cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Hotel Sunce Sokobanja - dragulj kome se uvek rado vraćate

Okupan Suncem, Hotel Sunce je dragulj ušuškan u najlepšem delu Sokobanje, na obali reke Moravice. Okružen zelenilom i predivnim pejzažima, hotel širi svoje ruke u želji da Vam pruži nezaboravne trenutke odmora i relaksacije.

Hotel Sunce Sokobanja - dragulj kome se rado vraćate

 

U Sokobanji postoji hotel za koji se priča da je nemoguće ne voleti ga.

Tako je bilo i nekada, a i sada je.


Te 1977. godine kada je prvi put otvoren, hotel Sunce je bio perjanica hotelsko turističke ponude banje, i rodila se želja da se tom zdanju vrati stari sjaj i nekadašnji ugled. Nakon skoro 5 godina velikog truda i rada, hotel Sunce je potpuno renoviran u skladu sa potrebama savremenog gosta.


Sada, sa velikim ponosom predstavlja jedinstveni hotel u jugoistočnoj Srbiji, koji pomaže u promociji ovog kraja i regiona, kao pravi reprezent srpskog gostoprimstva i srdačnosti.


Danas, gosti vole svaki ćošak hotela, njegov miris, njegovu besprekornu čistoću, njegov sofisticirani dizajn, i pre svega vole ljude koji tamo rade. "Jer oni su zlatni sastojak ovog hotela. Mladost, vedrina i postenje, tri su reči koje opisuju svakog od zaposlenih u hotelu."- iskrene su reči jedne od gošći hotela Sunce u Sokobanji.

 

 

Pored hotela Sunce nalaze se staze za šetnju, a po kvalitetu vazduha Sokobanja nadaleko je poznata.

Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.


 

Okupan Suncem, Hotel Sunce je dragulj ušuškan u najlepšem delu Sokobanje, na obali reke Moravice. Okružen zelenilom i predivnim pejzažima, hotel širi svoje ruke u želji da Vam pruži nezaboravne trenutke odmora i relaksacije.


Idealan je kako za romantični ili poslovni vikend, tako i za odmor namenjen prijateljima ili porodičnim ljudima koji će sa decom zasigurno uživati u mnogobrojnim sadržajima koje hotel nudi.



Tokom boravka, gostima su na raspolaganju:


  • moderno opremljene i komforne smeštajne jedinice (124 smeštajne jedinice)

 

 

  • Među njima su komforne smeštajne jedinice sa francuskim ležajem za dve osobe dimenzija 200x220cm, idealne za parove. Poseduju hidromasažnu kadu u okviru kupatila.

 

 

  • Takođe, tu su i komforne smeštajne jedinice sa 2 odvojene sobe i terasom, idealne za smeštaj više osoba ili za roditelje sa decom.

 

 

Jer, odmor sa porodicom je moguć, samo ako svi dobro spavaju :)

 

 

  • bogata ponuda WELLNESS & SPA centra koji se prostire na 1300 m2, prava je oaza mira i relaksacije i gostima pruža veliki izbor različitih sadržaja. 

 

 

 

 

  • Temperatura vode u bazenima je: 36'u hidromasažnoj kadi, 31'u hidromasažnom bazenu, 29'u plivačkom unutrašnjem bazenu.


 

  • Pored bazena Wellness i Spa centar nudi veliki broj atrakcija: slanu sobu, tri vrste sauna (finska, bio, soft), parno kupatilo,kaldarijum, hidromasažnu kadu za 6 osoba, tropski tuš, potezno vedro, relax sobu sa tepidarijumima, tunel iznenađenja, sobe za masažu.

 

 

Takođe, jedan od sadržaja je i hladna soba - ko je za? :)
Namenjena je isključivo za rashlađivanje organizma nakon korišćenja toplotnih procedura. Pospešuje cirkulaciju i jača organizam. Preporučuje se isključivo zdravim osobama. Temperature je 2 stepena iznad nule.

 

 

  • Ukusna hrana služi se u dva restorana (à la carte i pansionski) u kojima ćete sa zadovoljstvom uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje kao i raznovrsnoj ponudi svetskih i domaćih vina.

 

 

  • U sklopu pansionskog restorana je terasa sa pogledom na gradski park i reku

 

 

Lobby bar, galerija i biblioteka idealna su mesta za okupljanje sa dragim prijateljima uz omiljene napitke, čašicu razgovora, ili pak knjigu i idiličnu toplinu kamina u zimskim mesecima. U ponudi hotela Sunce nalaze se i 3 banket sale, dizajnirane u modernom maniru, pogodne za organizaciju različitih vrsta sastanaka, seminara i konferencija.

 

Vizija zaposlenih u ovom sjanom hotelu je da se donese nova dimenzija turizma u Sokobanju, da ugoste osobe sa istančanim ukusom i potrebom za hotelom visoke kategorije, da kroz vrhunsku uslugu zadovolje potrebe gostiju i pokušaju da prevaziđu njihova očekivanja.

 

Sokobanja, ta misteriozna lepotica ušuškana između Ozrena i Rtnja, čeka vas na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 od Novog Sada ili 1 sat od Niša.

 

 


"Dobro nam došli, Vaš hotel Sunce"



Promo objava

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img