cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

BAOBABY - MEKE DEČIJE CIPELICE OD NAJNEŽNIJE PRIRODNE KOŽE

Brend koje su razvile četiri mame, idealne za prve dečije korake.

BAOBABY - DEČIJE CIPELICE OD NAJNEŽNIJE PRIRODNE KOŽE

Prvi dečji koraci sigurno su jedan od trenutaka koji sa veseljem iščekuje cela porodica. Tako su i prve dečije cipelice važan deo odrastanja, a mnogi roditelji ih pamte i čuvaju kao jednu od omiljenih uspomena iz tog perioda. Međutim, pored uspomena i estetike, koja je nesporno zadovoljena, važnija je njihova ispravna namena, jer omogućava pravilan razvoj stopala.


Ortopedi ističu da je veoma važno kakve se cipelice koriste za prve korake. Kako bi se osigurao prirodan razvoj stopala, najbolje je za dete da počne da hoda bosonogo ili kao da je bosonogo. Slobodan razvoj dečijeg stopala, kakav Baobaby (ci)pelice upravo omogućavaju, od izuzetne je važnosti za usvajanje veština puzanja, balansiranja i hodanja. Za nesputan razvoj stopala važno je da je cipelica prostrana, mekana i fleksibilna, a gazište treba da bude mekano i bez uzdignutog dela za luk stopala, kako bi deca osetila tlo po kojem hodaju, što dodatno razvija i njihove senzorne sposobnosti u ovom uzrastu.

BAOBABY - DEČIJE CIPELICE

FOTO: Neda Zubović Mihaljević

Pelice osvajaju svojom mekoćom, funkcionalnošću i dizajnom. Izrađene su od najmekše prirodne kože koja je prošla nežnu obradu, bez ikakvih hemikalija što ih čini 100% sigurnim za dečiju kožu, čak i za decu sklonu alergijama. Budući da se u njima osećaju potpuno nesputano, kao da su bosonoga, deca ih obožavaju.

BAOBABY - DEČIJE CIPELICE

FOTO: Neda Zubović Mihaljević

Ušivena gumica oko gležnja drži cipelice na stopalima, pa roditelji ne moraju brinuti o skidanju cipelica s nožica, a tanki, neklizajući kožni đon omogućava detetu da oseti tlo po kom hoda, što je od izuzetne važnosti za usvajanje i savladavanje veštine hodanja. Iako su izuzetno mekane, (ci)pelice su jako izdržljive. Deca ih dugo i rado nose, jer se tokom nošenja u potpunosti prilagođavaju njihovom stopalu.

BAOBABY - DEČIJE CIPELICE

FOTO: Neda Zubović Mihaljević

Cipelice mogu biti klasične, balerinice, sandalice ili mokasine, baš kao Baobaby cipelice, koje nam stižu u ta 4 najpopularnija, različita modela. Uvereni smo da će brojni roditelji, bake i deke, prijatelji i rodbina između velikog broja dezena pronaći baš onaj koji odgovara njihovom detetu.

BAOBABY - DEČIJE CIPELICE

FOTO: Neda Zubović Mihaljević

Svi navedeni modeli deo su odlične ponude specijalizovanih trgovinskih lanaca za najmlađe, a koliko su poznate govori činjenica da se njihov naziv „pelice“ pretvorio u sinonim za zdravu dečiju obuću koja svojim slatkim i drugačijim dizajnom oduševljava najmlađe a, još više, roditelje.

 

 

Baobaby cipelice napravile su veliki poslovni iskorak i iz firme “Mea Gea”, u okviru koje su 4 mame razvile Baobaby brand, prešle su pod okrilje kompanije “Mikroedra” - poznatog regionalnog distributera renomiranih brandova dečije opreme. “Mikroedra” Baobaby cipelice uvodi u novu fazuplasirajući ih na zahtevno evropsko i regionalno tržište. “Mikroedra” je poznata po tome što na tržište donosi vrhunske inovativne proizvode i što svojim edukativnim delovanjem na bolje menja roditeljstvo i životni stil novih porodica. BeSafe autosedištima već 14 godna promoviše sigurnost, ali je prva predstavila regionu najsigurniju vožnju dece u suprotnom smeru. Promocijom Ergobaby brenda i nošenja ističe se važnost bolje povezanosti i kognitivni razvoj dece. MODU kockama uvodi koncept aktivne i kretivne igre za najmanje, a s novim brandom Softtub donosi na tržište novitet vertikalnog kupanja bebica, koje je u položaju kao u majčinoj utrobi.Promo objava

news-img

LILLY JUNIOR podkast sa Sarom - 4. epizoda DRUGE SEZONE

U četvrtoj epizodi 2. sezone podkasta, Sara Oster Rokvić ugostila je Vladana Šubarevića, specijalistu dečije otorinolaringologije.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img