cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Druženje "Zvezda baby kalendara 2019"

Od oktobra do januara, pod sponzorstvom kompanije JOHNSON'S® baby već 5. godinu za redom, Ringerajino nebo svetluca i blista uz najlepše osmehe mališana Srbije i Crne Gore.

Druženje "Zvezda baby kalendara 2019"

Divni mališani, postali su zvezde zvezdanog neba Ringeraje u okviru izbora „Baby kalendar za 2019. godinu“ pod sponzorstvom kompanije JOHNSON'S®! 

Tokom trajanja konkursa zvezdanu galeriju je ukrasilo 1230 zvezdica, a pristiglo je preko 1500 fotografija najmlađih!

 

Hladan januarski dan ulepšala su nam lica naših zvezda i druženje sa njihovim roditeljima, bakama, dekama, sekama i batama, tokom druženja i predstavljanja kalendara!

Sjajnu atmosferu u  fenomenalnoj igraonici ZIRA , tokom druženja koje je sasvim spontano teklo, prepoznajući jedni druge kao da smo svi stari znanci, upotpunio je dečji smeh i razigranost, te smo zaboravili i na vreme i na obaveze: fotografisanje sa Zvezdama je nešto što se ne propušta!


 druženje1


Druženje su upotpunile i naše Zvezde sa svojim roditeljima i bližnjima, većina, a nekolicini ćemo oprostiti jer je ipak u pitanju dug put! A kako jedno ovakvo druženje ne bi bilo potpuno, tu su bile i ekipe JOHNSON'S® - a i Ringeraje!

 

Hvala svim roditeljima na učešću! Bilo je prelepo družiti se s vama u izboru Zvezdica. Čuvajte nam svoje zvezdice, one su nešto najsjajnije i najvrednije što se može imati, jer one nas greju i osvetljavaju nam put!


U galeriji vam poklanjamo fotografije sa druženja zvezda u ZIRA igraonici koje svakako govore više od reči!!!         

           

druženje2 

 

kalendar

 



Do sledećeg druženja, pozdravljaju vas JOHNSON'S® i Ringeraja. 

 



Promo objava

news-img

U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca

Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti za kupce, nastavljajući niz inovativnih praksi na tržištu. Glavna novina biće popusti na osnovu ostvarenog praga kupovine u dm drogerijama ili na aplikaciji Moj dm, uz dodatne asortimanske, polumesečne i specijalne kupone, razna iznenađenja i funkcionalnosti.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img