cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Hajde da stvaramo uspomene sa Lilly Junior Radosnicom!

Uzbuđenje je u vazduhu - Lilly Junior Radosnica je stigla!

Hajde da stvaramo uspomene sa Lilly Junior Radosnicom!

Zabeležite vaše posebne trenutke trudnoće i prve godine vašeg mališana sa Lilly Junior Radosnicom! 


Kupovinom dečijih proizvoda u vrednosti od 2.999 RSD u Lilly objektima ili na Lilly online shop-u, Lilly Junior vam daje priliku da kreirate personalizovanu knjigu kao poklon! 


Na računu ćete pronaći poseban kod koji vam omogućava kreiranje
Lilly Junior Radosnice. Prilikom poručivanja, u korpi ćete pronaći polje za unos koda. Izaberite vaše likove, unesite kod i započnite putovanje kroz nezaboravne uspomene, u knjizi u kojoj ste vi i vaša porodica GLAVNI JUNACI! 

 

Knjiga je namenjena svim roditeljima beba od 0-3 godine kao i budućim roditeljima, a može biti i poklon. Ona prati prvu godinu života bebe, mama i tate, od bebinog mrdanja u maminom stomaku, pa sve do prvog rođendana.

Uživajte u scenama iz vaše trudnoće i prvih godinu dana sa vašim malim čudom. Svaka knjiga biće jedinstvena, baš kao i vaša porodica!

 

Lilly Junior - za svaki korak vašeg mališana ka sreći i odrastanju.  

 

Lilly Junior Radosnica


Promo objava

news-img

Šta da očekujem na testu kod logopeda

Kada logoped završi procenu, trebalo bi da dobijete pismenu potvrdu o spremnosti deteta za polazak u školu. Ukoliko dete ne ispunjava uslove ili se uoče odstupanja, neohodno je započeti sa logopedskim tretmanom.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img