cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Nova Labello formula kombinuje efikasnost i prirodnost –vaša omiljena nega usana koja pazi i na životnu sredinu

Beograd, 29. septembar 2023. – Koža na našim usnama je tanka i osetljiva i upravo zato im je potrebna posebna nega i sigurna zaštita od spoljnih uticaja.

Nova Labello formula za vašu omiljenu negu usana

Najpopularniji stanovnik svake torbice – Labello, misli na sve i pruža dugotrajnu negu usana koja sada pazi i na životnu sredinu. Sa željom da zadrži svoju snažnu efikasnost, a istovremeno budu što prirodnije, nove formule u celoj Labello liniji sada sadrže vrlo visok udeo pažljivo izabranih sastojaka prirodnog porekla.

 

S ponovnim lansiranjem Labello asortimana nema kompromisa; možete da imate sve – pouzdanu efikasnost i prirodne sastojke spojene u jedan jedini – Labello? koji predstavlja i novo, 100 % reciklabilno pakovanje, bez plastike!

 

Intenzivna nega usana nikada nije bila tako dobra zahvaljujući sastojcima poput etarski dobijenog shea maslaca i prirodnih ulja obogaćenih vitaminima koji pružaju usnama hidrataciju tokom celog dana.

Labello

LabelloLabello

 

Prepustite se omiljenoj nezi usana uz najdraže Labello ukuse!


Promo objava

news-img

Lepe vesti iz najvećeg privatnog porodilišta u Srbiji!

U najsavremenijem privatnom porodilištu u našoj zemlji, koje je deo vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, ovih dana na svet je došla i šesthiljadita beba. Za samo godinu dana, u ovoj ustanovi rođeno je čak hiljadu beba, a ove impresivne brojke potvrda su da je ovo porodilište prvi izbor mama za dolazak bebe na svet, koji im garantuje vrhunsku udobnost i sigurnost.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img