šal Kuca koji su ručno urađeni.

Saznajte na koji način da osvojite nagradu OVDE



Kako zimi ne možemo bez kapa, šalova i rukavica, pogotovo kada su deca u pitanju, Bakino pletivo je zato broj jedan jer odiše ljubavlju jedne bake i razigranošću kakvu samo baka može da udahne.

 

Facebook stranica Bakino pletivo

 

bakino pletivo


Promo objava

news-img

Sedam aktivnosti za zajedničko uživanje sa decom

Igre na otvorenom ne samo da podstiču fizički razvoj dece, već im pružaju i priliku da razvijaju socijalne veštine, poput komunikacije, deljenja i timskog rada. Ukoliko vam nedostaje inspiracije kako da pokrenete svoje najmlađe, evo nekoliko ideja.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img