cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ne nosite sa sobom gastritis, nosite Gastritol

Statistika kaže da su simptomi od strane stomaka po učestalosti na drugom mestu, odmah iza glavobolje, i nameće se zaključak da je to jako čest problem sa kojim se susreće savremena populacija.

Ne nosite sa sobom gastritis, nosite Gastritol

Osećaj punoće u stomaku, nadimanje, grčevi, problemi sa stolicom, mučnina, samo su neki od tegoba gastrointestinalnog  sistema koji značajno mogu da narušavaju zdravlje i pre svega kvalitet života pojedinca. Statistika kaže da su simptomi od strane stomaka po učestalosti na drugom mestu, odmah iza glavobolje, i nameće se zaključak da je to jako čest problem sa kojim se susreće savremena populacija.


Najnovija statistika kaže da oko 40% opšte populacije ima simptome dispepsije kako se zbirno zovu svi ovi simptomi.


Dispepsija može imati svoj jasan uzrok ali često uzrok ostaje neotkriven ili leži u načinu života i tada kažemo da se radi o funkcionalnoj dispepsiji. Najveći broj onih sa funkcionalnom dispepsijom spada u radno sposobno stanovništvo, te je samim tim i njihova produktivnost narušena, njihov kvalitet života, a učestalije se javlja i latentna depresija, bezvoljnost ili apatija, pojačana anksioznost. Imajući to na umu, nameće se pitanje, da li je dispepsija uzok ili posledica savremenog načina života prepunog obaveza i trke sa vremenom i svakodnevnog stresa sa kojim smo suočeni.


Terapijom funkcionalne dispepsije se trudimo da eliminišemo ili umanjimo simptome bola u stomaku, osećaja težine nakon jela, nadutosti i nadimanja, grčeva, mučnine sa ili bez povraćanja ili dijareje. Obavezna je promena životnih navika, izbegavanje pušenja i konzumiranja veće količine kafe i alkohola kao i masne i jako začinjene hrane.


U poslednje vreme, usled sve više naučnih studija, koriste se lekovi biljnog porekla koji se tradicionalno koriste sa uspehom dugi niz godina.


Gastritol je tradicionalni biljni lek, sa više od 50 godina iskustva u primeni u Nemačkoj i predstavlja sinergitičko dejstvo 6 poznatih biljaka: Beli pelin, Andjelika, Kamilica, Sladić, Stež i Blaženi čkalj.


Koristi se u obliku kapi jer predstavlja tečni, fluidni ekstrakt pomenutih biljaka a taj oblik mu omogućava znatno veću koncentraciju korisnih sastojaka od klasičnih tinktura ili čajeva.


U ovom jedinstvenom sastavu, izdvajaju se Beli pelin i Blaženi čkalj, koji stimulišući receptore za gorko, stimulišu time lučenje pljuvačke i želudačnog soka i samim tim poboljšavaju varenje.


Ove biljke u ovoj jedinstvenoj kombinaciji, obezbedjuju protivupalno dejstvo, štite želudac i jetru, smanjuju grčeve i samim tim popravljaju celokupan proces varenja a samim tim i kvalitet života pojedinca koji pate od ovih simptoma. Na našem tržištu, od skoro, je u opticaju novo ekonomično pakovanje od 50ml. Za oslobadjanje od datih tegoba dovoljno je tri puta dnevno, rastvoriti po 30 kapi u malo vode i popiti.


Nosite sa sobom Gastritol, ne nosite gastritis.


Promo objava

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img