cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Domaći film "SUNCE MAMINO" započeo je svoj bioskopski život!

Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno je prikazana i u Novom Sadu i Nišu, a potom započela svoj bioskopski život.

Domaći film "SUNCE MAMINO" u bioskopima!

U centru Beograda, u mts Dvorani 13. februara održana je premijera domaćeg filma "Sunce mamino" reditelja i scenariste Koste Đorđevića. U punoj bioskopskoj sali Dvorane prolomio se aplauzom namenjen autorsko-glumačkoj ekipi filma, posebno našim glumcima mlađe generacije, nosiocima vodećih uloga: Pavlu Čemerikiću, Alisi Radaković i Denisu Muriću.


Pred publikom sa bine su se poklonili i glumci Pavle Mensur i Tomislav Trifunović, kao i svi zaslužni za uspeh ove filmske priče koja nosi epitet tople tinejdžerske ljubavne komedije upakovane u ozbiljnu porodičnu dramu.


Priča "Sunce mamino" prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg Relju (Pavle Čemerikić) koji svoje usamljeno leto provodi tumarajući dvorištima i krovovima Beograda i jedino što ga stvarno vozi, gotovo do opsednutosti, je želja da smuva Anu (Alisa Radaković). U trenucima kada mu umire baka, njegova anksiozna i distancirana mama Olga (Branka Katić) odbija da joj, zbog njihovog međusobno lošeg odnosa organizuje sahranu. Krijući od Olge, Relja se sam upušta u organizaciju babine sahrane, verujući da će tako konačno osvojiti Anu. Dok manevriše između ljubavi i smrti, pokrenuće čitav niz događaja, nerazjašnjenih odnosa i emocija.

 

Sunce mamino

Pavle Čemerikić i Alisa Radaković; Foto: Filip Olćan


Podsetimo film "Sunce mamino" svetsku premijeru imao je na Međunarodnom filmskom festivalu u Talinu.


Nakon Beograda, film je prikazan i u Novom Sadu 14. februara u bioskopu Arena Cineplex, a potom 16.2. u Nišu, u bioskopu Cine Grand Delta Planet kada je i zaživeo na reperotaru ostalih domaćih bioskopa.
 


U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER FILMA "SUNCE MAMINO" Promo objava

news-img

Za korisne i bezbedne digitalne tehnologije u školama

Beograd, 28. mart 2024 – UNICEF u Srbiji i kompanija Yettel nastavljaju dugogodišnju saradnju u cilju daljeg jačanja povezanosti škola na internetu i unapređenja digitalne pismenosti učenika, nastavnika i roditelja.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img